| Autor |
Wiadomość |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 14:32 Temat postu: |
|
|
.... nie jestem oredownikiem gleby. sam nie chcialem raczej obnizac mojego ale po analizie zdjec wloskich 126 zgodzilem sie z teza o nizszym zawieszeniu wloskiego 126 niz 126p (Polskie drogi). Zrobilem (czyt. Sebcyc zrobil) lekka glebe i jestem zadowolony chociaz jazda po dziurawym miescie nie jest przyjemna, duzo lepiej jest natomiast na dobrych kretych asfaltach. znaczaca zmiana nastapila po wymianie 135/80 na 145/70 ... bardziej tlucze. wszystko to jest jednak bez zanczenia bo malcem i tak nie jezdze co dzien  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 15:49 Temat postu: |
|
|
Chcesz pojeździć teraz trochę moim po mieście
P.S. Co Ty się na mnie obraziłeś czy jak ??????????? _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 21:19 Temat postu: |
|
|
Twoim to tylko koleczko zrobilem na rynku w Serocku . w sumie to nie chodzi o moj komfort w malcu ale o karoserie ktora niestety na niskim zawiasie i do tego twardym dostaje po dupie dlatego raczej nie zap... moim maluszkiem po dziurach.
Dlaczego mialem sie obrazic ? _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw 20 Sie, 09 14:56 Temat postu: |
|
|
WronaSparco co ty kit wciskasz ludziom na stacjach paliw, że to ma 90 KM buhaha  _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|