Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Maluch CiNeK
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
CiNeK (Pabianice)

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 12 Cze, 08 12:43    Temat postu: Maluch CiNeK Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdjecie z czech

Member
Member
Moderator
Pochwał: 33

1993 Fiat 126

PostWysłany: Czw 12 Cze, 08 13:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CiNeK zdjecie OK, ale byś en temat zaczął jakoś a nei tak niewiadomo skąd
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 14

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 12 Cze, 08 15:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CiNeK - bracie, jak Cie lubię tak temat jest nieregulaminowy i zostanie usnięty, jesli nie bedzie opisu samochodu i większej iości zdjęć !

Powinny byc albo 2 wycieraczki, albo ta leżąca na boku - tak jak jest jest wiejsko. Prócz tego wiesz, że auto mi się podoba.

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 12 Cze, 08 17:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pocisk 1 klasa to trzeba przyznac

dalej na rslach? ile to ma 7 cali? jaki walec na tym siedzi?
Powrót do góry
CiNeK (Pabianice)

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 13 Cze, 08 12:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

postaram sie zapamietac na przyszłosc nie dawałem opisu bo nie wiedziałem czy sie wklei miałem problem z kompem...nadal na rsl 7 CALI PRZOD I TYŁ...opony 165/55/13 goodyear eagle

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 6:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Cinek Bardzo ladny maluszek Respekt dla ciebie ;p
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jesteś!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 7:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wreszcie odnalazłem właściciela tego malca, którego od ubiegłego roku od zlotu we Wrocławiu, chciałem zapytać: Co ty masz w tych lampach, ze to tak ładnie wygląda, mam nadzieję że mi zdradzisz sekret Very Happy

[URL][/URL]
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 15

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 10:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ksenony Very Happy
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 17:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas napisał:
ksenony Very Happy

soczewki Rolling Eyes
Powrót do góry
szym_cios

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 18:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fiacik piekny Mr. Green
Czekam na ciebie za rok jak bedziecie jechać na Zvoleń Jupi!
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 18:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też cieszę się że w kocu poznam właściciela tego przezaje(cenzurka)istego Malczana! Wielki respekt za auto, widziałem je w końcu na żywo na Tuning Show na Fali, po prostu piękność!
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 19:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te soczewki rujnuja caly efekt. Jest przetuningowany. Czytaj: ja zostawilbym normalne lampy reszta ok no moze musialbym przyjzec sie tym chromikom bo z bliska moze to zle wygladac. Doceniam calosciowe podejscie do tematu.

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 04 Lip, 08 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CiNeK napisał:
postaram sie zapamietac na przyszłosc nie dawałem opisu bo nie wiedziałem czy sie wklei miałem problem z kompem..

http://www.terytorium126p.pl/forum/asd-t3139.html

tu to na pewno miałeś niezłego wirusa Mr. Green Laughing Laughing
Powrót do góry
szym_cios

PostWysłany: Pią 04 Lip, 08 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To był bardzo grozny wirus Mr. Green Ja to bym sie bał ten link kopiowac i wklejac tu Laughing Bo jeszcze ten temat zamkna
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Pią 18 Lip, 08 9:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcin, gratulacje wygranego konkursu Fiata Auto Poland S.A
Myślę, że byłeś bezkonkurencyjny. Smile
Powrót do góry
krzysztofer00

Member
Member
Pochwał: 13

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 18 Lip, 08 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pozwole sobie zarzucić pare fotek Wink [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=85b7052008df2429][img]
Powrót do góry
andrzey (Łódź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 19 Lip, 08 10:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podoba mi sie..podoba..malo kompleksowo przerobionych maluszkow , felgi rsl w gronie maluchowcow niespotykane..w germanach juz sie przejadly dawno. Ale ładnie...naprawde ładnie. CiNeK zdradz jakie masz plany zwiazane z maluszkiem?

Nie podoba mi sie srodek tylko. Czym malowales kolekotr wydechowy ze trzyma Ci sie? ;p Czy psikane na zlocie? ;p
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 20 Lip, 08 0:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CiNeK wielkie gratulacje I miejsca w konkursie Fiat Auto Poland
maluch z całą pewnością zasłużył na nie Very Happy

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 20 Lip, 08 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wklad pracy wielki ale auto jest przesadzone. Chromiki wszedzie gdzie sie da... plastikowe. Soczewki nie pasuja do malca. Dlaczego on jest czerwony w srodku? i co to za szafa zamiast zegarow? Felgi sa ok zwiecha tez. Naped tez ok.

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 20 Lip, 08 10:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do konkursu... Nie wiem ile lat ma Cinek ale jeśli mniej niż 22 i mniej niż 4 lata prawko, to już po nagrodzie Wink
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 20 Lip, 08 11:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zegary są od Delty Integrale.

A tak w ogóle czemu takie wymagania odnośnie wieku?

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 20 Lip, 08 11:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie ma to związek z jakąś jazdą próbną...
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 20 Lip, 08 11:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kapsel, przeczytaj jaka jest nagroda - wypożyczenie auta. Chcą się zabezpieczyć Wink
Powrót do góry
CiNeK (Pabianice)

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 27 Gru, 09 1:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh witam wszytskich ponownie.trochee tu nie zagladalem ale postaram sie to zmienic:)nie bede sie za bardzo ropisywal co przerobilem w maluszku bo troche tego za duzo.zresta wszystko widac.postaram sie dolaczyc jakies zdjecia jesli bedzie sie cos zmienialo w aucie bo teraz od okolo roku nic nie robilem i chyba predko sie to nie zmieni.
moim zamierzeniem od poczatku budowy bylo zbudowanie typowego democaru.auta ktore jest kompleksowo przebudowane w srodku i na zewnatrz.jesli czas i pieniadze pozwola to dokoncze srodek auta tak jak sobie wymarzylem.swiatla sa to biksenony z mercedesa Eklasa.
Moch wycieraczki nie zmienie bo mi sie tak podoba Very Happy
auto dostalem bez problemu ale tzrebalbylo miec 4 lata prawkoitd.byla to najlepsza nagroda jaka w zyciu wygralem.na dodatek panowie z fiata dali mi najmocniejsza wersje 2.4diesel 200ps. z bezowym welurem w srodku na 18stkach.musieli sie mocno zdziwic jak po dwoch tyg oddalem auto z przebiegiem wiekszym o 5500 kilometrow:D

pozdrawiam wszystkich i szczesliwego nowego roku

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 27 Gru, 09 3:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nooo wreszcie sie zaczał koleszka odzywac Wink
troche Cie nie było widac na forum Rolling Eyes
ja to Cie nawet dobrze nie pamietam bo co ja tu jestem dopiero Laughing
fotek mozesz zapodac wiecej wiadomo autko komu jak komu znane ale trzeba temat ozywic co nie ? Very Happy
pozdro i na wzajem Wink

Urwis project Swap 903 Evolution one in progress x)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński