| Autor |
Wiadomość |
Sejek (Łódź)

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 22:53 Temat postu: |
|
|
| Damiano napisał: | to nie znaczy że masz komuś pisać że jego auto jest do dupy, i żeby je zmieniał  |
Wybacz, ale pokaż mi gdzie ja tak napisałem ?
Po prostu wyrażam SWOJE zdanie, a że to jest forum to mam do tego prawo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Dziwak
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 23:08 Temat postu: |
|
|
Super podoba mi się Tylko go odmalować i jakiś tłumik z chromowaną końcówką Jak brat mi odda dysk przenośny to wam pokażę jego malucha z lat 90!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
fsofan (ŁÓDZ)

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 23:47 Temat postu: |
|
|
Ja powiem tak,a mówta se co chce ta auto mega !!!! Ja to auto kojarzę ,z tuningiem tamtych lat i jest super lepsze w 1000% niż rost style bo wtedy auta szybko giną i nikomu się nie podoba to tylko furora na zlotach przez rok np lub dwa i szkoda auta moje zdanie Auto mega |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
poloska (Łódź)
 Pochwał: 5
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 23:52 Temat postu: |
|
|
| Dziwak napisał: | Super podoba mi się Tylko go odmalować i jakiś tłumik z chromowaną końcówką Jak brat mi odda dysk przenośny to wam pokażę jego malucha z lat 90!! |
Jak tak dalej pójdzie to dowiemy się jak ten maluch wyglądał w halach fabrycznych  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Galerianek

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 23:54 Temat postu: |
|
|
| poloska napisał: | Dziwak napisał:
Super podoba mi się Tylko go odmalować i jakiś tłumik z chromowaną końcówką Jak brat mi odda dysk przenośny to wam pokażę jego malucha z lat 90!!
Jak tak dalej pójdzie to dowiemy się jak ten maluch wyglądał w halach fabrycznych Laughing |
Myślę że Dziwak miał na myśli malucha jego brata |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damiano (Łódź)

Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 1
1997 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sro 08 Lut, 12 0:42 Temat postu: |
|
|
| Sejek napisał: | Moje zdanie jest takie...
... zderzaki śmietnik, kierownica ładniejsza była by seryjna, malowane klosze przednich migaczy smietnik, malowane obramówki tylnych kloszy śmietnik, i jeszcze to pod przednim zderzakiem... nie wiem jak to nazwać wgl... co to ? od odrzutowca jakiegos ?
ale wskazniki na + |
nie ma co dyskutować, i zaśmiecać tematu, spotkamy się na spocie, to podyskutujemy na temat tego auta jak się pojawi i auto i my we dwóch  _________________ Nie ważne czym, ale jak jeździsz...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sejek (Łódź)

|
Wysłany: Sro 08 Lut, 12 10:24 Temat postu: |
|
|
| fsofan napisał: | i jest super lepsze w 1000% niż rost style bo wtedy auta szybko giną i nikomu się nie podoba to tylko furora na zlotach przez rok np lub dwa i szkoda auta moje zdanie Auto mega |
niestety ale tu się grubo mylisz .
| Damiano napisał: | spotkamy się na spocie, to podyskutujemy na temat tego auta jak się pojawi i auto i my we dwóch  |
No aż zajadę może z tej okazji na spota w niedziele o ile właściciel potwierdzi obecność Swoją drogą spot na parkingu podziemnym IKEI ? odp. moze byc na priva  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|