Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mądry Polak po szkodzie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
mexykanin500 (Chrzanów - małopolskie)

PostWysłany: Pon 02 Lis, 09 21:01    Temat postu: Mądry Polak po szkodzie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko,czy jak przyjąłem mandat to są jakieś szanse,żeby go anulować,jeśli dostałem go nie słusznie i mam na to świadków ? Bo sprawdziłem i za faktycznie wykroczenie dostałbym 200,a tak to dostałem 400 ;/ Pozdrawiam
Powrót do góry
Mandolina (Opole)

Pochwał: 16

PostWysłany: Pon 02 Lis, 09 23:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli podpisałeś się to jest jednoznaczne z przyznaniem się do winy.
Jak byłeś niepewny czy słusznie dostajesz mandat to trzeba było brać wniosek do sądu grodzkiego.
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
itchy (Brześce)

PostWysłany: Pią 06 Lis, 09 1:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozesz sie odwolac w przeciagu 14 dni od mandatu. Argumentujesz to, ze byles w szoku, zamieszany i nie swiadom, tego, ze jestes niewinny. I sprawa trafia do ponownego rozwiklania.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 07 Lis, 09 1:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mexykanin500 napisał:
Bo sprawdziłem i za faktycznie wykroczenie dostałbym 200,a tak to dostałem 400

Mogłeś dostać też tą wyższą wartość mandatu.... Rolling Eyes

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 07 Lis, 09 10:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PimpQ napisał:
Mogłeś dostać też tą wyższą wartość mandatu.... Rolling Eyes

moze dostac kare takąjak przewiduje taryfikator a nie taką jak sobie policjant wymysli
a jesli juz przyjołes to moze nie byc odwrotu ale próbuj
Powrót do góry
kwitekewelina (Zaleszany)

PostWysłany: Sro 11 Lis, 09 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście że można cofnąć mandat. Musisz mieć tylko.... znajomego policjanta Very Happy

---------------------------------------
suknie wieczorowe-studniówki
Powrót do góry
Mandolina (Opole)

Pochwał: 16

PostWysłany: Sro 11 Lis, 09 23:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale tylko tego samego dnia. Bo jak już trafi do zaksięgowania to i główny komendant nie pomoże.
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński