Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
MIŁOŚNICY MALUCHA !!!

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 1:29    Temat postu: MIŁOŚNICY MALUCHA !!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Możecie powiedzieć że znowu zaczynam !!!
Ale czas na wyładowanie się !!!
Bardzo mocno irytują moją skromną osobę, pseudo miłośnicy naszej marki którzy pojawiają się żeby robić zamieszanie na spotach kupują malucha by go sprzedać ...

Czy to są prawdziwi miłośnicy Malucha ??
Sory kurczaczek bardzo ale jak ja się natkne na takiego malucha w ogłoszeniu to mnie zalewa krew !!!

A konkretnie po co napisałem to ??? NIE BEZ POWODU !!!!

Bo pojawił się Quoter znowu nie znam go osobiście tak dobrze jak inni z Łodzi ale już mnie zirytował nadzwyczajnie teraz ...

http://tablica.pl/oferta/fiat-126p-elx-1998-maluch-IDtomW.html

WYJEŻDZASZ DO ANGLII ?? NAPEWNO ??

Oszustom stanowcze NIEEE !!!!

żeby nie było że to nie QUOTERA maluch !!

http://www.terytorium126p.pl/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=115

Planowanie głowicy ... remont malucha Quoter kogo ty kurde blaszka próbujesz oszukać w mordę jeża !!!
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 1:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie lubimy takich akcji... Evil or Very Mad

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 1:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Olej chłopaka.. Szkoda nerw.
A Ty Quoter zdecyduj sie kiedys..
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 1:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Olej chłopaka.. Szkoda nerw.
A Ty Quoter zdecyduj sie kiedys..

Olej ale po co się deklarować przyjeżdżać na spoty MYDLIĆ ... oczy ... by potem chcieć sprzedać to lepiej KU*WA SIEDZIEĆ W DOMU !!!!

Ostatnio zmieniony przez Galerianek dnia Sro 30 Lis, 11 11:56, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 7:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter pojechałeś ostro. Kupujesz samochód, mówisz że zrobiłeś to i owo. Że już będziesz robił kolejne rzeczy, że będzie tak a nie inaczej. Po czym po ok. miesiąca posiadania samochodu go wystawiasz na sprzedaż. Nie mówiąc o tym że przez ten czas samochód stał, bo nie miałeś na wachę...
Wiem że benzyna nie jest darmo i że ceny idą w górę, ale kupując samochód chyba każdy wie że na wodę on nie jeździ...

I nie dziw się że później wszyscy mają cie w dupie, olewają cię, a nawet śmieją...
Szkoda słów...

Nie mam zamiaru się z tobą kłócić, robisz co uważasz, ja tylko powiedziałem swoje zdanie...

Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 11:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale on tego nie zrobił wczoraj czy dzisiaj ... Zobaczcie datę dodania ogłoszenia ... 11 listopada ...

Jak dla mnie Quoter jesteś bajkopisarzem i zwykłym ściemniaczem Tyle w tej kwestii (Sory Modowie za wylgaryzmy ale podnoszą dramaturgię dla czytających)
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 11:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Możesz je wykropkować, wygwiazdkować itp.

Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajnie fajnie pierdolcie tylko szkoda ze brakuje tutaj mojej wypowiedzi z rozmową arka jakis czas temu w której to napisałem mu na gg ze wystawiłem na próbę aby sprawdzić czy jest zainteresowanie a taka dyskusja prowadzi do tego ze nie macie o czym gadać nie macie swojego zycia, zamiast mnei spytać co sie dzieje, co sie stalo, dlaczego to pierdolicie głupoty...
ja jestem w tracie robienia prawa jazdy i zapowiedziałem arkowi ze jeśli braknie mi kasy to nawet sprzedam malucha a zeby mieć na prawko
i uwazam ze nie musze się nikomu tłumaczyć w kwestii ogłoszenia

Blok, na dalszą konwersację zapraszam na priva. //m.a.x.x.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński