| Autor |
Wiadomość |
Dysan18 (Tarnów)

|
Wysłany: Pon 03 Sie, 09 0:29 Temat postu: maluch 1.3 |
|
|
| siemka, wpadl mi w rece stary silnik od opla kadeta 1.3. po zmierzeniu go doszedlem do wniosku ze spokojnie sie zmiesci w maluszku:) mam zamiar zamontowac mu 2 chlodnice motocyklowe po bokach z nawiewem z bocznych wlotow, oczywiscie powiekszonych. i mam pytanie, kumpel mi powiedzial zeby zamontowac kola na odwrot. czy tak wogole mozna?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Tesqs (Poznań)

|
Wysłany: Pon 03 Sie, 09 8:50 Temat postu: |
|
|
| Sory, ale z takim pojeciem to Ty nie bierz sie za swapa ;] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 03 Sie, 09 13:54 Temat postu: |
|
|
Można założyć koła na odwrót przy okazji życzę jak najmniejszych obrażeń gdy odpadną przy dużej prędkości. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 03 Sie, 09 15:32 Temat postu: |
|
|
albo zrobić bliźniaki tak jak w cięzarówce
| znalezione w necie napisał: | | wtedy 4szt kól na tył, jedno dajesz normalnie, a później do niego drugie odwrotnie i tak samo z drugą stroną i masz podwójne koła, tylko trzeba długie szpilki dać i można zapierdalać po lasach i mokrych terenach, nawet jak jechałem 120 po polnej mi mialuch zajebiście się trzymał drogi, na to jeszcze mozna dać łańcuchy i będziesz jak czołkiem szedł przez teren |
buhaha dobry przepis
ale pytanie po jaka qurwę Ci odwaracać koła? zabić się chcesz albo kogoś innego  _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 03 Sie, 09 16:15 Temat postu: |
|
|
Kiedys nastolatki tuningowaly rowery. Fajne naklejki, owijka na kierownice w jaskrawym kolorze, osprzet shimano do waganta, demontaz wachlarzy licznik i lampa stopu z masa na szczece hamulcowej, a jeszcze "szkoker" czyli takie pudelko z dzwiekami. Obecnie tred jest inny.... robi sie auta takie po 500 zl czyli w cenie roweru z marketu, nastepne pokolenie czyli dzieci tych dzieci zajma sie tuningiem uzywanych helikopterkow i malych samolotow tych co dostana na komunie  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dysan18 (Tarnów)

|
Wysłany: Pon 03 Sie, 09 21:58 Temat postu: |
|
|
| Myślałem ze to forum jest żeby pomagać a nie żeby zje... ludzi. Tylko się pytam bo chce żeby auto było szersze i wtedy bezpieczniejsze przy takim silniku. To mój 2 temat, a szlachcic Bilo za każdym razem pisze takie idiotyzmy. Mam malca od 2 lat i nadal będę go miał a Bilo pewnie w dzieciństwie tak sobie rower przerobiłeś i cie na wsi palcami wytykali i teraz masz żal?? Mam malucha nie dlatego ze mnie na nic nie stać, tylko mi się podoba. Na co dzień mam saaba 93 2.2 TID przy którym twoje audi zostaje daleko w tyle. Wiec takie komenty zostaw dla siebie. Jeśli tutaj piszecie to pomóżcie a nie róbcie pojazdu po ludziach. Bo jeśli tak to wcale nie piszcie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 04 Sie, 09 7:39 Temat postu: |
|
|
Najpierw poczytaj jak zrobić dobra glebę i wzmocnienie gleby później użyj wyszukiwarki i trochę poczytaj,bo widzę ze teraz nowe pokolenie nie lubi tego robić,tylko wszystko trzeba pokazać palcem  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zolo (Kraśnik)
 Pochwał: 4
|
Wysłany: Wto 04 Sie, 09 9:24 Temat postu: |
|
|
Dysan18
Masz malucha od 2 lat i takie glupie pytania zadajesz jak niczym dzieci ze zlopka. A po drugie jest opcja sukaj. _________________
YouTube
Polska Jazda |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FSMarcin (Trzcianka)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Sro 05 Sie, 09 1:45 Temat postu: |
|
|
| Dysan18 napisał: | | Myślałem ze to forum jest żeby pomagać a nie żeby zje... ludzi. Tylko się pytam bo chce żeby auto było szersze i wtedy bezpieczniejsze przy takim silniku. To mój 2 temat, a szlachcic Bilo za każdym razem pisze takie idiotyzmy. Mam malca od 2 lat i nadal będę go miał a Bilo pewnie w dzieciństwie tak sobie rower przerobiłeś i cie na wsi palcami wytykali i teraz masz żal?? Mam malucha nie dlatego ze mnie na nic nie stać, tylko mi się podoba. Na co dzień mam saaba 93 2.2 TID przy którym twoje audi zostaje daleko w tyle. Wiec takie komenty zostaw dla siebie. Jeśli tutaj piszecie to pomóżcie a nie róbcie pojazdu po ludziach. Bo jeśli tak to wcale nie piszcie. |
Czytając twoje wypociny stwierdzam że nie masz o niczym pojęcia. I co z tego że masz SABA, jak każdy mechanik ci w Hu..a robi
Ja mam (obecnie) starą fieste i ciesze sie że umiem cokolwiek przy niej zrobić.. _________________ Ford Fiesta 1,3i C 95' |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro 05 Sie, 09 14:16 Temat postu: |
|
|
| Dysan18 napisał: | | Na co dzień mam saaba 93 2.2 TID |
Zaimponowales Niestety nie lubie Opla Vectry w wydaniu szwedzkim... tak samo jak tobie podobnych nieudacznikow zyciowych  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dysan18 (Tarnów)

|
Wysłany: Czw 06 Sie, 09 20:48 Temat postu: |
|
|
| nieudacznikiem mozesz nazwac siebie. przynajmniej nie udaje kogos kim nie jestem, a do tego kierowcy to pewnie ci jeszcze daleko. wybacz ale wykonanie vectry a saaba w srodku jest o wiele lepsze. i zrobic cokolwiek w seryjnym aucie to jest zaden problem, każdy ci powie ze schody zaczynaja sie wtedy gdy robisz w nim cos calkiem nowego |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karol13 (Poznan) Prezes oddziału
Pochwał: 1
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 06 Sie, 09 21:04 Temat postu: |
|
|
moderator zamknij temat
to nie forum opla ani tym bardziej sabba...
Kolego nim za dajesz pytanie użyj wyszukiwarki... tylko tyle, albo aż tyle wymaga kultura korzystania z forum  _________________ Pozdrawiam
Karol13
Terytorium126p Oddział Wielkopolski
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
guti (Łódź)

Pochwał: 3
1987 Fiat 126p SWAP