Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Marketing i promocja wydarzeń/zlotów/klubu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 19 Maj, 07 23:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Layout nie powinien mieć na to wpływu. Nadal mam w planach podmianę napisu na taki z dopiskiem "126p".

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 19 Maj, 07 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x., ale layout nieshtety ma wplyw na to, ze jak w firefoxie nie otworze tego, co powinno byc w ramce po prawej stronie w nowej zakladce, to nie przeczytam wiele,,, bo widok forum zatrzymuje sie na pierwszej stronie, bez paskow przewijania. IMO to wina podzialu strony, dla prawej czesci (czyli dla okna tresci) nie powinno byc dolnej granicy ramki.
a, wytlumacz mi jeszcze, dlaczego zamiast logo terytorium na pierwszej stronie widze tylko jakas futbolowke na pomaranczowym tle i napis: "your image here" Question Confused

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 19 Maj, 07 23:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do działu technicznego z tym Very Happy
(ramka sama skaluje się do treści, baner na górze i pewnie cały layout będzie jeszcze inny więc nie chce mi się go zmieniać na 1 dzień).

PostWysłany: Pon 18 Lut, 08 23:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W imię idei naszego klubu Terytorium
http://pl.youtube.com/watch?v=HC0Mq2X5-hg

Maxx posłałem PW do Ciebie w sprawie dalszych losów tego filmu.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 11:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowe konto Terytorium126p na Facebooku (na stronie po prawej stronie na dole dostępny jest box Facebooka)
Konto Terytorium126p na Naszej-Klasie

Nie ma chyba sensu zakładać Grupy na NK?

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Czw 28 Paź, 10 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 11:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak by zrobić jeszcze Video Poradnik z oddzielnym kanałem na YT dotyczącym naprawom i renowacji malucha odcinek na ok 20min. np remont układu hamulcowego, podstawowy przegląd instalacji elektrycznej czy wymiana skrzyni, sprawdzenie i wymiana sprzęgła, takie coś wiecej nic to co można przeczytać coś al'a program "zrób to sam" czy "mechanik" z TVN turbo odcinek tygodniowo i strona w formie bloga z nowymi odcinkami co tydzień... ? ;> ?
i kilka ciekawych miejsc do nagrań typu Senatorska Garage Very Happy czy KIA ASO Starowa Góra czy w innym warsztacie a mam kilku znajomych którzy mogli by nam użyczyć na kilka godzinek garaż

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 14:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. czemu nie ?? nie kazdy ma face book'a Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 23:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale na NK mamy już konto, nie wiem co się zyska jeszcze grupą...

Edit:
Sprawdziłem, więc w grupie każdy może pisać na grupowym śledziu i każdy może dodawać zdjęcia, a dla konta fikcyjnego tylko admin.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 29 Paź, 10 17:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ahhaa hmm to już jak chcesz Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 26 Sie, 11 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodałem na stronie Media Wall z filmami z YouTube, aby się tam znaleźć należy w tytule filmu dopisać trt126p na końcu.
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 15 Kwi, 12 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niedługo znajdzie się to na głównej...

Zapisz ten film na dysku

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 16 Kwi, 12 19:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko może "wypikaj" te /Panie/, bo tak to trochę kijowo Very Happy Stasiu nieźle wypadł Mr. Green Trzeźwy był Twisted Evil
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński