Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
maluszek palony guzikiem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
wladeczek19

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 19:05    Temat postu: maluszek palony guzikiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam posiadam maluszka który jest palony cięgnem a nie kluczykiem i to cięgno mi się urwało i wpadłem na taki pomysł żeby zamiast tego cięgna i tych styków przy rozruszniku podłączyć kawałek przewodu i włącznik mono stabilny tak żeby był palony tak jak nowe samochody guzikiem .

I tu moje pytanie : czy ktoś robił coś takiego w malcu ??? jeśli tak to proszę o rady np: jaki dać przewód żeby się nie spalił jaki włącznik będzie dobry i czy wo gule to działa ,czy jest sens robić coś takiego???

pozdrawiam!!!!
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak amsz na linkę rozrusznik to nie podłaczysz go na guzik, musiałbyś założyć rozrusznik z bendixem.
Poza tym używaj szukajki, temat ogólnie wałowany juz wiele razy ...
Powrót do góry
wladeczek19

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 10:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam rozrusznik od eleganta , skąd wziąć zasilanie na elektor magnes ???
Powrót do góry
Mandolina (Opole)

Pochwał: 16

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 11:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Użyj wyszukiwarki bo nikt 50'ty raz z rzędu nie będzie powtarzał tego samego Exclamation
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński