Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Marketing i promocja wydarzeń/zlotów/klubu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 0:29    Temat postu: Marketing i promocja wydarzeń/zlotów/klubu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przygotowałem trochę grafiki oraz system bedzie promował klub oraz wszytkie imprezy związane ze światem 126p w waszych opisach na innych forach. Kody generujące są 4 (2 krótkie i 2 długie).Memberów zapraszam tutaj.

Po co miałbyś wstawaić sobie to w podpis?
  • Promuje klub
  • Pomagają w rankingach Googla
  • Fajnie wygląda
  • W przypadku dużych imprez będzie pomagało w ich propagowaniu, baner będzie podmieniany na inny (np. zlot ogólopolski lub zlot w Zvoleniu)
  • Pomagając w klubie przyspieszasz swoją rekrutację
  • Integrujesz się ze środowiskiem
  • Nie musisz nic robić, wszytko dzieje się automatycznie

Oto kody, długi z linkiem zwrotnym do strony:
Kod:
[url=http://www.terytorium126p.pl][img]http://www.terytorium126p.pl/f.gif[/img][/url]

generuje to:

jeśli masz mało miejsca w podpisie może być to:

Kod:
[img]http://www.terytorium126p.pl/f.gif[/img]

generuje to (obrazek bez linku):

------------------------------------------------------------------
Jesli w jakiś sposób nie lubisz afiszowac się proponuję to, bitmapę 1px na 1px, prawie jej nie widać. Zmienia kolory z białego na szary. Nie widać jej aż do momentu podmiany (czyli w podpise nie będzie nic widać, ale po migającym kwadraciku rozpoznasz innych braci którzy też to mają w opsie):

Kod:
[url=http://www.terytorium126p.pl/go/][img]http://www.terytorium126p.pl/k.gif[/img][/url]

generuje to:

To samo tylko bez linku zwrotnego:

Kod:
[img]http://www.terytorium126p.pl/k.gif[/img]

generuje to (obrazek bez linku):

Wszystkie podpisy starałem się robić jak najmniejsze. Jeśli macie jakieś sugestie piszcie. Obrazki zawsze można ulepszyć i podmienić. W tej chwili link prowadzi do strony ale nie będzie tak zawsze, np. w przyszłym roku zacznie promować Zvoleń.

Member
Member
Pochwał: 1

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 0:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe powiem Ci że dobre.. jutro sobie to powpycham
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 25 Gru, 06 16:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak się komuś uda niech zapoda link, zobacze jak wygląda i czy można coś jeszcze poprawić.

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 25 Gru, 06 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://fiat126p.pl/forum/viewtopic.php?t=16621&postdays=0&postorder=asc&start=1485

Jeżeli to o to chodzi mniej wiecej w połowie strony
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 26 Gru, 06 13:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mówiłeś, że napis może uledz zmianie. A ja mam taki pomysłę co by zamiast "terytorium fan" Zrobić cały napis "terytorium126p+logo" Wtedy na widać od razu o co chodzi bo wszyscy wiedzą co to jest 126p a z samym terytorium to może być gorzej. A jak będzie całość to może więcej ludzi skożysta z odnośnika. Wielu ludziom nie chce się wchodzić na strony niewiadomo o czym.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 05 Mar, 07 11:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, tylko chce żeby był jak najmniej uciążliwy dla innych userów (czyli niski).

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 06 Mar, 07 9:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No no, muszę przyznać że bardzo fajna inicjatywa i bardzo dobre wykonanie Wink
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pią 13 Kwi, 07 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wjecie co wszystko z tym jest fajnie tylko nie wiem czy ktoś zauważył (chyba że tak dzieje się tylko u mnie) ale te wszystkie banery działają tylko na naszym forum a na innych nie. Wyświetla się zam link bez obrazka
Powrót do góry
aranarth (Była Wawa, jest Kraków)

PostWysłany: Sob 19 Maj, 07 23:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama, a tobie sie podpis raz wyswietla, raz nie... odkad sie zmienil layout strony, to szczerze mowiac, sie trochie pokaszanilo... a zegar nadal chodzi ogdzine do tylu... Confused

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sob 19 Maj, 07 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

godzinę to sobie ustaw w profilu
a coi do tych podpisów to zobacz kiedy ja o tym mówiłem
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 19 Maj, 07 23:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Layout nie powinien mieć na to wpływu. Nadal mam w planach podmianę napisu na taki z dopiskiem "126p".

PostWysłany: Sob 19 Maj, 07 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x., ale layout nieshtety ma wplyw na to, ze jak w firefoxie nie otworze tego, co powinno byc w ramce po prawej stronie w nowej zakladce, to nie przeczytam wiele,,, bo widok forum zatrzymuje sie na pierwszej stronie, bez paskow przewijania. IMO to wina podzialu strony, dla prawej czesci (czyli dla okna tresci) nie powinno byc dolnej granicy ramki.
a, wytlumacz mi jeszcze, dlaczego zamiast logo terytorium na pierwszej stronie widze tylko jakas futbolowke na pomaranczowym tle i napis: "your image here" Question Confused

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 19 Maj, 07 23:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do działu technicznego z tym Very Happy
(ramka sama skaluje się do treści, baner na górze i pewnie cały layout będzie jeszcze inny więc nie chce mi się go zmieniać na 1 dzień).

PostWysłany: Pon 18 Lut, 08 23:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W imię idei naszego klubu Terytorium
http://pl.youtube.com/watch?v=HC0Mq2X5-hg

Maxx posłałem PW do Ciebie w sprawie dalszych losów tego filmu.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 11:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowe konto Terytorium126p na Facebooku (na stronie po prawej stronie na dole dostępny jest box Facebooka)
Konto Terytorium126p na Naszej-Klasie

Nie ma chyba sensu zakładać Grupy na NK?

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Czw 28 Paź, 10 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 11:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak by zrobić jeszcze Video Poradnik z oddzielnym kanałem na YT dotyczącym naprawom i renowacji malucha odcinek na ok 20min. np remont układu hamulcowego, podstawowy przegląd instalacji elektrycznej czy wymiana skrzyni, sprawdzenie i wymiana sprzęgła, takie coś wiecej nic to co można przeczytać coś al'a program "zrób to sam" czy "mechanik" z TVN turbo odcinek tygodniowo i strona w formie bloga z nowymi odcinkami co tydzień... ? ;> ?
i kilka ciekawych miejsc do nagrań typu Senatorska Garage Very Happy czy KIA ASO Starowa Góra czy w innym warsztacie a mam kilku znajomych którzy mogli by nam użyczyć na kilka godzinek garaż

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 14:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. czemu nie ?? nie kazdy ma face book'a Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 23:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale na NK mamy już konto, nie wiem co się zyska jeszcze grupą...

Edit:
Sprawdziłem, więc w grupie każdy może pisać na grupowym śledziu i każdy może dodawać zdjęcia, a dla konta fikcyjnego tylko admin.

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 29 Paź, 10 17:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ahhaa hmm to już jak chcesz Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 26 Sie, 11 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodałem na stronie Media Wall z filmami z YouTube, aby się tam znaleźć należy w tytule filmu dopisać trt126p na końcu.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński