Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój malec:)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 12:32    Temat postu: Mój malec:) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemka wszystkim:) Jestem od roku szcześliwym posiadaczem Maluszka z 92 roku:) Stan malaca jest niezly. ma wymieniona skrzynie biegów i nowe sprzęgło(oryginał nie jakieś rzemiosło) ostatni wywalilem z niego wszystko i otkrylem pare duzych dziur:D ale wszystko juz zalatane:) malec jest dodatkowo wyciszony matami i ma zmienione żarówki na H4

Ostatnio zmieniony przez Dysan18 dnia Nie 26 Kwi, 09 12:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 12:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotki jakies ??

Z tego co wiem to zarówki H4 byly w tych rocznikach
Powrót do góry
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 12:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak moge dodac zdjecia??Smile
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 12:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wrzucasz na portal np http://imageshack.us/ robisz miniaturke i wklejasz na forum
Powrót do góry
Jaromirek6446 (Warszawa/okolice)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 18:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I napisz Z z kąd jesteś bo PTW cie zaraz zje****.... Smile

FOTY ?? Rolling Eyes

Czerwony FL 85r.
Powrót do góry
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem z Tarnowa:) nie chca mi wchodzic zdjecia:(
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ten Ninja z avatara ci wszedl?

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ten ninja to ja:) to ale mam te foto na picassa i jak je moge dac tutaj bo nie chca sie wkleic:((
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skopiowac linka spod napisu miniaturka na forum, albo wrzuc na fotosik.pl Wink

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Albo na www.iv.pl

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i oto i on:)
Powrót do góry
k4rol_

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

125km/h ? dajesz czadu widze....

gdzie masz tłumik szmerów ssania? jest lepiej z tym filtrem?

blacha do roboty? ; /

Ostatnio zmieniony przez k4rol_ dnia Nie 26 Kwi, 09 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Jozin (Katowice)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o fest!!!!! 125 na liczniku i hamulec ręczny zaciągnięty!Very Happy stary to bez hamulca będiesz szybciej niż Kubica:D a tak serio to troszke przy nim masz do roboty.
Powrót do góry
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam walniety wylacznik tej lampki i mi sie czasem wlacza;/ troszke pracy wymaga ale ucze sie i nie smierdze groszem:) wg mnie troszke lepiej jest z filtrem:)
Powrót do góry
k4rol_

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli serialnie tyle jechałeś? hmm jak na ten rocznik to nieźle.. tak btw. w troszke ponad kilometr się tak rozpędziłeś? (bo tak widze na 'małym' liczniku... chyba, że zerujesz w trakcie jazdy).. i to wsio na pustym baku Very Happy
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kolejna ruina.... kiedys dzieci jedzily rowerami a teraz maluchami.. rece opadaja

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bywalo ze szedl 135 ale to jest strona gorka:P rezerwa byla bo jechalem na stacje:D no troche roboty jest ale jestem biedmyn studentem:D

Ostatnio zmieniony przez Dysan18 dnia Nie 26 Kwi, 09 22:48, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Jozin (Katowice)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe no coś w tym jest Bilo ale znowu nie przesadzaj:D coś przy nim porobi i bedzie gitara. Grunt żeby blachy były ok, ale o tym nic nie wiadomo, bo właściciel coś mało powiedział o swojej furze:P
Powrót do góry
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluszek tydzien temu wrocil do mnie od mechanika:P zalatano mu pare dziur w podlodze i jest wszystko w pozadku:)
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No fajnie by było jakbyś się trochę postarał o niego, troche go podpicował ni nie mówię tu od razu o tuningu tylko raczej położyć nowy lakier i zakonserwować to i owo

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie chce go ostro tuningowac ale na szpachle i lakier tez nie mam kasy chociaz ciekawi mnie ile by takie cos kosztowalo:)
Powrót do góry
Jozin (Katowice)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 23:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

żeby go odnowić, to po mojemu trza mieć około 1000 złotych (materiał+robocizna).
Powrót do góry
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

troche duzo ale moze kiedys sie dorobie:P poczekamy, zobaczymy:P
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 23:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podstawa to zadbać o to żeby nie rozwijała się rdza, a tą która już jest, stopniowo eliminować.

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 27 Kwi, 09 0:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sztuki walki znasz to na dychy pochodz troche Smile nie no joke

malec ciekawy tylko pracy troche cie czeka przy nim Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński