Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Moduł

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
GrzesiekDW

PostWysłany: Nie 14 Mar, 10 19:41    Temat postu: Moduł Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie który moduł jest lepszy pod osiągi ten szary 211 czy czarny 210A Moduł
Powrót do góry
dyzio121193

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 10:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma zbyt dużej różnicy szary ma odcięcie przy 6800obr/min a czarny to chyba nie miał, jeśli chodzi o mapę zapłonów to bardzo podobne wszystkie mają prawie taką samą, bez różnicy. Pozdro
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 13:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niebieski jest najlepszy z tych seryjnych, odcinka jest wysoko

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dyzio121193 czerwony nano nie ma odcinki Rolling Eyes
czarny i szary ma.niebieski zajebiście wysoko....mapy zapłonów z tego co wiem są podobne,ale jeśli sie myle to mnie poprawcie Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 19:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niebieski ma bardziej zapłon przyspieszony, niebieski ma 10 stopni początkowe, a czarny i szary 4 stopnie

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński