Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Magazyn Classicauto poszukuje 126p

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 08 Paź, 09 15:39    Temat postu: Magazyn Classicauto poszukuje 126p Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oto list od
Wojciecha Jureckiego
red naczelnego Classicauto

Witam!
Nasz magazyn Classicauto przygotowuje właśnie artykuł o wczesnych Maluchach. Ponieważ w dziale "kluby" polecamy w tym artykule Wasz klub, zwracam się właśnie do Was z zapytaniem i prośbą o pomoc.
Mianowicie chcemy zrobić artykuł, w którym porównamy PF 126p 650 oraz Bisa. W związku z tym mam prośbę o pomoc w znalezieniu odpowiednich samochodów.

Jakie sa potrzebne?
a/ Bis w całkowitym oryginale, dobrym stanie mechanicznym i wizualnym, bez tuningu i żadnych obcych przeróbek.
b/ 126p 650 z lat 1977-85, nie FL, licznik kapliczka, najlepiej z plastikowymi zderzakami pierwszego typu (węższe). Tak samo całkowity oryginał, zero przeróbek.
Oba auta powinny być w tej samej okolicy, najlepiej w Warszawie lub w Łodzi. Ważne jest też, aby właściciele byli sympatyczni i "podejściowi". Bardzo proszę o pomoc, np. w formie listy kontaktów do wybranych członków.

Z góry dzięki i pozdrawiam,
Wojciech Jurecki
red naczelny Classicauto
tel. 510-033-640
Powrót do góry
MAD_DOGG (Łódź)

PostWysłany: Czw 08 Paź, 09 20:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to w Łodzi takich nie ma Laughing
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pią 09 Paź, 09 10:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dokładnie Mr. Yellow czekamy na warsaw Razz
Powrót do góry
itchy (Brześce)

PostWysłany: Pią 09 Paź, 09 16:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bis jest(palcowy), ale ST na p4 juz gorzej.

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 09 Paź, 09 16:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam Malucha oryginał z 1978r (na licencji Włoskiej) tylko że jest do odmalowania
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pią 09 Paź, 09 17:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Macie nr do gościa to przedzwońcie i powiedzcie jak sie sprawa ma. Albo dajcie jaką fotę tych aut i kontakt do właścicieli to ja z gościem pogadam i dam mu namiary na was.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 11 Paź, 09 18:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje 80' się kwalifikuje Mr. Green
Jak mi ktoś listwy pożyczy.
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 11 Paź, 09 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zwłąszcz z pasem od EL'a Mr. Green
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 12 Paź, 09 18:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w bydgoszy ktoś taki jest Wink kto idealnie spełnia stawiane wymagania Wink

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pon 12 Paź, 09 20:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kontakt jest stawiajcie im swoje warunki Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński