Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Malowanie karoserii
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 25 Lip, 11 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dopisz w profilu skąd jesteś. Może ktoś życzliwy z forum może użyczy Ci miejsca.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Kani900

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 26 Lip, 11 12:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam wpisane że jestem z Dąbrowy Górniczej ... Faja
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 26 Lip, 11 15:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale się nie wyświetla. Ja jestem z LDZ, więc niestety nie pomogę.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Kani900

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 26 Lip, 11 19:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pogadam ze znajomym i zobaczymy co z tego wyjdzie Smile
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Czw 28 Lip, 11 23:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na dworze nie polecam, przyklei ci sie jakiś pyłek a raczej ich masa i bedziesz sie wnerwiał albo ci jaki latawiec skrzydlaty dla checy mine spuści i po robocie. jak już to przynajmniej sobie zmajstruj cos ala namiot z folii malarskiej . 20m2 kosztuje 2.50 stawiasz 4 słupki, z folii sufit i 4 sciany i nawet mżawka ci nie bedzie straszna Smile
marmar12313 (Mysłowice)

PostWysłany: Wto 02 Sie, 11 11:31    Temat postu: Witam Panowie/panie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pozwolę sobie podpiąć się pod temat malowania karoserii.
Posiadam malca w stanie Całkowitego rozłożenia na części - pilnie poszukuję kogoś kto zaopiekowałby się blacharką (pas przedni -wymiana, lekkie poprawki blacharskie) oraz położeniem nowego lakieru. Jestem z okolic Katowic.
Pozdrawiam wszystkich.
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 02 Sie, 11 19:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema marmar, ja jestem z Bytomia i powiem Ci, że ciężko żebyś znalazł kogoś kto się podejmie robić budę malara w okolicy.
Mój ma kapitalke budy w zakładzie w Tarnowskich Górach, ale jest to niejako po znajomości - ojciec parenaście lat temu zawsze tam odstawiał swoje maluszki i w sumie tylko dlatego zgodził się nim zająć - fakt faktem, że leci już drugi miesiąc i jeszcze się dowiedziałem że przynajmniej 2 tygodnie musze poczekać- facet zawalony robotą i o ile zdążył mi malucha pokroić to do sklejania mu sie nie spieszy Razz

PostWysłany: Sro 03 Sie, 11 1:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie to jest to.... Mało kto chce się brać aktualnie za malczany....
w mojej okolicy(mysłowice) jeden warsztat jak na razie wyjawił jakiekolwiek zainteresowanie tematem.
Blacharka plus malowanie około 2500zł.... potrzebne są znajomości jakieś wsparcie bo bez tego ani rusz.... Z tąd też mój post powyższy:)
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 03 Sie, 11 9:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to i tak w mairę normalne pieniądze ci powiedzieli

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
marmar12313 (Mysłowice)

PostWysłany: Czw 04 Sie, 11 1:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale da się to zrobić mniejszym kosztem, ja nie mam wprawy w tego typu sprawach. mogę śmiało stwierdzić że porwałem się z motyka na wiatr gdyz względem mechaniki blacharki lakiernictwa etc jestem zielony ale uczę się. metodą prób i błędów co nieco zaczynam kumać. A temat tutaj poruszyłem z nadzieja że znajdzie się ktoś z mojej okolicy kto w tym siedzi i przy jego nie/wielkiej pomocy więcej pracy będę mógł włożyć w niego samodzielnie Idea
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński