Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
lusterka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
plushofy (Lublin)

PostWysłany: Nie 28 Sty, 07 13:03    Temat postu: lusterka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko czy lusterka od seicento podejda do eleganta czy trzeba cos przerabiac???
Ciunek (Przemyśl)

PostWysłany: Pią 02 Lut, 07 0:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podejda bo mocowania sa identyczne,roznia sie jedynie tym ze inaczej wygladaja z zewnatrz!!:)zreszta jesli nie wierzysz to oblukaj sobie w jakims seju gdzies na parkingu:)
Powrót do góry
LyszyK

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 02 Lut, 07 12:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze poszukaj , na Baranówce w Rzeszowie stoi zółty sejak , chyba nikt z żeszofa się nie zdenerwuje jak mu cos zginie Laughing Laughing

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 02 Lut, 07 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zebym ja ci przypadkiem czegos nie odkrecil niemilcu Razz
Powrót do góry
Tuning (Rzeszów)

PostWysłany: Pią 02 Lut, 07 17:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LyszyK nic o odkrecaniu nie wspomniał - są szybsze sposoby Cool

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 02 Lut, 07 17:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze nie konczmy Razz Laughing
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pią 02 Lut, 07 17:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38eab283488c90ff.html tak wygladaja lusterka z seja w maluchu Wink

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 03 Lut, 07 1:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo to sa lusterka z seja Razz
Powrót do góry
tunfish (Knurów)

PostWysłany: Wto 08 Maj, 07 19:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie trzeba przerabiać nic Smile 10 minut i po sprawie. ściągasz te gumki żebrowane i pod spodem jest śruba, odkręcasz ściągasz lusterko i na to miejsca wkręcasz nowe z SC... potem tylko trzeba jakoś te gumki zamocować.. ja je przykleiłem po prostu Smile

NIE SZTUKĄ JEST ZABIĆ MUCHĘ PRZEDNIĄ SZYBĄ,SZTUKĄ JEST ZABIĆ JĄ BOCZNĄ
Powrót do góry
yunin (Zamość)

PostWysłany: Pon 04 Cze, 07 7:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nie lepiej jakieś lusterka typu z3?
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 04 Cze, 07 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba.. M3 ?

PostWysłany: Czw 07 Cze, 07 9:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze wiedzę że ładnie wyglądają chyba sobie sprawie takie Smile I jeszcze nic nie trzeba przerabiać Smile

PostWysłany: Czw 07 Cze, 07 10:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widzieliście jeszcze jakieś lusterka montowane w Elegantach?

Powrót do góry
yunin (Zamość)

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja w swoim maluchu mam lustera typu Z3 ( tzw łezka) maluch z roku 1985 ale szyby wstawione z eleganta
Powrót do góry
tunfish (Knurów)

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 22:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yunin napisał:
ja w swoim maluchu mam lustera typu Z3 ( tzw łezka) maluch z roku 1985 ale szyby wstawione z eleganta

jak masz zalozone?
chodzi o sposob montazu ... w FLach sa wkrecane na drzwi... w ELach jest deczko inaczej....

Powrót do góry
yunin (Zamość)

PostWysłany: Pią 29 Cze, 07 6:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lusterka kupilem razem z adaptorami akurat pod bmw e36, dospawana blacha w ksztalcie trojkata, pozniej nawiercone 3 otwory i przykrecone wkretami jakie byly w zestawie, w dalszych planach jest zrobienie adaptora na glosniki wysokotonowe:) od wewnetrznej strony lusterka
Powrót do góry
Ertejot (Łódź)

PostWysłany: Sro 17 Paź, 07 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśi chodzi o ciekawe lusterka do el to zapraszam na giełde:
http://www.terytorium126p.pl/forum/post36887.html#36887
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński