Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
memberS, futer memberS, moderatorS ???????????????

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 21:51    Temat postu: memberS, futer memberS, moderatorS ??????????????? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uwazam iz ten kto wymyslil to nazewnictwo czesto opuszczal zajęcia jezyka angielskiego w nauczaniu początkowym. Czy mozna by to zmienic? Nie chce byc future membersem czy moze kiedys membersem tylko memberem tak jak to gramatycznie powinno byc

dziekuje za uwage i pozdrawiam Mr. Green
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak zawsze jesteś cyniczyny Laughing Cool

i prawdę gadasz Cool
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie do końca bo to są nazwy grup, czyli nie jesteś "members" (tak jak to zinterpretowałeś) tylko należysz do grupy "members", "future members".

Mimo to zmienie te nazwy bo poprawne odczytywanie nazw nie jest tak oczywiste jak interpretacja którą sugerujesz...

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq to chodzi o przynależnosc do grupy.. a grupy nie nazwiesz MEMBER tylko MEMBERS ... koniec .. Laughing

Pozdrawiam Cool

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupa
pod nickiem masz napis members czyli niejako jestes members Razz
a powinienes byc memberem.
z S na koncu byloby slusznie gdyby to byla jakas lista na ktorej sa np memberzy
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 0:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jest w tym racja.. ja tam takiego napisu nie mam i mam spokój Razz Laughing

Wolny Słuchacz bez problemu i bez błędu jest Laughing
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 0:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moiże i faktycznie lepiej wyglądałoby to w liczbie pojedynczej. Grupa jako ludzie owszem members ale pod konkretną osobą powinno być w liczbie pojedynczej member. Ale z drugiej strony to aż tak na to uwagi się nie zwraca.
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 0:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja zwracam bo dla mnie wyglada idiotycznie
pozdrawiam
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 9:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie powiem, że nie masz racji. Jako grupa owszem memberS, ale jako opis pod daną osobą member, wystarczy spojrzeć: Wplny słychacz, anie słuychacze.
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 10:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

albo musi byc do tego jeszcze napis "GRUPA", a jak nie to trzeba zmienic na MEMBER Rolling Eyes
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 11:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napis "Grupy" był ale go usunołem żeby posty były "niższe" bo lewa kolumna już jest bardzo rozbudowana.

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 12:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak, jak byla nazwa "grupa" to wszystko pasowalo.
a po zmianie dobrze bartonq zauwazyl ze teraz jest dziwnie i niepoprawnie
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednak zmienione. I fajno Smile
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja to bym zrobił FJUTER MEMBER Razz Laughing
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 31 Sty, 07 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fjuter nie lepiej od razu fjucior member Jupi! ale dobrze jest
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński