| Autor |
Wiadomość |
maniek0187 (PIŁA)

|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 11:56 Temat postu: |
|
|
ładny zadbany malec pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 12:33 Temat postu: |
|
|
| andrzey napisał: | | nie wiem dlaczego nikt jeszcze tego nie zauwazyl |
Zauwazyłem to od razu, ale właściciel chyba zdaje sobie z tego sprawę. Wygląda jakby został pomalowany spray'em (2. foto od góry) _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 12:43 Temat postu: |
|
|
no naprawdę daje radę, kolor jest git, wnętrze też zadbane no i to się ceni!!! jak nie będzie tjuninku i pozostanie tak jak napisałeś to naprawdę będzie super pozdro! _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 13:07 Temat postu: |
|
|
Co do lakieru to myślę że polerka pomoże Ważne że właściciel zadowolony . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 13:41 Temat postu: |
|
|
Cukiereczek normalnie piękny FL dbaj o niego by jak najdłużej tak ładnie wyglądał ;] _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jozin (Katowice)

|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 14:43 Temat postu: |
|
|
hmm tylko na paru zdjęciach ten lakier dziwnie wygląda, tak poza tym ok, może akurat jakaś rosa się na nim osadziła widział ktoś na żywo tego malacza, jak ten lakier się prezentuje? A swoją drogą ma;uszek ładnie odnowiony i te siedzenia super wyglądają! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Banan126p (Łódź)

|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 15:07 Temat postu: |
|
|
Nawet jak ma źle nałożony kolorek to i tak mi sie bardzo podoba i jest to jeden z ładniejszych jak dla mnie maluchów jakie widziałem  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 15:26 Temat postu: |
|
|
Widze maluszek zadbany i ładnie zrobiony ale na tej pierwszej fotce to wyglada własnie jakby miał zle połozony lakier...albo to jakas rosa czy cos  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
majster_01 (Murowana Goślina / Poznań)
![]()
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 16:33 Temat postu: |
|
|
Przyznam się, że także myślałem nad zmianą kloszy migaczy, tylnych lamp i migaczy bocznych. Niestety, nie dane było mi kupic jeszcze ich w sklepie, dlatego ciągle wszystko jest seryjne. Zawsze dążyłem do oryginału robiąc go, ale możnaby spróbowac czegoś innego.
Co do lakieru, to samochód został pomalowany w garażu, własnymi siłami. Zgadzam się z tym, że profesjonalnie pomalowany nie jest. Jestem jednak zadowolony z całokształtu pracy. Wszystko wykonywałem sam i wiem na co mnie stac. Tak jak mówicie, nie ma rewelacji, nie jest to Ferrari, niestety ale jeździ i cieszy moje oko, co dla mnie ma najważniejsze znaczenie. A jak jeszcze się komuś innemu podoba to już jest zupełnie odlot
Madd co do tylnych lamp na zderzaku to drugi raz zwracasz na nie uwagę, wiec chyba trzeba będzie coś z nimi zrobic.
Jozin Bronek widział na żywo ten samochód i z tego co pamiętam powiedział, że tragedii nie ma wiec chyba jest okey Bronek, jakbym coś pokręcił to mnie popraw  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bronek (FSM)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 16:40 Temat postu: |
|
|
majster_01 owszem na zlociku oglądałem i jest spoko
widziałem naprawdę dużo gooorzej pomalowane autka w garażu, a ten maluszek prezentuje się bardzo ładnie  _________________
Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jozin (Katowice)

|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 17:52 Temat postu: |
|
|
| a no to myśle, że w sprawie lakieru nie ma co dyskutować, bo na moje oko też wygląda spoko:D co do kloszy tylnich władowałbym mu 50/50. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Banan126p (Łódź)

|
Wysłany: Pon 26 Sty, 09 20:48 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | co do kloszy tylnich władowałbym mu 50/50. |
Nigdy w życiu nie rób tego co Ci proponuje Jozin. Maksymalne oszpecenie tak ładnego maluszka. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|