Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
maluch by psutek
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 01 Lut, 10 16:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Milten napisał:

Swapa każdy głupi potrafi zrobić

Mądry się znalazł... Rolling Eyes

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 01 Lut, 10 17:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tutaj się zgodzę bo sztuką jest zrobić takiego 2 garowca żeby objeżdżał swapy ale....
Swapa zrobić też jest sztuka sam się o tym też przekonałem chociaż kładłem nic nie warte(dla niektórych) 903 Rolling Eyes
Więc tutaj widać ze każdy medal ma 2 strony Razz

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Pon 01 Lut, 10 18:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Grociu, dyskusja zbędna naprawdę..

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 01 Lut, 10 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

obejrzyjcie to,ja wymiękam... Laughing

Zapisz ten film na dysku
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 01 Lut, 10 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

psutek trzeba było wrzucić to do tematu
http://www.terytorium126p.pl/forum/ciekawe-smieszne-badziewne-rzeczy-z-allegro-ebay-t125-1175.html
Wink
ale ziomek jest prze gość Laughing Laughing Laughing Shocked

Powrót do góry
kaszel1510 (Toruń)

PostWysłany: Wto 02 Lut, 10 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Że jeszcze są tacy specjaliści Laughing
Powrót do góry
Goofy1202 (Głowno)

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 22:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo podobuje mi sie kolorek SmileSmile jest taki inny i zwraca uwage Wink al musze przyznac ze dziwnie wyglada bez wlotow na bokach Smile ale stary przyjemnego modzenia zycze Smile

Powrót do góry
psutek (ETM)

PostWysłany: Sro 17 Mar, 10 17:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powoli topnieją śniegi więc czas wziąć się za auto.zaczynam od silnika,już go wymontowałem, trzeba nadać mu jakiś kolor.czekam na sugestie.

a jak wrzucić foto do postu? Laughing
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 17 Mar, 10 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm kolor może żółty??

Foto do postu wrzucasz tak:
wchodzisz na www.imageshack.us wrzucasz tam foto
i później będziesz miał kilka linków pod fotką i bierzesz z okienka pt."miniaturka na forum" i wrzucasz tutaj link Wink

Powrót do góry
psutek (ETM)

PostWysłany: Sro 17 Mar, 10 21:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ten silnik strasznie obskurnie teraz wygląda.

ale żółty na wszystkie blachy czy 50/50 z czarnym
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 17 Mar, 10 23:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym tu dał czarny mat z szachownicą na górnej pokrywie tam gdzie jest odma gurną część termostatu i tego po lewo co też jest filtr nie pamiętam nazwy Rolling Eyes oraz polerka innych części... polerowana rurka 600 polerowany korek oleju polerowany gaźnik oraz cewka a blok silnika też w miarę spolerowany ... taka by była moja wizja
Powrót do góry
Medyk (ETM)

PostWysłany: Sob 20 Mar, 10 14:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Haha, no nie moge, teraz dopiero na to natrafiłem, ten gość to jest postać Very Happy już 7 lat temu jak maluchem jeździłem to ten oszołom (Piotrek Ślusarczyk) pytał mnie o różne rzeczy związane z maluchem i się nad nim spuszczał.

BMW 325e (e30) '86
Polski Fiat 126p 700 BIS '87
Polski Fiat 126p 650 '77
Polski Fiat 126p 650 '88 "ef-elo"
Powrót do góry
psutek (ETM)

PostWysłany: Nie 21 Mar, 10 9:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć medyku.widzę że nie jestem jedynym któremu piotrek ślusarczyk(dj_dix) truł
flaka.koleś z niego jest nie przeciętny.głupi jak but z lewej nogi,ale co ci będę mówił,pewnie już sie o tym przekonałeś.medyku jeśli nie masz nic przeciwko to powinniśmy może się z kumplować bo chetnie poznam kogoś kto lubi dłubać przy maluchu.

