m.a.x.x., ale layout nieshtety ma wplyw na to, ze jak w firefoxie nie otworze tego, co powinno byc w ramce po prawej stronie w nowej zakladce, to nie przeczytam wiele,,, bo widok forum zatrzymuje sie na pierwszej stronie, bez paskow przewijania. IMO to wina podzialu strony, dla prawej czesci (czyli dla okna tresci) nie powinno byc dolnej granicy ramki.
a, wytlumacz mi jeszcze, dlaczego zamiast logo terytorium na pierwszej stronie widze tylko jakas futbolowke na pomaranczowym tle i napis: "your image here" _________________ Mrok, szatan i martwe płody...
Do działu technicznego z tym
(ramka sama skaluje się do treści, baner na górze i pewnie cały layout będzie jeszcze inny więc nie chce mi się go zmieniać na 1 dzień). _________________
a jak by zrobić jeszcze Video Poradnik z oddzielnym kanałem na YT dotyczącym naprawom i renowacji malucha odcinek na ok 20min. np remont układu hamulcowego, podstawowy przegląd instalacji elektrycznej czy wymiana skrzyni, sprawdzenie i wymiana sprzęgła, takie coś wiecej nic to co można przeczytać coś al'a program "zrób to sam" czy "mechanik" z TVN turbo odcinek tygodniowo i strona w formie bloga z nowymi odcinkami co tydzień... ? ;> ?
i kilka ciekawych miejsc do nagrań typu Senatorska Garage czy KIA ASO Starowa Góra czy w innym warsztacie a mam kilku znajomych którzy mogli by nam użyczyć na kilka godzinek garaż _________________
No ale na NK mamy już konto, nie wiem co się zyska jeszcze grupą...
Edit:
Sprawdziłem, więc w grupie każdy może pisać na grupowym śledziu i każdy może dodawać zdjęcia, a dla konta fikcyjnego tylko admin. _________________
Tylko może "wypikaj" te /Panie/, bo tak to trochę kijowo Stasiu nieźle wypadł Trzeźwy był _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora