| Autor |
Wiadomość |
McGajwer (Kornice/Racibórz)

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 11:03 Temat postu: Mój malec w remoncie |
|
|
jak narazie w proszku ale z powodu wypadku poprzednim maluchem byłem zmuszony kupić innego, tylko teraz muszę go fajnie zrobić żeby miał TO COŚ tylko mam na niego niestety mało czasu z powodu pracy. z casem bede dodawać nowe zdjęcia z postępami.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
szym_cios
 Pochwał: 4
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 11:40 Temat postu: |
|
|
Dzięki dzięki. przyda się no niestety pracy dużo, ale nie ma zeczy nie możliwych. narazie to robie silnik zeby miał troche większego kopa niż oryginalny. jak już bedzie jeździć to się weznę za budę i bedzie git.
a tu daje wam linka do nagrania które pokaże powód kupna innego malca. pozdro
http://pl.youtube.com/watch?v=OcpfwRpwiUI |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

Pochwał: 7
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 11:49 Temat postu: |
|
|
| McGajwer napisał: | | narazie to robie silnik zeby miał troche większego kopa niż oryginalny. jak już bedzie jeździć to się weznę za budę i bedzie git. |
Na pierwszym miejscu zrób budę, bo jak Ci poleci to później już nie będziesz miał co robić, dopiero w następnej kolejności bierz się za silnik  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 12:43 Temat postu: |
|
|
jak mam już silnik w połowie złożony to juz go poskładam do końca a nie bede robić wszystkiego na raz. pozatym żeby robić budę to musze zajechać do innego garażu bo w tym tylko trzymam rupiecie. zamieszczam zdjęcia mojego poprzedniego swietej pamieci malca.
a tutaj po pierwszym dachu ;
a tutaj po drugim śmiertelnym dachu;
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 12:51 Temat postu: |
|
|
| Ile maluchów już zabiłeś ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 12:54 Temat postu: |
|
|
Malucha trzymasz tylko dla wyżywki Bo z tego co widzę to tamten służył tylko do zabawy na polach i w lasach Mam nadzieję że z tym będzie inaczej  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 12:56 Temat postu: |
|
|
szczeże?? to tak. zaczołem jak miałem 15 lat. 1 malec to na krawężniku tył się zarwał, 2 też się tył zarwał ale szło jezdzić to jeździłem dopuki w brame w zime sie nie zmiesciłem, 3 to wyrwało z budy mocowania resora z przodu, 4 to ten po dachu, i teraz 5 składam. a mam 17 lat.
i oczywiście ze tego składam już tak żeby nie poszaleć i rozwalić tylko zeby go tzrymac już dla siebie bo za 3 miesiace prawko robie. do tej pory to maluchami jezdzilem tylko po polach i lasach ( mieszkam 100 metrów od takiego miejsca) bo nie mam prawka.  _________________

Ostatnio zmieniony przez McGajwer dnia Czw 07 Sie, 08 12:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 12:58 Temat postu: |
|
|
skoro to kolejny maluch na wyżywki to żal.pl... szkoda bo najgorzej sie nie zapowiadał  _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:01 Temat postu: |
|
|
Jest się czym chwalić,szczególnie głupotą.ŻAL _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:01 Temat postu: |
|
|
no niby nie bo troche tez go robiłem zeby sie nie rozsypał po tygodniu. ale w środku pod dywanami były dzury i większych kałuzach wodą sie wypełniał.
i jaka głupotą?? poprostu radze se jak moge nie mając kawałka różowego plastiku _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kizar (Nysa)

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:07 Temat postu: |
|
|
| cos czuje ze temat sie nie roziwnie.. i bedzie tak jak fiat auto poland i inni.. bede bacznie go obserwowal.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:11 Temat postu: |
|
|
| McGajwer napisał: | no niby nie bo troche tez go robiłem zeby sie nie rozsypał po tygodniu. ale w środku pod dywanami były dzury i większych kałuzach wodą sie wypełniał.
i jaka głupotą?? poprostu radze se jak moge nie mając kawałka różowego plastiku |
Taką głupotą ze nie wiesz co to znaczy wypadek i ile można z tego powodu cierpieć.A po za tym to jest forum miłośników malucha a nie miłośników Crash Derby więc się nie dziw ze tak pisze,bo dla nie których Fiat 126p to całe życie. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:13 Temat postu: |
|
|
no dobra. ja nie mam nic przeciwko ze bronisz swojego zdania. ale ja zaczynam składać malucha który bedzie służył na drogi a nie do rozbitki na pola. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:15 Temat postu: |
|
|
No to ci się chwali i mam nadzieje że ten malec nie skończy jak poprzednicy.
Życze powodzenia w pracach  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:16 Temat postu: |
|
|
Ja nie widzę przyszłości dla tego malucha Będzie to samo co z poprzednimi. Jak byś chciał go szykować dla siebie i po to żeby sobie nim śmigać, to nie zabierał byś się do roboty od dupy strony, tylko robił porządnie jak inni. Poczytaj trochę "teraz my" i popatrz jak się remontuje i przygotowuje maluszka. _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:18 Temat postu: |
|
|
ja dopiero zaczynam. ale dam rade. spokojnie powoli a do celu. bede dodawać zdjęcia z postepami pracy i bedzie można sie wyrażać co i jak......  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:19 Temat postu: |
|
|
Oby było jak powiadasz Powodzenia  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kizar (Nysa)

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:20 Temat postu: |
|
|
| ja juz jestem ciekaw pierwszej twojej relacji z postepu prac |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:21 Temat postu: |
|
|
dzieki . bedzie tak, nie bój nic. kiedyś musze coś wreszcie zrobić dla naszej dumy.......  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:26 Temat postu: |
|
|
| McGajwer napisał: | | który bedzie służył na drogi a nie do rozbitki na pola. |
ciekawe który raz tak mówisz??
| Cytat: | | bedzie tak jak fiat auto poland i inni.. bede bacznie go obserwowal.. |
hehs, tamci byli tępi, ale przynajmniej chcieli dobrze, a tu widzę sytuacje odwrotną
| McGajwer napisał: | | radze se jak moge nie mając kawałka różowego plastiku |
moim zdaniem właśnie sobie nie radzisz, mów co chcesz ale na tym filmiku widać tylko że nie potrafisz skontrować
| McGajwer napisał: | | zrobić dla naszej dumy....... |
jak na razie nie widać żebyś się szczycił tym że masz maluszka, a raczej tym że je niszczysz
dobitnie powiedziane.... _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kizar (Nysa)

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 13:34 Temat postu: |
|
|
| kończymy ot.. teraz tylko konkrety |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 14:07 Temat postu: |
|
|
| szczerze? Nie sądzę że Ci się uda. Zobaczę za 3-4 miesiące. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 14:59 Temat postu: |
|
|
Ja wam sie znow dziwie ze takie zainteresowanie wzbudza temat ktory nic konkretnego nie pokazuje i nic soba nie przedstawia.... "Mam zamiar chciec zaplanowac projekt dojscia do koncepcji zamiaru budowy lamborghini z kostki masla.... fotki jutro" _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 07 Sie, 08 15:03 Temat postu: |
|
|