wracając do mojego auta to prace ruszyły z kopyta.z silnika narazie został tylko blok z tłokami i miska.skoro go szykuje żeby oko cieszył i dobrze chodził to dlaczego nie powymieniać wszystkie uszczelki.i zastanawiam się czy komorę silnikową na przykład nie polakierować na biało i wsadzić tam jakiś neon.

http://img32.imageshack.us/img32/2011/180320101233.jpg

http://img38.imageshack.us/img38/2492/180320101234.jpg
Powrót do góry
zolo (Kraśnik)

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 21 Mar, 10 20:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale masz tam wszystko uje...ane. Skrzynie tez by sie przydalo wyjac.

YouTube
Polska Jazda
Powrót do góry
psutek (ETM)

PostWysłany: Nie 21 Mar, 10 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taki mam ambitny plan.do tej pory to skupiałem sie głównie na zewnątrz auta.teraz trzeba za silnik,a jak skończę to chciałbym sie wziąć ze wnętrze bolidu.silnik chyba zrobię w dwa kolory.czarno-czerwony Laughing

a to moje wcześniejsze wozy:
2005r. FL z 1994r

2006-2007r FL z 1986r(dostałem go od dziadka,który był w tedy zrobiony za dopłatą jako FULL opcja-dwa lusterka zewnętrzne,podgrzewana tylna szyba,szeroki licznik i zderzaki,palony z kluczyka).

a jak znajdę zdjęcia jeszcze dwóch innych moich wozidełek to pokarzę wam.

Ostatnio zmieniony przez psutek dnia Nie 21 Mar, 10 22:35, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 21 Mar, 10 22:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze kombinujesz wedlug mnie Very Happy
A ten malec to wypas Smile
Plaxitks Szpojlers Edyszyn Smile Uuuuuu Exclamation Laughing
Powrót do góry
psutek (ETM)

PostWysłany: Sob 01 Maj, 10 2:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

strasznie hardcorowy jest teraz mój motor.

PostWysłany: Sob 01 Maj, 10 21:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm mi się podoba-sam nie wiem dlaczego. Tylko wyczyść jakimś preparatem do mycia resztę.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 02 Maj, 10 3:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe troche śmiechowo ciekawe jak w budzie będzie wyglądać Very Happy

Powrót do góry
psutek (ETM)

PostWysłany: Nie 02 Maj, 10 3:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie to nawet nie wiedziałem jak go odświeżyć,a mówią że pierwszy pomysł jest zawsze najlepszy.
moja żona powiedziała:''a skąd ja mam wiedzieć na jaki kolor,przecież to twoje auto. machnij na różowo to będzie chociaż się w oczy rzucał ".
no i jest.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 02 Maj, 10 9:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje, ze jak troche pojezdzisz to przez temperature i osiadajacy kurz zmieni sie na bardziej czerwonego Laughing

PostWysłany: Pią 07 Maj, 10 9:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziś rano załamałem się,bo spojrzałem w dowód rejestracyjny malucha i rovera.okazało się że w maluchu ubezpieczenie się skończyło 24 kwietnia a w roverku 27.paradoks,mam dwa auta a musze chodzić pieszo.

PostWysłany: Pią 07 Maj, 10 12:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kolorek ciekawy.Ale nie podoba mi się twój sposób zrobienia tylnej "gołej" klapy.Mogłeś najprościej kupić od ELa klapę i by było dużo lepiej niż teraz wygląda.A boczne wloty...Jak przyjdą naprawdę gorące dni i jak silnik powie "dość" winnego wtedy szukaj w sobie.
Powrót do góry
psutek (ETM)

PostWysłany: Pią 07 Maj, 10 12:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko. jak padnie to padnie.cały czas myślę nad swapem ,wiec jak padnie to będzie większy impuls do działania.poza tym to maluch bardziej w weekandy i kiedy popsuje się rover.robi 300km w miesiącu

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 07 Maj, 10 14:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

psutek daj mu glebę!! od razu lepiej będzie wyglądał Wink)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński