Wysłany: Sro 06 Lip, 11 20:56 Temat postu: Łódź-Manufaktura, 11lat od zakończenia prod. 126p 24.09.2011
MANUFAKTURA zaprasza!!!
Wszystkich użytkowników małego fiata na spotkanie na rynku.
Jedenasta rocznica jest mało okrągła, więc wrzucam pomysł, aby spotkały się tam autka produkowane w czasach PRL, nie tylko w Polsce. Może zjadą się Poldki, Zośki, Dacie, Trabiki, Wrtburgi, Wawki, Skarpety, 125, 127, 128 i... przede wszystkim Centoventisei (126).
Muzeum Kinematografii w Łodzi specjalnie zorganizuje filmowy pokaz plenerowy, a nam przyjdzie się tylko dobrze bawić
Panowie przypominam ze rok temu przez manu byliśmy w Teleexpressie oto dowód
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WQQ9UR61vmI[/youtube] _________________
UWAGA! UWAGA! 24 września o 13.00 jedziemy z Motodromu na ul. Piotrkowską, gdzie WSZYSCY uczestniczymy w paradzie do Manufaktury! Informacje i plan przejazdu na www.fiat126p.kofeini.com
Po Manufakturze wracamy na Motodrom na grilla. Można rozbijać namioty, jeśli ktoś chce zostać do niedzieli. Wszyscy mile widziani, koszt ZERO złotych. Można spać w bobkach itp... Ja tak właśnie zrobię W niedzielę grupa organizacyjna sprząta Motodrom. _________________ http://www.fiat126p.kofeini.com
Queen - Bohemian Rhapsody
w ramach zlotu fiata na rynku Manufaktury
O 16:00 ze wszystkich maluchów na raz poleci najbardziej znany utwór brytyjskiej grupy Queen - Bohemian Rhapsody wraz z luźną interpretacją muzyczno taneczną.
Jeśli ktoś chce może się załapać, muzyka będzie nadawana na częstotliwościach FM.
Promocja zlotu 24 września 2011 w Manufakturze na antenie ToyaTV by maxx & kofeini
Powtórka programu będzie nadana 22 września o 23:20 „Co jest grane w Łodzi?".
Poznania
wyrusza jutro przed 6.00 rano. Ja na razie lecimy w dwa bolidy, krajówką w tym roku rano przez Łęczyce chce tam coś załatwić więc na motodrom możemy się spóźnić ale i tak nie startujemy _________________ Pozdrawiam
Karol13
Terytorium126p Oddział Wielkopolski
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
eeeno widzę wszystkie media o jutrze nadają _________________ KIEROWNIK ZMIANY OKMPM
If I could capture the rage
Of today's youth and bottle it
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Zlot Fajna Sprawa byłem swoim na zlocie zabytkowych, ale to już nie to samo co zlot typowo fiacika.
Nasz w Koźminie udał się rewelacyjnie było około 70 może nawet momentami więcej:) Ciekawe ile będzie w Łodzi. Nasza impreza debiutowała, za rok II edycja:)
http://www.youtube.com/user/mareczkooo?blend=22&ob=5
Chciałem bardzo podziękować organizatorom i wszystkim którzy byli za świetny zlot. Znów można było się spotkać ze świetnymi ludźmi i ich maszynami Naprawdę jestem bardzo zadowolony Pozdrawiam wszystkich _________________
zawsze i wszędzie na wieki 126p
Jako ze juz po zlocie to mam pomysłA!
jesli ktos znajdzie jakas stronke w necie na ktorej opisuja zlot w manu dzisiejszy, lub motodromie to neich tu zapoda link
Ja lookałem ŁWD, ale nic o Nas nie mówią, tylko na relacji widać jak tam parę bobów się przemyka:/ _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora