Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój Biały fiat 126p
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 22:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano napisał:
to nie znaczy że masz komuś pisać że jego auto jest do dupy, i żeby je zmieniał Wink

Wybacz, ale pokaż mi gdzie ja tak napisałem ? Crazy

Po prostu wyrażam SWOJE zdanie, a że to jest forum to mam do tego prawo Blee Mr. Green
Powrót do góry
Dziwak

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 23:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super XD podoba mi się XD Tylko go odmalować i jakiś tłumik z chromowaną końcówką XD Jak brat mi odda dysk przenośny to wam pokażę jego malucha z lat 90!!
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 23:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja powiem tak,a mówta se co chce ta auto mega !!!! Ja to auto kojarzę ,z tuningiem tamtych lat i jest super lepsze w 1000% niż rost style bo wtedy auta szybko giną i nikomu się nie podoba to tylko furora na zlotach przez rok np lub dwa i szkoda auta Sad moje zdanie Auto mega
Powrót do góry
poloska (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 23:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziwak napisał:
Super XD podoba mi się XD Tylko go odmalować i jakiś tłumik z chromowaną końcówką XD Jak brat mi odda dysk przenośny to wam pokażę jego malucha z lat 90!!

Jak tak dalej pójdzie to dowiemy się jak ten maluch wyglądał w halach fabrycznych Laughing

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 23:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poloska napisał:
Dziwak napisał:

Jak tak dalej pójdzie to dowiemy się jak ten maluch wyglądał w halach fabrycznych Laughing

Myślę że Dziwak miał na myśli malucha jego brata Twisted Evil
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 0:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sejek napisał:
Moje zdanie jest takie...

... zderzaki śmietnik, kierownica ładniejsza była by seryjna, malowane klosze przednich migaczy smietnik, malowane obramówki tylnych kloszy śmietnik, i jeszcze to pod przednim zderzakiem... nie wiem jak to nazwać wgl... co to ? od odrzutowca jakiegos ?

ale wskazniki na +

nie ma co dyskutować, i zaśmiecać tematu, spotkamy się na spocie, to podyskutujemy na temat tego auta jak się pojawi i auto i my we dwóch Wink

Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 10:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fsofan napisał:
i jest super lepsze w 1000% niż rost style bo wtedy auta szybko giną i nikomu się nie podoba to tylko furora na zlotach przez rok np lub dwa i szkoda auta Sad moje zdanie Auto mega

niestety ale tu się grubo mylisz . Wink

Damiano napisał:
spotkamy się na spocie, to podyskutujemy na temat tego auta jak się pojawi i auto i my we dwóch Wink

No aż zajadę może z tej okazji na spota w niedziele Very Happy o ile właściciel potwierdzi obecność Laughing Swoją drogą spot na parkingu podziemnym IKEI ? odp. moze byc na priva Confused
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński