Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
MC kolor
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 13:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo niegłupi pomysł, obszyć czarną skórą z czerwoną nitką i do tego polerka, będzie piknie Mr. Green
co do aukcji to nie wiem, ale jeżeli ktoś niema zdolności manualnych to nawet super wypas instrukcja mu nie pomoże (bez żadnych aluzji do Ciebie piter19850207 Mr. Green , po prostu mówię) Mr. Green

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 14:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... wg mnie to standardowe rozwiązanie jest najlepsze: ramiona - czarny mat, czarna skóra, czarna nić Wink, i bedzie gitara... (ew. ramiona mogą być w polerce) Smile
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 14:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
co do aukcji to nie wiem, ale jeżeli ktoś niema zdolności manualnych to nawet super wypas instrukcja mu nie pomoże
Mr. Green Mr. Green

no właśnie się trochę obawiam, żeby kupowato to obszycie nie wyszło, bo w instrukcji wszystko ładnie pięknie, a w rzeczywistości może się okazać co innego i że tak pięknie nie wyjdzie, ale zobaczymy, chyba sobię zamówię tą skórę Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 16:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie polecam tych pokrowcow. Skora jest marnej jakosci wyciaga sie zawsze. Kiedys mialem to w Audi 80 i lipa byla. Za obszycie swojej MC dalem 100zl i mam jak oryginal. Z kosztami wysylki i twoja meka wyjdzie ci 50 zl taniej ale co z tego jak to bedzie szajs. Nie poleruj MC.... kurana ona nie jest z nierdzewki czy aluminium to koroduje po jednej nocy na dworze.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 18:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja osobisie ma polerowaną MC i jestem zadowlony Mr. Green
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
Za obszycie swojej MC dalem 100zl

no to jest spory wydatek Ekhm... a gdzie to robiłeś????

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W miescie u szewca. Wydatek umiarkowany mam wieksze niz to Wink

Powrót do góry

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

muszę się wybrać do tapicera/szewca i dam znać ile u mnie będzie to kosztowało, bo rzeczywiście szkoda kasy na jakąś lipe wydawać, raz a porządnie i z głowy

dzięki Bilo za podpowiedź Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 13:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie będę zakładał nowego tematu bo mam szybkie pytanie:
mam okazję nabyć przycisk klaksonu MC (z takim jakimś emblematem biało-czerwonym z czarnym napisem), gość chce za to 10zł... jak wam się wydaje to dużo/mało jak za taki przycisk... w sumie to taka pierdółka Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez Wolf88 dnia Nie 15 Lut, 09 13:40, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 13:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak nie weźmiesz to ja wezmę chętnie Mr. Green poluję na oryginalny klakson do MC Mr. Green
myślę że 10 to bardzo mało za taqki przycisk

Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 17:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dalem 40 zl za swoj ale w perfekcyjnym stanie.

Powrót do góry

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 19:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo Shocked Shocked ... dzieki panowie, to właśnie chciałem wiedzieć... (nie przepłacę)
Bilo (ERA)

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf co sie dziwisz jak cos chcesz miec to trzeba placic. Nie bede roku klaksonu szukal. Jest kasa to sa i fanty Laughing

Powrót do góry

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 15:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byłem dzisiaj go kupić... tak wygląda (jeszcze nie był czyszczony):

Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 16:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładny, musze sobie taki sprawic Mr. Green

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 17:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma jeszcze jednego?? Rolling Eyes Rolling Eyes jak ci się znudzi to odkupię Mr. Green

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 - ZESKANUJ MI NA SKANERZE - MUSI BYĆ IDEALNIE - ten znaczek Smile. Proszę - to bardzo, bardzo pilne.

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mochu ja mam coś zd**czony skaner jedynie aparat wchodzi w grę Ekhm..., chyba ze jak kumpel będzie to u niego.... ale nie wiem czy skan wyjdzie bo z góry emblematu jest taka jak by szybka... a np na tym drugim klaksonie tej szybki nie mam...

piotrek87 (Hajnówka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 22:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie może jak naprawić taki zniszczony przycisk klaksonu od kierownicy MC?

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrek87 przycisk ogólnie mozesz podmalować czymś do plastiku, a jezeli chodzi o środek to brakuje Ci tylko tego emblematu z napisem MC... looknij na foto:

piotrek87 (Hajnówka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyjąłem środek żeby nie zniszczyć podczas próby naprawy tego czarnego plastiku. Ten przycisk jest pomalowany czymś grubym i kruchym (coś jakby miekka szpachlówka pokryta czarnym lakierem) i bardzo łatwo się to łuszczy.

EDIT
Może obedrzeć to do gołego plastiku i wtedy pomalować Confused

PostWysłany: Wto 17 Lut, 09 10:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kup sobie lakier Boll do plastikowych zderzakow. Ja mam nim klakson pomalowany w MC

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński