Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mały Fiat by Majster
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
maniek0187 (PIŁA)

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 11:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładny zadbany malec Wink pozdrawiam
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 12:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andrzey napisał:
nie wiem dlaczego nikt jeszcze tego nie zauwazyl

Zauwazyłem to od razu, ale właściciel chyba zdaje sobie z tego sprawę. Wygląda jakby został pomalowany spray'em (2. foto od góry)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 12:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no naprawdę daje radę, kolor jest git, wnętrze też zadbane no i to się ceni!!! jak nie będzie tjuninku i pozostanie tak jak napisałeś to naprawdę będzie super Wink pozdro!

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 13:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do lakieru to myślę że polerka pomoże Wink Ważne że właściciel zadowolony .
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 13:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cukiereczek normalnie piękny FL dbaj o niego by jak najdłużej tak ładnie wyglądał ;]

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm tylko na paru zdjęciach ten lakier dziwnie wygląda, tak poza tym ok, może akurat jakaś rosa się na nim osadziła Wink widział ktoś na żywo tego malacza, jak ten lakier się prezentuje? A swoją drogą ma;uszek ładnie odnowiony i te siedzenia super wyglądają!
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 15:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nawet jak ma źle nałożony kolorek to i tak mi sie bardzo podoba i jest to jeden z ładniejszych jak dla mnie maluchów jakie widziałem Smile

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widze maluszek zadbany i ładnie zrobiony Very Happy ale na tej pierwszej fotce to wyglada własnie jakby miał zle połozony lakier...albo to jakas rosa czy cos Wink

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
majster_01 (Murowana Goślina / Poznań)

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 16:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyznam się, że także myślałem nad zmianą kloszy migaczy, tylnych lamp i migaczy bocznych. Niestety, nie dane było mi kupic jeszcze ich w sklepie, dlatego ciągle wszystko jest seryjne. Zawsze dążyłem do oryginału robiąc go, ale możnaby spróbowac czegoś innego.

Co do lakieru, to samochód został pomalowany w garażu, własnymi siłami. Zgadzam się z tym, że profesjonalnie pomalowany nie jest. Jestem jednak zadowolony z całokształtu pracy. Wszystko wykonywałem sam i wiem na co mnie stac. Tak jak mówicie, nie ma rewelacji, nie jest to Ferrari, niestety Wink ale jeździ i cieszy moje oko, co dla mnie ma najważniejsze znaczenie. A jak jeszcze się komuś innemu podoba to już jest zupełnie odlot Smile Smile

Madd co do tylnych lamp na zderzaku to drugi raz zwracasz na nie uwagę, wiec chyba trzeba będzie coś z nimi zrobic.

Jozin Bronek widział na żywo ten samochód i z tego co pamiętam powiedział, że tragedii nie ma wiec chyba jest okey Wink Bronek, jakbym coś pokręcił to mnie popraw Wink
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 16:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

majster_01 owszem na zlociku oglądałem i jest spoko Wink
widziałem naprawdę dużo gooorzej pomalowane autka w garażu, a ten maluszek prezentuje się bardzo ładnie Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Jozin (Katowice)

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 17:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a no to myśle, że w sprawie lakieru nie ma co dyskutować, bo na moje oko też wygląda spoko:D co do kloszy tylnich władowałbym mu 50/50.
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
co do kloszy tylnich władowałbym mu 50/50.

Nigdy w życiu nie rób tego co Ci proponuje Jozin. Maksymalne oszpecenie tak ładnego maluszka.
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński