Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
maluch 1.3

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Pon 03 Sie, 09 0:29    Temat postu: maluch 1.3 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemka, wpadl mi w rece stary silnik od opla kadeta 1.3. po zmierzeniu go doszedlem do wniosku ze spokojnie sie zmiesci w maluszku:) mam zamiar zamontowac mu 2 chlodnice motocyklowe po bokach z nawiewem z bocznych wlotow, oczywiscie powiekszonych. i mam pytanie, kumpel mi powiedzial zeby zamontowac kola na odwrot. czy tak wogole mozna??
Powrót do góry
Tesqs (Poznań)

PostWysłany: Pon 03 Sie, 09 8:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sory, ale z takim pojeciem to Ty nie bierz sie za swapa ;]
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 03 Sie, 09 13:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można założyć koła na odwrót przy okazji życzę jak najmniejszych obrażeń gdy odpadną przy dużej prędkości.

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 03 Sie, 09 15:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

albo zrobić bliźniaki tak jak w cięzarówce Laughing

znalezione w necie napisał:
wtedy 4szt kól na tył, jedno dajesz normalnie, a później do niego drugie odwrotnie i tak samo z drugą stroną i masz podwójne koła, tylko trzeba długie szpilki dać i można zapierdalać po lasach i mokrych terenach, nawet jak jechałem 120 po polnej mi mialuch zajebiście się trzymał drogi, na to jeszcze mozna dać łańcuchy i będziesz jak czołkiem szedł przez teren

buhaha dobry przepis

ale pytanie po jaka qurwę Ci odwaracać koła? zabić się chcesz albo kogoś innego Rolling Eyes

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 03 Sie, 09 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kiedys nastolatki tuningowaly rowery. Fajne naklejki, owijka na kierownice w jaskrawym kolorze, osprzet shimano do waganta, demontaz wachlarzy licznik i lampa stopu z masa na szczece hamulcowej, a jeszcze "szkoker" czyli takie pudelko z dzwiekami. Obecnie tred jest inny.... robi sie auta takie po 500 zl czyli w cenie roweru z marketu, nastepne pokolenie czyli dzieci tych dzieci zajma sie tuningiem uzywanych helikopterkow i malych samolotow tych co dostana na komunie Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Pon 03 Sie, 09 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślałem ze to forum jest żeby pomagać a nie żeby zje... ludzi. Tylko się pytam bo chce żeby auto było szersze i wtedy bezpieczniejsze przy takim silniku. To mój 2 temat, a szlachcic Bilo za każdym razem pisze takie idiotyzmy. Mam malca od 2 lat i nadal będę go miał a Bilo pewnie w dzieciństwie tak sobie rower przerobiłeś i cie na wsi palcami wytykali i teraz masz żal?? Mam malucha nie dlatego ze mnie na nic nie stać, tylko mi się podoba. Na co dzień mam saaba 93 2.2 TID przy którym twoje audi zostaje daleko w tyle. Wiec takie komenty zostaw dla siebie. Jeśli tutaj piszecie to pomóżcie a nie róbcie pojazdu po ludziach. Bo jeśli tak to wcale nie piszcie.
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Wto 04 Sie, 09 7:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najpierw poczytaj jak zrobić dobra glebę i wzmocnienie gleby później użyj wyszukiwarki i trochę poczytaj,bo widzę ze teraz nowe pokolenie nie lubi tego robić,tylko wszystko trzeba pokazać palcem Crazy

Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 04 Sie, 09 9:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dysan18

Masz malucha od 2 lat i takie glupie pytania zadajesz jak niczym dzieci ze zlopka. A po drugie jest opcja sukaj.

YouTube
Polska Jazda
Powrót do góry
FSMarcin (Trzcianka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 05 Sie, 09 1:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dysan18 napisał:
Myślałem ze to forum jest żeby pomagać a nie żeby zje... ludzi. Tylko się pytam bo chce żeby auto było szersze i wtedy bezpieczniejsze przy takim silniku. To mój 2 temat, a szlachcic Bilo za każdym razem pisze takie idiotyzmy. Mam malca od 2 lat i nadal będę go miał a Bilo pewnie w dzieciństwie tak sobie rower przerobiłeś i cie na wsi palcami wytykali i teraz masz żal?? Mam malucha nie dlatego ze mnie na nic nie stać, tylko mi się podoba. Na co dzień mam saaba 93 2.2 TID przy którym twoje audi zostaje daleko w tyle. Wiec takie komenty zostaw dla siebie. Jeśli tutaj piszecie to pomóżcie a nie róbcie pojazdu po ludziach. Bo jeśli tak to wcale nie piszcie.

Czytając twoje wypociny stwierdzam że nie masz o niczym pojęcia. I co z tego że masz SABA, jak każdy mechanik ci w Hu..a robi Laughing
Ja mam (obecnie) starą fieste i ciesze sie że umiem cokolwiek przy niej zrobić..

Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 05 Sie, 09 14:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dysan18 napisał:
Na co dzień mam saaba 93 2.2 TID

Zaimponowales Laughing Niestety nie lubie Opla Vectry w wydaniu szwedzkim... tak samo jak tobie podobnych nieudacznikow zyciowych Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Dysan18 (Tarnów)

PostWysłany: Czw 06 Sie, 09 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nieudacznikiem mozesz nazwac siebie. przynajmniej nie udaje kogos kim nie jestem, a do tego kierowcy to pewnie ci jeszcze daleko. wybacz ale wykonanie vectry a saaba w srodku jest o wiele lepsze. i zrobic cokolwiek w seryjnym aucie to jest zaden problem, każdy ci powie ze schody zaczynaja sie wtedy gdy robisz w nim cos calkiem nowego
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 06 Sie, 09 21:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moderator zamknij temat

to nie forum opla ani tym bardziej sabba...

Kolego nim za dajesz pytanie użyj wyszukiwarki... tylko tyle, albo aż tyle wymaga kultura korzystania z forum Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 06 Sie, 09 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karol13 napisał:
moderator zamknij temat

Zgodzę się z tobą. Max gdzie jesteś!!! czy tam jakiś inny

Mowisz i masz. //kaszlak_maniak
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński