Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój czerwony "Ferrari" i Swap
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 11:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo Ty masz obniżone auto ? Mr. Green ( joke )

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 14:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing .... nie jestem oredownikiem gleby. sam nie chcialem raczej obnizac mojego ale po analizie zdjec wloskich 126 zgodzilem sie z teza o nizszym zawieszeniu wloskiego 126 niz 126p (Polskie drogi). Zrobilem (czyt. Sebcyc zrobil) lekka glebe i jestem zadowolony chociaz jazda po dziurawym miescie nie jest przyjemna, duzo lepiej jest natomiast na dobrych kretych asfaltach. znaczaca zmiana nastapila po wymianie 135/80 na 145/70 ... bardziej tlucze. wszystko to jest jednak bez zanczenia bo malcem i tak nie jezdze co dzien Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 15:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcesz pojeździć teraz trochę moim po mieście Twisted Evil Question

P.S. Co Ty się na mnie obraziłeś czy jak ???????????

Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wink Twoim to tylko koleczko zrobilem na rynku w Serocku Laughing Laughing . w sumie to nie chodzi o moj komfort w malcu ale o karoserie ktora niestety na niskim zawiasie i do tego twardym dostaje po dupie dlatego raczej nie zap... moim maluszkiem po dziurach.

Dlaczego mialem sie obrazic Shocked ?

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 14:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WronaSparco co ty kit wciskasz ludziom na stacjach paliw, że to ma 90 KM buhaha Laughing

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński