Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój malec w remoncie
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
McGajwer (Kornice/Racibórz)

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 11:03    Temat postu: Mój malec w remoncie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak narazie w proszku ale z powodu wypadku poprzednim maluchem byłem zmuszony kupić innego, tylko teraz muszę go fajnie zrobić żeby miał TO COŚ Rolling Eyes tylko mam na niego niestety mało czasu z powodu pracy. z casem bede dodawać nowe zdjęcia z postępami.

Powrót do góry
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 11:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pracy przy nim to cie czeka masa Wink Ale zycze powodzenia Mr. Green

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 11:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki dzięki. przyda się Very Happy no niestety pracy dużo, ale nie ma zeczy nie możliwych. narazie to robie silnik zeby miał troche większego kopa niż oryginalny. jak już bedzie jeździć to się weznę za budę i bedzie git. Very Happy

a tu daje wam linka do nagrania które pokaże powód kupna innego malca. pozdro

http://pl.youtube.com/watch?v=OcpfwRpwiUI
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 11:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

McGajwer napisał:
narazie to robie silnik zeby miał troche większego kopa niż oryginalny. jak już bedzie jeździć to się weznę za budę i bedzie git.

Na pierwszym miejscu zrób budę, bo jak Ci poleci to później już nie będziesz miał co robić, dopiero w następnej kolejności bierz się za silnik Rolling Eyes

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 12:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak mam już silnik w połowie złożony to juz go poskładam do końca a nie bede robić wszystkiego na raz. pozatym żeby robić budę to musze zajechać do innego garażu bo w tym tylko trzymam rupiecie. zamieszczam zdjęcia mojego poprzedniego swietej pamieci malca.

a tutaj po pierwszym dachu ;

a tutaj po drugim śmiertelnym dachu;

Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 12:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile maluchów już zabiłeś ?
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Malucha trzymasz tylko dla wyżywki Question Bo z tego co widzę to tamten służył tylko do zabawy na polach i w lasach Evil or Very Mad Mam nadzieję że z tym będzie inaczej Twisted Evil

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 12:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczeże?? to tak. zaczołem jak miałem 15 lat. 1 malec to na krawężniku tył się zarwał, 2 też się tył zarwał ale szło jezdzić to jeździłem dopuki w brame w zime sie nie zmiesciłem, 3 to wyrwało z budy mocowania resora z przodu, 4 to ten po dachu, i teraz 5 składam. a mam 17 lat. Devil Crazy

i oczywiście ze tego składam już tak żeby nie poszaleć i rozwalić tylko zeby go tzrymac już dla siebie bo za 3 miesiace prawko robie. do tej pory to maluchami jezdzilem tylko po polach i lasach ( mieszkam 100 metrów od takiego miejsca) bo nie mam prawka. Crying or Very sad

Ostatnio zmieniony przez McGajwer dnia Czw 07 Sie, 08 12:58, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 12:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro to kolejny maluch na wyżywki to żal.pl... szkoda bo najgorzej sie nie zapowiadał Ekhm...
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest się czym chwalić,szczególnie głupotą.ŻAL

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niby nie bo troche tez go robiłem zeby sie nie rozsypał po tygodniu. ale w środku pod dywanami były dzury i większych kałuzach wodą sie wypełniał. Laughing
i jaka głupotą?? poprostu radze se jak moge nie mając kawałka różowego plastiku

Member
Member

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cos czuje ze temat sie nie roziwnie.. i bedzie tak jak fiat auto poland i inni.. bede bacznie go obserwowal..
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

McGajwer napisał:
no niby nie bo troche tez go robiłem zeby sie nie rozsypał po tygodniu. ale w środku pod dywanami były dzury i większych kałuzach wodą sie wypełniał. Laughing
i jaka głupotą?? poprostu radze se jak moge nie mając kawałka różowego plastiku

Taką głupotą ze nie wiesz co to znaczy wypadek i ile można z tego powodu cierpieć.A po za tym to jest forum miłośników malucha a nie miłośników Crash Derby Wink więc się nie dziw ze tak pisze,bo dla nie których Fiat 126p to całe życie.

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobra. ja nie mam nic przeciwko ze bronisz swojego zdania. ale ja zaczynam składać malucha który bedzie służył na drogi a nie do rozbitki na pola.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to ci się chwali i mam nadzieje że ten malec nie skończy jak poprzednicy.
Życze powodzenia w pracach Wink

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nie widzę przyszłości dla tego malucha Evil or Very Mad Będzie to samo co z poprzednimi. Jak byś chciał go szykować dla siebie i po to żeby sobie nim śmigać, to nie zabierał byś się do roboty od dupy strony, tylko robił porządnie jak inni. Poczytaj trochę "teraz my" i popatrz jak się remontuje i przygotowuje maluszka.

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja dopiero zaczynam. ale dam rade. spokojnie powoli a do celu. bede dodawać zdjęcia z postepami pracy i bedzie można sie wyrażać co i jak...... Mad

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oby było jak powiadasz Laughing Powodzenia Rolling Eyes

Member
Member

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja juz jestem ciekaw pierwszej twojej relacji z postepu prac
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki . bedzie tak, nie bój nic. kiedyś musze coś wreszcie zrobić dla naszej dumy....... Very Happy

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

McGajwer napisał:
który bedzie służył na drogi a nie do rozbitki na pola.

ciekawe który raz tak mówisz?? Rolling Eyes

Cytat:
bedzie tak jak fiat auto poland i inni.. bede bacznie go obserwowal..

hehs, tamci byli tępi, ale przynajmniej chcieli dobrze, a tu widzę sytuacje odwrotną

McGajwer napisał:
radze se jak moge nie mając kawałka różowego plastiku

moim zdaniem właśnie sobie nie radzisz, mów co chcesz ale na tym filmiku widać tylko że nie potrafisz skontrować Crazy

McGajwer napisał:
zrobić dla naszej dumy.......

jak na razie nie widać żebyś się szczycił tym że masz maluszka, a raczej tym że je niszczysz Shocked

Demon126p napisał:
ŻAL

dobitnie powiedziane....

Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 13:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kończymy ot.. teraz tylko konkrety
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 14:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczerze? Nie sądzę że Ci się uda. Zobaczę za 3-4 miesiące.
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 14:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wam sie znow dziwie ze takie zainteresowanie wzbudza temat ktory nic konkretnego nie pokazuje i nic soba nie przedstawia.... "Mam zamiar chciec zaplanowac projekt dojscia do koncepcji zamiaru budowy lamborghini z kostki masla.... fotki jutro"

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 07 Sie, 08 15:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śmiejcie sie ale ja wam pokarze co potrafie. Ass...
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński