Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Łódź, KZK, 30 września 2006

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Numen (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 1

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 21 Wrz, 06 10:13    Temat postu: Łódź, KZK, 30 września 2006 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapraszam na Szparagową do Carrefoura w Łodzi na Kazetkę. Kto preferuje? to będzie sobota
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 22 Wrz, 06 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postaram się pojawić polansować. O której to KZK ?
Powrót do góry
a.d.a.m (Łódź)

PostWysłany: Sob 23 Wrz, 06 9:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kto organizuje ta KZK??

Łódź SmileSmile
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 23 Wrz, 06 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Automobilklub Łódzki www.autoklublodz.pl start o 11
Powrót do góry
a.d.a.m (Łódź)

PostWysłany: Wto 26 Wrz, 06 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety mnie nie bedzie ale licze na foty na forum Wink Cool

Łódź SmileSmile
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 28 Wrz, 06 11:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mógłbym się do kogoś wcisnąć, aby tam dojechać? Odemnie to jest drugi koniec Łodzi i nie mam zabardzo jak tam dojechać.
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 28 Wrz, 06 18:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gadaj z Szarym albo Marchewą bo mi jednak w sobotę szkoła wypadła... załatwiłem wszystko ale nie stanę na KZK... będziecie jeździć po mojej trasce Very Happy
Powrót do góry
maciekdj (Łódź)

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 06 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i po KZK, bylo niezle niektorzy naprawde niezle dawali Wink
szary gratuluje niezlego wystepu Smile
no i kolego z bialego malucha smigal naprawde dobrze niestety nie znam niku. Nastepnym razem moze i ja posmigam Wink

P.S Pomijam Quattro i e30 tez byli niezli Cool
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 06 21:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dawajcie relacje Smile I fotki !! Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 06 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Auto BEDO w akcji.

Auto Szarego w akcji.

Auto Nowaczka w akcji.

I inni...

Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oooo widze, że było bardzo dużo maluchów Laughing
Od kiedy wożą się z nami audice, oply i beemki? Shocked
Ostatnie zdjęcie jest bomba Laughing Yoshi to ma chyba z -15 w tych okularach bo to BMW takie maciupkie Razz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 20:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chłopie, przecież KZK, to impreza OTWARTA Cool Oi się z nami nie "wożą" Cool oni tam po prostu przyjechali pojeździć Wink
Powrót do góry
a.d.a.m (Łódź)

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widze zabawa byla przednia. Zobaczymy jak bedzie u nas na KZK 21.10.2006 Cool

Łódź SmileSmile
Powrót do góry
molenda1

PostWysłany: Sro 04 Paź, 06 21:42    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naprawde fajnie było było ...teraz zostaje czekać nam na następną Very HappyVery Happy ..Pozdrawaim
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński