Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Maluszek Głodnego

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Głodny (Sosnowiec)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 1:30    Temat postu: Maluszek Głodnego Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupiłem go 01.05.2008 za 5 zł od wujka i trochę tajli jeszcze do niego dostałem Mr. Green

zciągnołem mu ten bagażnik trochę przetarłem i takie tam duperele niestety lakier jest trochę zaniedbany Sad

na pokład zawitała zajebiaszcza tekla Cool

no i po umyciu sesyjka na wiosce (juz z nowymi tajlami)

wyprałem i dodałem trochę gąbki tam gdzie twardo było Razz

ale powiem że to robota dla ludzi o mocnych nerwach ja mam całe łapy pocięte i myślałem że wyj ebe te fotele na śmietnik z balkonu polecą Evil or Very Mad także następnym razem w grę wchodzi tylko tapicer

i zakupy małe

a resor w bagażniku leży to nie mam jak foto zrobić Mr. Green

wróciłem z wioski a tam ręce pełne roboty

przed

tajle

i po

to tak

-gleba resor na 8cm springi cięte o 3/4 zwoja (mało tne podstawki o 10mm i springi o cały zwój)
-przyciemniane szyby
-dziury w puszce filtra
-tekla
-usunięte listwy z drzwi
-wymienione przednie reflektory
-wymiana amorków na Kayaby
-fotele tylna kanapa i boczki drzwiowe z inter-groclina (taka full wer. w maluchu Razz )
-dorobiona zaślepka do kiery

a tu z kumplami co by mu samoto nie było Razz

to takie wakacje miał maluszek Very Happy

tu mała sesyjka weekendowa Cool

no to chyba tyle mile widziane komentarze Wink
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 8:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widzialem juz tego malca na innym forum.
podoba mi sie kierunek przerobek i lubie niebieskie autka Mr. Green

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 10:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zacne wozidło Mr. Green Tylko czeka Cię trochę roboty z blachą Neutral Aha... no i zrób coś z tym mieszkiem od zmiany biegów, bo nie wygląda i nie pasuje do całości wnętrza Rolling Eyes

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 11:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bagaznik sprzedale sten dachowy ??
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 12:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Większa gleba Exclamation Very Happy
Won z tymi kowpaxami,oddaj je do skupu plastiku Wink

PostWysłany: Sob 25 Paź, 08 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PimpQ napisał:
zrób coś z tym mieszkiem od zmiany biegów, bo nie wygląda i nie pasuje do całości wnętrza Rolling Eyes

właśnie jestem w trakcie szycia fajnego mieszka Wink także już nie długo

no chyba że chodzi ci o ten czerwony. Czerwony jest z czerwonego malca (kumpla)

Kizar napisał:
bagaznik sprzedale sten dachowy ??

nie box dachowy czeka na lepsze czasy może kiedyś sie przyda

Demon126p napisał:
Większa gleba Exclamation Very Happy
Won z tymi kowpaxami,oddaj je do skupu plastiku Wink

co do gleby to będe jeszcze zcinał podstawki a jak nie będzie zadowalającej zmiany to resor na 6 lub 4cm no i springi z trucka

a kowpaxy muszą być bo pod nimi nie za ciekawe felgi po zimie przymierzam sie na kupno alusów i remont blacharki

nowe tajle

głowica - 4.2 miedź i gazior
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 26 Paź, 08 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajnie zrobiony maluszek.....podoba mi sie Laughing

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 26 Paź, 08 23:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o, złomex Mr. Green
Powrót do góry
Głodny (Sosnowiec)

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kolejne duperele do kolekcji Cool

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 17:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to co bedziesz silniczek modzic??

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 17:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie..
Na ile zamach stoczony ? I co to za wałek , 555 ?
Powrót do góry
Głodny (Sosnowiec)

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 17:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde zamachu nawet nie ważyłem Shocked ale według zapewnień coś koło 4,5 kilo dziś będe na poczcie to mi panienka zważy Mr. Green

a wałeczek to 760/385 od inż. Świątka

także docelowo będzie to fajny motorek na miasto Devil
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 18:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak tam się mają sprawy blacharskie? Smile

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiepsko ;p
Powrót do góry
Głodny (Sosnowiec)

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
kiepsko ;p

sam jesteś kiepski Ass...

Aron napisał:
A jak tam się mają sprawy blacharskie? Smile

jak na razie przygotowania do zabiegów zime prześpi w garażu żeby nie zachęcać rudy do dalszej penetracji Smile
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli powoli do przodu Smile mój przezimuje u znajomego lakiernika Very Happy

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 23:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze ze wiele ludzi modzi 650 zanim przesiadzie sie na swapy, a nie odrazu na gleboką wode... powodzenia w dalszych pracach nad silnikiem.

dokladka mi sie podoba, z czego to? golfa 2? mozna zobaczyc jak zamontowane to jest?Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 13 Lis, 08 9:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Golf 2 ma inna bardziej kanciata i w wersji standartowe ( nie GTi) mniejszą. To z Gulfa 3.

PostWysłany: Czw 13 Lis, 08 10:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja Ci dam Gulfa Żabojadzie Mr. Green A tak poważnie to chyba od trzeciego ale GTI,bo ja mam zwykłą dokładke,to ten hokej jest dwu-częściowy,a z tego co widziałem właśnie w GTjkach były jedno-częściowe.
Pozdr.
Powrót do góry
Głodny (Sosnowiec)

PostWysłany: Czw 13 Lis, 08 11:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Phantom napisał:
dobrze ze wiele ludzi modzi 650 zanim przesiadzie sie na swapy, a nie odrazu na gleboką wode... powodzenia w dalszych pracach nad silnikiem.

Dokładnie miałem możliwość kupna swapa ale wolałem pogrzebać w 2 garach i zobaczyć jak to jest (jak sie wszystko psuje Mr. Green )

Phantom napisał:
dokladka mi sie podoba, z czego to? golfa 2? mozna zobaczyc jak zamontowane to jest?Smile

Powiem wam że to ze zwykłej 3 jakich jest sporo co idę do jakiegoś hipermarketu tam chyba nawet wszystkie takie mają. A to po prostu jest przykręcone na śrubki do zderzaka żadnej filozofii niema Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński