Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Maluszek FL z 1990r

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
TOM3K556

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 19:10    Temat postu: Maluszek FL z 1990r Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam i przedstawiam mojego maluszka Smile

Kiedy go kupiłem wyglądał tak:

Nastał czas remontu Smile :

I w końcu nadszedł wielki dzień Smile

Zostało wymienionych dużo rzeczy ale jeszcze jest trochę do wymiany Smile ale myślę że idzie to w dobrym kierunku Smile

Powrót do góry
lepa (Zduńska Wola - EZD FW09)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 19:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

reperaturki dawałeś na tylne błotniki czy szpachla? ogólnie wygląda baardzo fajnie Smile
sam malowałeś? opowiedz trochę ;b
P4 chyba mu nie pasowały Sad

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 19:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Świetnie, kolejny uratowany malec Mr. Green

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
TOM3K556

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 19:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fistach Tak dawałem reperaturki a malował mój ojciec w sumie wszystko było robione u mnie w garażu Smile
Tamte P4 były już strasznie zmęczone więc wpadłem na pomysł kupna zderzaków z El.
Wymieniłem klosze lamp tylnych i kierunkowskazów przednich, dokupiłem drugie lusterko.
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 20:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ochydne dużofiatowskie lusterka. Jak byś zanabył sobie lusterka z FLa, to byłoby pięknie. Wink Ogólnie super, że zdecydowałeś się na biały kolor, białe FLe są mega!

No i jeszcze felgi odmalować, zanabyć małe, plastikowe cowpacki i tylko dbać, żeby zostało takie piękne. :E

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znajomy będzie miał maszynę do piaskowania felg to poddam te renowacji.
Nawet nie wiedziałem że te lusterka nie są od FL'a.
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ładny maluszek gratuluje odbudowy i tak jak kolega napisał lusterka precz a do FL-a dostaniesz za grosze albo na złomie będą Very Happy Co Cię skłoniło do odbudowy malucha? Very Happy Very Happy
Powrót do góry
TOM3K556

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jasiek_prl Lusterka dopiero kupiłem więc na razie pozostaną, a do odbudowy skłoniło mnie to że zawsze chciałem mieć malucha przy którym trzeba będzie popracować i zobaczyłem w tym aucie duży potencjał widać było po nim że chce jeszcze trochę pożyć i podarowałem mu drugą młodość Smile
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I dobrze zrobiłeś że dałeś mu szansę Very Happy Śmigaj po drogach i zadawaj szyku maluszek przeżyje jeszcze nie jedno świeże auto Cool
Powrót do góry
lepa (Zduńska Wola - EZD FW09)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 21:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a reperaturki kładłeś z zakładką na blachę zdrową czy może pod nią?
robię swojego maluszka i zastanawiam się czy jak dam zakładkę na blachę zdrową to czy to się dobrze zakryje szpachlą.. u Ciebie wygląda to dobrze, więc stąd moje pytanie Wink

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 17 Gru, 11 21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak robisz na zakładkę to potem wklepujesz spawy młotkiem żeby były lekko wklęsłe i dokładnie je szlifujesz kątówką, potem podkład i szpachlówka

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński