Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Żarówki świateł pozycyjnych

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
JOinT3R (Mysłowice)

PostWysłany: Sro 02 Lip, 08 11:41    Temat postu: Żarówki świateł pozycyjnych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, na wstępie przepraszam że pytam o tak banalną rzecz ale właśnie dobrałem się do sześćsetki mojego ojca i mam pytanko, czy żarówka świateł pozycyjnych przednich to ta sama jaka siedzi w kierunkowskazach bocznych tzw: BA9S ?

Dzięki i pozdrawiam.
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 02 Lip, 08 11:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm......mogę powiedzieć tylko na przykładzie eleganta.
w bocznych kierunkach mam takie zarówki z płaskim trzpieniem, a w przednich pozycyjnych mają zwykły okrągły.

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 06 Lip, 08 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w starszych typach chyba żarówki kierunków bocznych są takie jak pozycyjne, byłem w sklepie, mówię do faceta że trzeba mi jedną pozycyjną i jedną boczną kierunkowskazu i dostałem 2 takie same. Gdy przyszło do wymiany, ściągam boczny kierunek a tu zaskoczenie, żarówka z płaskim trzpieniem. Nie świeciła bo siedziała luźno. Więc chyba są takie same

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
JOinT3R (Mysłowice)

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 13:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, już wszystko wiem, i w kierunkach bocznych i postojówki w 600 mam takie same - BA9S

pozdrawiam!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński