| Autor |
Wiadomo¶ć |
CiNeK (Pabianice)

2000 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Nie 27 Gru, 09 13:57 Temat postu: |
|
|
no postaram sie wrzucic dzis wieczorem jakies bardziej aktualne
Andrzey ja malowalm kolektor i wydech farba srebrzanka do malowania piecy ale po jakis 3-4 miesiacach trzeba poprawic bo mi zardzewialo juz moze zle odczyscilem? _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
WitchDog (ŁódĽ)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Nie 27 Gru, 09 17:48 Temat postu: |
|
|
Fajnie, że jeste¶ z powrotem na forum:) do dzi¶ jak opowiadam przy okazji komu¶ o Twoim aucie to zawsze wywołuje to reakcje "wielkich oczu".  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (ŁódĽ)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 27 Gru, 09 23:29 Temat postu: |
|
|
najwazniejsze ze malec nadal jezdzi i ma sie dobrze
szczerze mówi±c myslałem ze tego malca juz nie masz
Mam nadzieje ze po nowym roku na jakies spoty znajdziesz troche czasu ?
A i takie pytanie co Ty za farbe na nim masz ?? to jest akryl ??
sie ¦wieci jak psu jajca  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CiNeK (Pabianice)

2000 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pon 28 Gru, 09 1:38 Temat postu: |
|
|
witchDog milo mi to slyszec:)to auto od zawsze robilem dla siebie i tak jak ja chcialem.fajnie ze nie tylko mi sie to podoba..chociaz poczatki byly ciezkie jakbyscie zobaczyli mojego pierwszego malucha...haha,nadawal bysie z pewnoscia do dzialu wies tuning:)
tak apropo stasiu to maluszek ma sie dobrze ale prawdopodobnie na wiosne bede wymienial silnik bo ten juz kuleje.co za tym idzie chce w nim troche rzeczy popoprawiac i zalozyc wreszcie ogrzewanie:)mam tez w planach latem tego roku wypiaskowac caly spod auta bo pod biteksem rudy sie gdzieniegdzie pojawia chce go jeszcze uratowac zzeby dziury ie nie porobily.
P.S
Tego maluszka akurat to nigdy nie sprzedam bo to bylo moje najwieksze marzenie a to jest bezcenne.traktuje go jak członka rodziny i tak juz zostanie.
Dol auta jest to orginalny kolor jaki wyjechal z fabryki(tylne blotniki tylko malowane po stluczce)reszta orginalnal nieruszaany tylko woskowany.a gora jest pomalowana farba dwuskladnikowa najpierw kolor i pozniej bezbarwny.jest to normalny czarny kolor nie jakas perła.chcialem perle ale byla by troche lipa bo dol jest normalny kolor a nie chcialem calego malowac.gdyby mi dach nie zaczal rdzewiec to bylby pewnie orginalny kolor _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 6
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 28 Gru, 09 13:02 Temat postu: |
|
|
| CiNeK napisał: | | gdyby mi dach nie zaczal rdzewiec to bylby pewnie orginalny kolor |
Czyli możemy podziękować korozji, że auto nabrało charakterystycznego malowania?
Jak zacz±łem zabawę z moim FLem, to chciałem, żeby moje auto było podobne - dwa kolory, bixenon, szyber, postojówki w przednich kierunkach, pełno chromu, inny silnik, ładne koła... Co prawda nie wyszło, bo fundusze z portfela tylko ubywały, no ale kto wie, może za jaki¶ czas...
Ten samochód podziwiałem już dawno temu i byłem bardzo uradowany, jak mogłem go sobie obejrzeć dokładnie w Poznaniu.  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Pon 28 Gru, 09 22:21 Temat postu: |
|
|
CiNeK nie oszukuj że nic nie zmieniłe¶ w aucie bo zmieniłe¶ - masz teraz z tyłu klosze pół na pół  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (ŁódĽ)

1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 28 Gru, 09 23:00 Temat postu: |
|
|
no to taka mała zmiana
ale kolorek jest super
unikalny w sumie bo takiego samego malowania nie widziałem jeszcze  _________________

|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CiNeK (Pabianice)

2000 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pon 28 Gru, 09 23:30 Temat postu: |
|
|
no racja klosze sie zmienily takich malych przerobek to ja nawet nie pamietam:)przed malowaniem
zrobiony byl pojekt komputerowy i wybrana najlepsza opcja wedlug mnie _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (ŁódĽ)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Wto 29 Gru, 09 13:05 Temat postu: |
|
|
no wiesz, niektórzy tu wymieni± uszczelkę pod głowic± i wpisuj± tu w zmiany  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CiNeK (Pabianice)

2000 Fiat 126p SWAP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcinb858 (Ożarów)

|
Wysłany: Sob 02 Lip, 11 18:48 Temat postu: |
|
|
Cinek żyje jeszcze twój swapik  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomek84 (ŁódĽ,Aleksandrów Ł.)

Pochwał: 7
1997 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sob 02 Lip, 11 23:29 Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem to żyje ale czeka na przeszczep serca _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (ŁódĽ)

1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sro 06 Lip, 11 21:40 Temat postu: |
|
|
tak tak dokładnie,od jakiego¶ czasu ma padniete 1.2  _________________

|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
stopek126p (Toruń)

Pochwał: 1
|
Wysłany: Sob 20 Sie, 11 21:35 Temat postu: |
|
|
| nie no Cinek przyznaje dzi¶ to auto zrobiiło na mnie piorunjuace wrazenie bardzo mi sie podoba i ten BASS |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|