Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Maluch 85r. Dwa szybkie pytanka.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
wow12911

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 21:34    Temat postu: Maluch 85r. Dwa szybkie pytanka. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, do jutra mam się zdecydować czy kupuję kolejnego malucha. Ten jest z 85roku. i tu moje pytania: Jeszcze prądnica czy alternator, palona z bata czy z kluczyka. Wiem że to może być rożne ale nie mam jak się dowiedziećSmile
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam 84 i prądnice i palonego z linki kiedys ludzie wymieniali pradnice na alternator
Powrót do góry
wow12911

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo z tego co wiem to jest sporo roboty żeby wymienić prądnice na alternator. I żeby palił z kluczyka też by się przydało zrobić.
Powrót do góry
Jackob (Ostrowiec Świętokrzyski)

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 22:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie znowu sporo roboty ja w swoim st wymieniałem to w około godzine samemu Razz A kluczyk na co ci ? Linka w niczym nie przeszkadza Razz
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak sie urwie to kij od szczotki i jazda

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sam stwierdzam że linka jest lepsza od cewki Wink U mnie zawiesza się co rusz a jak zrobię pochodzi z miesiąc dwa i znów to samo. Jedynie prądnicę można zamienić na altka ze względu na lepsze ładowanie. Zmiana ta nie jest jakaś trudna.
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 17 Sty, 12 0:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak sie zrobi raz, a dobrze to rozrusznik jest na lata
ja nigdy nie miałem z tym problemów

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Wto 17 Sty, 12 0:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jaki to widowisko jak kierowca bierze młotek ... łup.. i można jechać Very Happy

Ale osobiście też jestem za linką, jest bardziej w klimacie tego auta, a do częstego zrywania czy naciągania idzie przywyknąć, choć u mnie niestety jest na kluczyk i nie chce mi się zmieniać Razz
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 17 Sty, 12 10:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A u mnie się linka jeszcze ani razu nie zerwała Very Happy Za to mina pasażerów jest bezcenna jak zamiast kluczykiem odpalam jakąś wajchą w podłodze

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
CEJOTUNIO (Warszawa Mokotów)

Member
Member
Pochwał: 3

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 17 Sty, 12 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Linka fajna sprawa Smile sam mam taki rozruch Smile i co najlepsze w końcu palony od środka a nie z kija Mr. Green
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 18 Sty, 12 0:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokladnie CEJOTUNIO

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 18 Sty, 12 0:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no linka jest ok Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński