Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój Biały fiat 126p
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
dawid0104 (łódż)

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 21:34    Temat postu: Mój Biały fiat 126p Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam 17 lat i od września posiadam białego Fiata 126pFL z 1989r którego kupiłem od sąsiada syna który miał go przez 12 lat i od kiedy pamiętam zawsze coś przy malcu robił Very Happy kupiłem go za 850zł z przebiegiem 56tyś. Jestem jego 3 właścicielem puki co sprawuje się idealnie.
Jutro dodam fotki
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może tak byś jakieś zdjęcia wrzucił i uzupełnił w profilu skąd jesteś Wink

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
dawid0104 (łódż)

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OK jutro dodam Smile
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten sam rocznik co mój. Miłego użytkowania.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
dawid0104 (łódż)

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 14:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oto zdjęcia :
http://imageshack.us/photo/my-images/856/zdjcie0040zk.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/9/zdjcie0048az.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/26/zdjcie0050gh.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/515/zdjcie0052t.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/337/zdjcie0049b.jpg/
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 16:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta kierownica troche nie udana ,a tak to nawet pożyteczne mody widzę(czujnik temp. itp)Miłego dorastania z 126p.Kiedy 18?
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepłaciłeś trochę XD znam dobrze tego malucha stał cały czas na retkini nie ruszany za często XD
Jak chcesz poszukam jak mi Stasiu płyte przywiezie zdjęcia jego z przed a z 4 czy 5 lat XD
Ogólnie cieszymy się i zapraszamy w niedziele na spota do Portu XD
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Galerianek i jak to jeździ?wiesz ?
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 18:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co kiedyś rozmawiałem z właścicielem to jest tylko silnik po lekkim remoncie jak całe auto zresztą (ale na tamte czasy szalenie mi się podobał)
Powrót do góry
dawid0104 (łódż)

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 19:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 18 dopiero za rok Confused
Galerianek jak byś mógł to chętnie zobaczę zdjęcia Very Happy
a o której jest spot ??
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 22:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje zdanie jest takie...

... zderzaki śmietnik, kierownica ładniejsza była by seryjna, malowane klosze przednich migaczy smietnik, malowane obramówki tylnych kloszy śmietnik, i jeszcze to pod przednim zderzakiem... nie wiem jak to nazwać wgl... co to ? od odrzutowca jakiegos ?

ale wskazniki na +
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 22:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ech te szalone lata 90'

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
fiat126pknightrider (Kielce)

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest spoiler od subaru, trochę przerobiony Very Happy Ale czemu tak krytykujecie wszelkie zmiany w fiacie? Czy zawsze musi być seria? Nie mówie tu o jakimś wiejskim tuningu.
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę go ogarnąć i będzie ładny Smile Pamiętam jak w moim były te plastikowe zasłonki na klapę to z buta je potraktowałem i nie obraź się ale na co niektóre elementy z zewnątrz też bym tak zrobił bo wiejsko to wygląda ale jak wiadomo rzecz gustu Smile
Powrót do góry
fiat126pknightrider (Kielce)

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 22:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OO przecież zasłonki są oryginalne, tylko lipa, że pomalowane na biało. Ale przynajmniej woda i śnieg nie wpada tak bardzo do środka.
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 23:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi u mnie się nie podobały to wyleciały z buta Very Happy
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 23:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za dużo rzeczy pomalowanych na biało, jak zobaczyłem zdjęcie to też mi się lata 90-te skojarzyły Very Happy
pościągaj te bajery i będzie ok. Seria być nie musi ale wiejski tuning też nie Razz

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 1:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No panowie nie wiem czy wiecie mowicie czyste lata 90 ... Ale to właśnie pod koniec tych lat to auto zostało tak przerobione XD i na tamte lata jak ja byłem dzieciakiem to był maluch który był och i ach. Ja bym tam go tak zostawił tylko lekko odświeżył i mimo że mi się nie podoba tuning tego typu to hmm przyznam sie szczerze ten mi sie podoba bo juz xxx lat temu chciałem go kupić ale nie był na sprzedarz XD a zdjęcia spoko jak mi Stasiu płyte przywiezie z moimi starymi zdjęciami to masz to jak w banku XD

aa spot jest o 16 XD tam gdzie jest myjnia znaczy dokładnie po lewo ale poszukaj w temacie o spotach 2012 zdjęcia to zwizualizujesz sobie dokładne miejsce XD
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 9:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może i kiedyś były modne te spojlery itp, ale to minęło... na szczęście.
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 12:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moda jast dla.... ja kieruje się swoimi upodobaniami, a nie tym, że coś jest modne Cool Cool

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 14:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z Toba w 100% . Ze ktos sobie wymysli ze modne jest przykrecenie kwiatka na masce to znaczy ze mam go przykrecac chociaz mi sie to nie podoba? Chyba kpiny.
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 15:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrekwielki napisał:
Moda jast dla.... ja kieruje się swoimi upodobaniami, a nie tym, że coś jest modne Cool Cool

Prawda. Ale wtedy tez inaczej ludzie na "tJuninK" patrzyli i sie tymi spojlerami podniecali Crazy
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 15:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Opinia innych nie jest istotna... jak bym się tym jarał, to i tak bym przyczepił bez względu na epokę. Trzeba mieć swój styl i upodobania, a nie ulegać presji ogółu. A tych spojlerów na pewno aktualny właściciel nie przyczepiał.

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 16:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale kolega dawid0104 póki co nie wypowiedział się nawet czy te spojlery mu się podobają czy nie Razz A jak się nie wypowiedział to można powiedzieć swoje zdanie. Będzie chciał to je zostawi a jak nie będzie chciał to zdejmie i już Smile

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
dawid0104 (łódż)

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 17:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Very Happy ja powiem że chce go zostawić takim stanie jaki jest Cool morze innym nie będzie się to podobać ale ważne że mi się podoba i morze kiedyś mi się odwidzi i zdejmę te spojlery puki co nie planuje tego Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński