Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Moj Kochany BOLID. :P
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 03 Cze, 08 17:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój na razie musi poczekać bo dzisiaj w nocy wyjeżdzam do Sopotu Confused
Ale już jest zabezpieczony, i czeka na nowy lakier. Ale to za jakiś czas Laughing

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 14:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musze Cie zmartwic moj teraz wyglada tak.

Znak drogowy pojawil sie nie wiem skad. Na zakrecie mnie troche wyrzucilo. Teraz szukam kogos kto mie wspawa nowa blache do przodu bo wlasnie w srode mi przyjdzie.
Powrót do góry
Skalak_fsm (Brwinów [Mazowsze])

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 15:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nie lepiej wziąć gumowy młotek, deske i wyklepać to od środka...przynajmniej przez ten czas zanim znajdziesz blacharza mógłbyś jeździł prawie sprawną furą :D
Powrót do góry
Matrix4633 (Kalisz)

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 15:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie tak zrobilem. Jezdze nim na co dzien do pracy. A teraz szukam spawarza
Powrót do góry
Skalak_fsm (Brwinów [Mazowsze])

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 15:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Racjonalnie i skutecznie czynisz, ale chyba założyłeś mu nowy zderzak?
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 15:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie , z połamanym jeździ .
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no, no..... to żeś się popisał..... Rolling Eyes
Mam nadzieję że nie zamówiłeś z AlleDrogo?? Bo ja zamówiłem błotnik i trochę się nakombinowałem żeby go dopasować....

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 22:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zderzak Mnie kosztowal 10zł. Wiec nie ma probelmu.Felga cala byla powyginana to poszla na zlom a kupielm nowa z opona uzywana fory DEMBICA za 25zł. Pas przedni juz mam kupielm za 70zł. Teraz szukam na kogos kto mi to zrobi. Jeden koles co by sie podjol wyjezdza na dwa tygodnie na wakacje wiec pozostaje mi szukac u kogos innego w Kaliszu. Ale slyszalem ze malo osob sie maluszka podjemuje.
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 6:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluch jak malucha troche rdzy bo to elegant moja ocena jak moge to 7/10
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 6:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Małkers napisał:
moja ocena jak moge to 7/10

nie poyebao Ci sie z polską jazdą ?
Powrót do góry
Matrix4633 (Kalisz)

PostWysłany: Nie 06 Lip, 08 21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[quote="Matrix4633"]No juz mam blaszke. Wlasnie idzie do mnie. Dzisiaj dostalem potwierdzenie przeslania mailem. Razz Czekam do soboty pozniej szukam blacharza.

Jak nie patrzec kocham to autko nigdy mnie nie zawiodlo na trasie. A ostatnio spisalo sie na medal ze tak tylko sie zniszczylo o znak przy 60km/h.

Teraz maluszek wyglada tak. [img] http://img383.imageshack.us/img383/9581/dsadauz7.jpg[/img]

Powrót do góry
Mafiu (Łódź/Andrespol)

Member
Member

PostWysłany: Nie 06 Lip, 08 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widzę że kolega troche niedokładnie fele pomalował przynajmniej mi się to niepodoba Shocked

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 06 Lip, 08 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cóż za połączenie kolorów Mr. Green Wink

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 11:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przez moment zastanawiałem się czy to tak cień, czy to ja dostałem oczopląsów, czy to Ty auto tak pomalowałeś...

szczerze to mi się to nie widzi....

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 12:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wydaje mi się że to tak tylko na chwilę Question Exclamation

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 17:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No na chwile funduszu mi nie starczylo zeby wykonczyc bo mnie skasowali 160zł za przyspawania blachy tej przedniej. Tak licze ze za dwa tygodnie bedzie juz caly czarny. Ale nie wiem czy w MACIE czy na BLYSZCACY.

jak zostalo zauwaznone felgi sa niedoklanie pomalowane mi osobiscie sie tez nie podoba ale cus mialem zrobic jak musialem sie spieszyc. Bede inaczej wykanczane i bardziej sie przyloze jak znajde czas. Teraz kupuje sportowy tlumik bo stary sie juz upalil i nie wiem kiedy dostane. Narazie slychac go jak Traktor jak sie wdepnie za bardzo. Ale do sierpnia sie wyrobie. Mam nadzieje
PimpQ ze sie spodkamy w poznaniu. Ja juz bede od 22. Pozdro
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 18:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko żebyś linki prędkościomierza nie musiał w ten sam dzień wymieniać Wink Devil

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie lepszy zielony niż czarny Rolling Eyes Crazy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Zdecydowanie lepszy zielony niż czarny

Też mi się tak wydaje, ale to Twój bolid więc powodzenia Wink

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekaj czekaj... Czy ja tam widze że błotnik wgnieciony?
Powrót do góry
maniek0187 (PIŁA)

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Franiu126p napisał:
Czekaj czekaj... Czy ja tam widze że błotnik wgnieciony?

też mi sie tak wydaje że ten błotnik jest wgnieciony , a co do kolorku to zostaw zieleń czarny za bardzo nie pasuje do maluszka Wink
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 08 Lip, 08 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aleś dał czadu z tym malowaniem. Rolling Eyes

PostWysłany: Nie 20 Lip, 08 18:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie ja myślę że Tuning swojego cuda każdy powinien robić według własnych upodobań.
Ale te naklejki to już katastrofa Confused Przyznaje recję
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 20 Lip, 08 18:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fuszera Rolling Eyes

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

PostWysłany: Nie 20 Lip, 08 19:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fuszera fuszerą ale trzeba sprawdzić sposób Mr. Green
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński