Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zvolen, Slovakia, VII Międzynarodowy Zlot 126p, MWM 2010
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 19 Kwi, 10 22:26    Temat postu: Zvolen, Slovakia, VII Międzynarodowy Zlot 126p, MWM 2010 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat założony na potrzeby dyskusji o wyjeździe (zlinkowany z info. w kalendarium).

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Wto 29 Cze, 10 14:49, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

PostWysłany: Wto 20 Kwi, 10 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ja sie pierwszy wpisze;p
Jakas grupka z podkarpacia sie wybiera???Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 20 Kwi, 10 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze nie ma 7 zlotu a na zvolen mnie za duzo wyniesie ;/
pali mi jakies 6,5 na trasie m.a.x.x. jak tam z kosztami będzie ??

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 21 Kwi, 10 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde odkladajcie, duscie kase a napewno nie pozalujecie:)
Z tego co mowili ludzie ktorzy tam byli to jak sie tam dojedzie to sie o kosztach zapomina;p
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 21 Kwi, 10 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja tam byłem już 3 razy i powiem wam że za każdym razem jest inaczej. To nie jest sam zlot tylko wyprawa którą się potem pamięta na długo i nawet jeśli ktoś ma maluszka tylko na chwilę to powinien się tam wybrać zeby zobaczyć co ludzie potrafią zrobić z fiatem i jakie jest to uczucie kiedy tak daleko spotyka się tyle osób które łączy tak wiele.

Zvolen 2004
Zvolen 2005
Zvolen 2007

PS. Poprawiłem bo foty się nie wyświetlały.

PostWysłany: Sob 24 Kwi, 10 10:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisz jeszcze ile to mniej wiecej km od graincy i gdzie przekraczales bo pasuje sobie jakis maly kosztorys zrobic Wink
Powrót do góry
krzycho

PostWysłany: Czw 29 Kwi, 10 7:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No M.a.x.x masz racje z tym, że wrażenia są niezapomniane kolega był i gadał ciągle o tym samym przez ok miesiąca Razz.
Sercio_20 ja też nie śpię na forsie ale po cichu planuje wypad do Zvolenia hehe będzie to mój pierwszy raz, ale kiedyś każdy go miał Razz
Apropo kosztów to a liczę około 600-800zł
M.a.x.x jak byś mógł nanieść poprawkę Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 29 Kwi, 10 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez nie bylem jeszcze ale chce tam byc Very Happy
na to akurat mam juz od zimy kase odlozona;p
tylko trzeba sie zgadac na jakims przejsciu i wbic cala sila TRT Laughing Mr. Green
Powrót do góry
krzycho

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 10 7:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzisz Sercio_20 ta aktywność na forum jest nieco inna niż się spodziewałem.
Wiem, że inni też mają różne obowiązki, ale chyba mogą zajrzeć raz czy dwa razy dziennie na forum.
Moim skromnym zdaniem powinien zostać utworzony osobny dział na zapisywanie się na wypad do Zvolenia i termin kiedy już jest koniec i nie można się wpisywać.
Wtedy dana osoba (powołana do tego przez moderatora) bierze mapę Polski i ustala trasę i na końcu wszyscy spotykają się w jednym miejscu najlepiej przed granicą.
Myślę, że tak by było dobrze.
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 10 20:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no w sumie dobrze gadasz;p
niech jakas osoba zbiera zapisy;p osoby ktore maja do sibie niedaleko spotkaja sie po drodze i pojada w grupie. Zawsze to razniej mi sie zdaje Wink Pozniej zebrac sie na jakims przejsciu i jazda wszyscy do tego samego punktu:) Wink
krzycho dopisz w profilu skad jestes;p
Powrót do góry
krzycho

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 10 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzisz sercio_20 tak to jest jak " świeżak " wbił na terytorium Razz
Jestem ty 3 dzień więc nie długo i dopiero się rozkręcam mam nadzieję, że pozytywnie Smile
Postaram się uzupełnić dane ale na razie czytam fora Shocked
Napisał byś mi na PW swoje gg?
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 02 Maj, 10 10:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jak dla mnie to pozytywnie bo myslisz o tym samym co ja Laughing
Wiecej takich swiezakow nieraz by sie przydalo;p
GG ci napisalem Wink
Zapraszam do mnie Wink
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 12:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to panowie kto jedzie?

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 12:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie nadal wacham bo nie wiem jak z kosztami bedzie Neutral
wydatki mam tego lata i nie wiem czy finansowo wyrobie Blee
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 31 Maj, 10 14:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadal szukam miejsca Pomógł
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 02 Cze, 10 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Warszawa leci w pare aut (wyjazd o 21.00 z Janek w czwartek). O 1.00 w nocy spotykamy sie z ekipą Wrocławia w Katowicach. Tak więc jak ktoś chętny to zapraszamy do naszego konwoju - w którym będzie na granicy pewnie 15-20 aut (bo sukcesywnie ludzie do nas będa się przyłączać)

PostWysłany: Pią 04 Cze, 10 23:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja to bym z wielka chęcią pojechal no ale czekam na moje trzecie szczescie zyciowe do lipca a wole nie ryzykowac
Powrót do góry
machi (Ostrów k. Włoszczowy)

PostWysłany: Sro 09 Cze, 10 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurde ja też mam dylemat, mam wtedy ostatni zjazd w szkole Neutral W sumie to zwątpiłem już w to że zdam ale walkowerem oddawać szkoda.
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 16 Cze, 10 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wraz z innymi oddziałami uzgodniliśmy,że Ci jadący z północy spotykają się z ekipą wrocław i przyjaciółmi na stacji Shell,na DK86 -> B.Biała przed Tychami,o godzinie 1 w nocy 24/25.06.
Poniżej poglądowa mapka.
Powrót do góry
machi (Ostrów k. Włoszczowy)

PostWysłany: Pon 21 Cze, 10 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy aby w pełni uczestniczyć w tym zlocie trzeba sie gdzieś zarejestrować , opłacić?
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Czw 24 Cze, 10 11:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak trzeba się zarejestrowac i opłacić na miejscu Wink
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 24 Cze, 10 14:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja, koniec końców nie jadę. Marchewa - Powodzenia, będziesz naszymi oczami i uszami.

Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 24 Cze, 10 15:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Marcin,postaram się,choć wiem,że Tobie nie dorównam.Materiału napewno tyle nie zbiorę...cóż.Bez Ciebie Zvolen nie będzie taki sam...
Pozdr.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 27 Cze, 10 17:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzwoniłem do Ciebie po tym jak Szary powiedział mi że się wybierasz ale mam nieaktualny numer (zaczyna się na 693). Nie powiem że trochę mi przykro, w końcu byłem na 3 Zvoleniach pod rząd, ale sam fakt że od jakiegoś czasu nic nie zmontowałem chyba obrazuje w jakiej jestem sytuacji...

Czekamy na info, mogę pomóc Ci w relacji (zamieszczenie fot).

EDIT:
Jest już pierwsza relacja na FB:
http://www.facebook.com/album.php?aid=25819&id=1823554546
http://www.facebook.com/album.php?aid=22699&id=100000474694632

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 02 Lip, 10 9:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.youtube.com/view_play_list?p=B49325C59706192D

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński