Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
MALCZIK 126 elx '98...bo musi być ELEGANT'cko :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
metalzkudowy (Kudowa Zdrój)

PostWysłany: Pią 03 Lut, 12 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ile coś takiego kosztuje, taki korektor? i nie bedzie schodziło??

http://www.terytorium126p.pl/forum/malczik-126-elx-98-bo-musi-byc-elegant-cko-t8343.html
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 03 Lut, 12 22:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=marker+do+opon
Proszę Smile

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 03 Lut, 12 23:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i to są piękne koła do malca Very Happy jak by to jeszcze szeroka stal była, to byłoby już nieziemsko Very Happy pewnie zaraz usłyszysz słowa krytyki od kogoś, ale białe napisy na oponach wyglądają super Very Happy

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 14:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano napisał:
pewnie zaraz usłyszysz słowa krytyki od kogoś, ale białe napisy na oponach wyglądają super Very Happy

Prosze:
Biale napisy sa dobre dla terenowek i muscle car

Mr. Green

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 15:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dlatego są na moim malcziku Very Happy

http://www.terytorium126p.pl/forum/malczik-126-elx-98-bo-musi-byc-elegant-cko-t8343.html
Powrót do góry
Mateusz9510

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 18:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no maluszek GIT z okolic jestem nawet rejestracje ma z Kłodzka! Mr. Green zobacz mojego malucha Razz
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas a mi zawsze kojarzyły się białe napisy na oponach z polonezem mojego taty Razz ledwo go pamiętam, ale widziałem na fotach, i super sprawa Very Happy nie wiem czy u siebie tak nie zrobie Very Happy

Powrót do góry

PostWysłany: Pon 12 Mar, 12 17:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobione nowe zakupy w postaci:
- nowy, używany silnik za 100zł
- progi kompletne prawa i lewa strona nowe 40zł
- pas podszybia nowy 30zł
- zabieraki fabryczne nowe 8zł
- uszczelki silnika, gaźnika 30zł
- linka sprzęgła, gazu 10zł
- komplet 96 części kluczy nasadowych Yato 250zł
- komplet 12 kluczy płaskich Coval 80zł
- rozrząd fabryczny romet 35zł
- kompletne 2 pary drzwi 140zł

Poluję jeszcze na skrzynie biegów i podłogę do malca. Miałem okazje kupic od kolesia podłogę ale okaało sie ze jest zgnita.

Dzisiaj nad ranem wychodząc do pracy zastałem malczika w takim oto stanie... Oczywiście folii nikt mi nie założył. Komuś się najwyraźniej nudziło w nocy...

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 14 Mar, 12 22:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo ludzie to huje Blee

PostWysłany: Sro 14 Mar, 12 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teraz coraz więcej takich idiotów.
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 14 Mar, 12 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cos zgineło?
folie to pewnie jakis dziadek załozył

Ostatnio zmieniony przez młody2 dnia Sro 14 Mar, 12 22:46, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 14 Mar, 12 22:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja zakładałem folie w pracy dopiero Smile w środku była półka z głośnikami, radio panasonic ale bez panelu, nic nie zginęło na szczęście

Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 14 Mar, 12 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to dobrze ze nic nie zgineło pewnie jakies dzieci młode bo starsze by cos wzieły

PostWysłany: Sob 17 Mar, 12 1:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a sąsiadowi w tę samą noc zarąbali radio z auta...

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 18 Mar, 12 0:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aua...
gowniarze...chodza i im sie nudzi ;/
Nie dalej jak wczoraj kolo 21 postawilismy auta ze znajomymi i stalismy ze 30m dalej gadajac, przechodzilo paru lebkow i cos chcieli majstrowac najpierw przy megance kumpla a potem przy maluchu. Padl tekst "nie kurwa za duzy przypal" i poszli dalej Rolling Eyes

PostWysłany: Wto 20 Mar, 12 2:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już mam kupiony alarm z centralnym zamkiem i dodatkowymi czujnikami ultradźwiękowymi i z odcięciem zapłonu. Zrobię fortece z malucha i wydam kasę ale chujom go nie oddam.

Centralny zamek i alarm założony. Teraz robię nową wykładzine na podłogę. Ocieple jeszcze matą pod panele. Powinno być elegantcko Smile mam tylko problem z klamka od pasażera. jest jakiś patent żeby klamka nie odchodziła od drzwi? Od strony kierowcy jest ok ale od pasażera jak są drzwi zamknięte na klucz to jak ciągnę lekko klamkę to górna część odchodzi mocno od blachy drzwi.

Powrót do góry
poloska (Łódź)

PostWysłany: Czw 19 Kwi, 12 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podbijam pińć złoty się należy

PostWysłany: Pią 20 Kwi, 12 10:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obiecałem ze coś prześlę więc przesyłam krótki filmik po zamontowaniu centralnego zamaka i alarmu. Trochę nie widać jak migają kierunki bo słońce świeci Very Happy

Zapisz ten film na dysku&feature=youtu.be

Kilka fotek z wnętrza. Nowa wykładzina podłogowa uszyta na miarę + nowe boczki drzwi.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński