Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
MC kolor
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 19:22    Temat postu: MC kolor Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Robie wlasnie kierownice MC i zastanawiam sie czy ramiona dac na srebrno czy tez na czarny mat.

tak

http://allegro.pl/item439300905_kierownica_monte_carlo_do_fiata_126p.html

czy tak

http://allegro.pl/item442363895_kierownica_monte_carlo_fiat_126p_125p_polonez_kjs.html

i w sumie to jak powinno byc oryginalnie.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oryginalnie to czarny połysk i tak też bym sugerował. Srebrna jakos tak przynajmneij do mnei w pełni nie przemawia.
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czarny mat tylko i wyłącznie

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja Monza jest w oryginalnym malowaniu i jest to czarny półmat i wg mnie tak powinna być pomalowana Very Happy

zdjęcie poglądowe na którym nic nie widać Mr. Green

Bilo (ERA)

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 19:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oki bedzie czarny polmat Wink Jesli komus poniwiera sie gdzies klakson od MC to prosze o kontak.

Powrót do góry
bartonq (Katowice)

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 19:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie chce ktos kupic? Razz
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 19:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co z poprzednią kierą? Na sprzedaż?
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq napisał:
nie chce ktos kupic?

No mów ile Cool
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama napisał:
bartonq napisał:
nie chce ktos kupic?

No mów ile Cool

obszycie niemal idealne
100 zł
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym wolał srebrną,ładnie się błyszczy w słońcu Smile
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ładnie błyszczy, jebiąc po oczach

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 21:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mialem czarną i srebrną, srebrną i czarną i caly czas nie moge znaleźć najlepszego Razz
Kolorek zmieniam w zależnosci od chęci, jednak lepiej z srebrnymi ramionami, a taki wypasik to polerowane Cool

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 21:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czarna matowa;D the best;D

Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 21:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

polerowana.
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

polerowana jest nierealna... koroduje prawie natychmiast po kontakcie z woda lub wilgocia a w lakier bezbarwny nie wierze. To nie aluminium Panowie.

Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 08 7:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja niedawno próbowałem wyczyścić zwykłą do gołej blachy,nawet nieźle się trzymała,ale fakt faktem farba coś przynajmniej zabezpieczy a tak to tylko czekać na rdze,rób co chcesz,mi się podoba na srebrno błyszcząca,ale do Twojego plastika pewnie ładniej by pasował czarny, nawet i mat Smile bo z tego co pamiętam to masz czerwień na P4,także czarny - jak najbardziej, może i bardziej niż srebrny Mr. Yellow pozdrawiam
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 08 10:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fakt srebrne to mam tylko ramki szyb Cool

Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 08 11:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja mam kierownice srebrną, ale malowaną sprayem,bo nie była zbyt piękna,ramki szyb,wydech,felgi z tyłu Very Happy bo przód dopiero do roboty,Ty felgi też masz srebrne i dekle chyba czarne,to możesz próbować srebrną kierownicę,zrobisz jak będziesz uważał Smile
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 08 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo, kumpel ma u siebie polerowane MC. Wygląda kapitalnie, z korozją nie jest źle. Raz na 2/3 miesiące wystarczy przetrzeć TEMPO. Jest nieźle... jest nawet dobrze. Ja zaczynam polerować swoją na dniach.
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 08 15:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam czerwoną , z początku mi się nie podobała w ogóle czerwona MC ale z czasem stwierdziłem że nie wygląda najgorzej Wink I jest całkiem ładna.
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 08 8:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no Bonus bez obrazy Very Happy ale czerwona nie może być ładna :p może wyglądać nie najgorzej z tym się zgodzę Very Happy pozdrawiam
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 08 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurwa.. niektórzy to tak zajebiście sie wypowiadają, że sie rzygać chce Neutral

Ojej Bonus bardzo mi przykro, ale czerwona nie moze być ładna, moze wyglądać nieźle Kiss buźka!

Rolling Eyes

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 08 14:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ramiona fabrycznie był zarówno czarne jak i czasami "szarawe" takie jakby przygaszone srebro. Jak w mojej MC. Maluj jak Ci się tylko podoba.

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 08 15:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oki wiec kierownica jest juz dotarta i w podkladzie. Na razie zdemontowalem te kawalki skayu na ramionach. Obszycie jest niby niezle ale pozostwia troche do zyczenia. Kierownica jest przeszyta takim krzyzowym sciegiem. Wie ktos jak to sie szyje? Jakis schemat?

Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 12:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odgrzewam temat, chcę pomalować i obszyć swoją świeżo zakupioną MC, co myślicie o czarnym półmacie lub ewentualnie polerce ramion (bardziej skłaniam się do polerki), a do tego czarna skóra szyta czerwoną nitką??

looknijcie na to
http://www.allegro.pl/item548647106_skorzany_pokrowiec_na_kierownice_z_jednego_paska.html

http://www.allegro.pl/item551527334_skorzany_pokrowiec_na_kierownice_z_jednego_paska.html

kupował ktoś kiedyś coś takiego??? jedna aukcja z zawiniętymi krawędziami, a druga bez

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński