Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Maluch CiNeK
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
CiNeK (Pabianice)

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 27 Gru, 09 14:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no postaram sie wrzucic dzis wieczorem jakies bardziej aktualne
Andrzey ja malowalm kolektor i wydech farba srebrzanka do malowania piecy ale po jakis 3-4 miesiacach trzeba poprawic bo mi zardzewialo juz moze zle odczyscilem?

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 27 Gru, 09 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajnie, że jesteś z powrotem na forum:) do dziś jak opowiadam przy okazji komuś o Twoim aucie to zawsze wywołuje to reakcje "wielkich oczu". Faja

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 28 Gru, 09 0:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najwazniejsze ze malec nadal jezdzi i ma sie dobrze Wink
szczerze mówiąc myslałem ze tego malca juz nie masz Razz
Mam nadzieje ze po nowym roku na jakies spoty znajdziesz troche czasu ?
A i takie pytanie co Ty za farbe na nim masz ?? to jest akryl ??
sie Świeci jak psu jajca Smile

Urwis project Swap 903 Evolution one in progress x)
Powrót do góry
CiNeK (Pabianice)

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 28 Gru, 09 2:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witchDog milo mi to slyszec:)to auto od zawsze robilem dla siebie i tak jak ja chcialem.fajnie ze nie tylko mi sie to podoba..chociaz poczatki byly ciezkie jakbyscie zobaczyli mojego pierwszego malucha...haha,nadawal bysie z pewnoscia do dzialu wies tuning:)
tak apropo stasiu to maluszek ma sie dobrze ale prawdopodobnie na wiosne bede wymienial silnik bo ten juz kuleje.co za tym idzie chce w nim troche rzeczy popoprawiac i zalozyc wreszcie ogrzewanie:)mam tez w planach latem tego roku wypiaskowac caly spod auta bo pod biteksem rudy sie gdzieniegdzie pojawia chce go jeszcze uratowac zzeby dziury ie nie porobily.
P.S
Tego maluszka akurat to nigdy nie sprzedam bo to bylo moje najwieksze marzenie a to jest bezcenne.traktuje go jak członka rodziny i tak juz zostanie.

Dol auta jest to orginalny kolor jaki wyjechal z fabryki(tylne blotniki tylko malowane po stluczce)reszta orginalnal nieruszaany tylko woskowany.a gora jest pomalowana farba dwuskladnikowa najpierw kolor i pozniej bezbarwny.jest to normalny czarny kolor nie jakas perła.chcialem perle ale byla by troche lipa bo dol jest normalny kolor a nie chcialem calego malowac.gdyby mi dach nie zaczal rdzewiec to bylby pewnie orginalny kolor

Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 28 Gru, 09 14:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CiNeK napisał:
gdyby mi dach nie zaczal rdzewiec to bylby pewnie orginalny kolor

Czyli możemy podziękować korozji, że auto nabrało charakterystycznego malowania? Razz

Jak zacząłem zabawę z moim FLem, to chciałem, żeby moje auto było podobne - dwa kolory, bixenon, szyber, postojówki w przednich kierunkach, pełno chromu, inny silnik, ładne koła... Co prawda nie wyszło, bo fundusze z portfela tylko ubywały, no ale kto wie, może za jakiś czas...
Ten samochód podziwiałem już dawno temu i byłem bardzo uradowany, jak mogłem go sobie obejrzeć dokładnie w Poznaniu. Smile

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 28 Gru, 09 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CiNeK nie oszukuj że nic nie zmieniłeś w aucie bo zmieniłeś - masz teraz z tyłu klosze pół na pół Very Happy
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 29 Gru, 09 0:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to taka mała zmiana Razz
ale kolorek jest super Smile
unikalny w sumie bo takiego samego malowania nie widziałem jeszcze Razz

Urwis project Swap 903 Evolution one in progress x)
Powrót do góry
CiNeK (Pabianice)

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 29 Gru, 09 0:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no racja klosze sie zmienily takich malych przerobek to ja nawet nie pamietam:)przed malowaniem
zrobiony byl pojekt komputerowy i wybrana najlepsza opcja wedlug mnie

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 29 Gru, 09 14:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiesz, niektórzy tu wymienią uszczelkę pod głowicą i wpisują tu w zmiany Razz

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 29 Gru, 09 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a637db346d71c29.html

obejzyjcie sobie wszytskie.pozdro
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński