Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Łódź, III Ogólnopolski Zlot 126p 2006
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 01 Wrz, 06 21:10    Temat postu: Łódź, III Ogólnopolski Zlot 126p 2006 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łódź, III Ogólnopolski Zlot 126p, 25-27 sieprnia 2006

Klub Road Slayers zamieścili swoją relację ze zlotu relację

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Pon 03 Paź, 11 11:25, w całości zmieniany 14 razy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 02 Wrz, 06 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pierwsza fotka jeszcze podczas zbiórki pod Selgrosem.

Wiśniowa Góra by night Cool

Ognisko

Nocna trójca Wink

No to trochę teraz ja.

Wersja angielska.

I takie ogólne.

Auto MadDogga. - wg. mnie hit zlotu, zresztą mam nadzieję, że wkrótce właściciel się nim pochwali na forum. Jak widać na zdjęciu właściciel udziela wywiadu Cool Wink

Moje autko. Budziło pewne zainteresowanie... nie wiem właściwie czemu Rolling Eyes

"Święta (świetna Razz ) trójca"

Czwarty do brydża Cool Cool

Troszkę pucharków

79' kolegi.

Wspaniały maluszek Medyka.

Poldzior.

Mały wywiadzik.

I kolejny dzień, już pod kinem Cytryna.

I już niestety niedziela - ostatni dzień zlotu Crying or Very sad

Laughing Laughing Laughing Laughing Auto kolegi Yoshiego Laughing Laughing

Mój beżyk, wraz z jego przyszła użytkowniczką Cool

Sie gra, sie ma

Zielu z namiotem na głowie Laughing Laughing

Hammer_mocne.

Numen.

Obiad Pitera.

Piter + Kasia

Ogólna fotka poglądowa Twisted Evil

Zbiorowisko.

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 04 Wrz, 06 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Relacja w radiu Pogoda @ RapidShare

Relacja w radiu Łódź @ RapidShare

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 05 Wrz, 06 9:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie jestem w stanie tego ściągnąć z rapidshare...
Powrót do góry
Szary (EL....E)

PostWysłany: Sro 06 Wrz, 06 23:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co ty wiesz o ściąganiu...
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Czw 07 Wrz, 06 18:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ty stara dupa jestes Razz

juz dziala sciagnie Smile

PostWysłany: Pią 08 Wrz, 06 10:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 08 Wrz, 06 13:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxx, apeluje: załóż z powrotem zderzaki tuninkowe bo na tych chromach jest miernie, a nawet lipnie Mad Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 08 Wrz, 06 23:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też nie jestem przekonany do chromów, ale ponieważ wydech mam teraz w innym miejscu wiec zdjąłem zderzaki żeby ich nie kaleczyć (z tyłu wydech musiałby przechodzić przez zderzak, mam trochę czasu żeby coś wymyśleć).

Postaram się jutro zamieścić wyniki z KZKi którze przysłał mi Szary (posortowane wg. czasów).
Powrót do góry
tomaszko (Kutno)

PostWysłany: Pon 11 Wrz, 06 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajne zdjęcia Very Happy wiedzę nawet swoje auto w pełnej krasie na dwóch zdjęciach Very Happy
Powrót do góry
Jumper (o)\ | /(x)

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 13 Wrz, 06 12:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moze zaluz seryjne zderzaki?
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 13 Wrz, 06 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Narazie post Szarego bo wyniki zostawiłem w pracy Ekhm...
Szary napisał:
Wyniki:
Każdy miał 3 przejazdy z liczonym czasem + zapoznanie z trasą.
Jak widać w tabeli nie wszyscy wykożystali wszystkie swoje szanse. Przy liczeniu wyników pod uwagę bralismy czas najlepszego przejazdu. Pierwsza kolumna to numer uczestnika zlotu, jeśli ktoś nie był uczestnikiem, a startował wpisaliśmy numer rejestracyjny, w tabeli są 3 pierwsze znaki.
meta - przejechana linia mety (linia mety musiała być między osiami pojazdu) +2sek
pachołek - poprostu potrącenie pachołka +2sek
fallstart - co dziwne nie stwierdzono, za mało testosteronu ? Laughing

Kolorem zaznaczone są przejazdy organizatorów, czyli Bedo, Dzikiego, Maxxa i moje (poza kalsyfikacją). Co do przejazdu załogi nr 11, to nie kierowca a samochód pomylił trasę Laughing (awaria ukł kierowniczego)

No i jeszcze Red Viper: Toyota Corolla 1.3 1:10:03 takie auto i taki looooser Smile

by imageshack.us

Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 11:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajny kameralny zlocik, niestety byłem tylko jednego dnia, ale załapałem sie na najlepsze, przejazd na czas sie nie udał, zawiodła mał awaria techiczna, czyli zacinający się pedał gazu, ale i tak było świetnie.
Powrót do góry
kapsel

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 28 Wrz, 06 10:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://kapsel92.fotosik.pl/albumy/47941.html - zdjęcia z niedzieli, w bardzo dużej roździelczości. Nietesty są tylko z niedzieli, ponieważ tylko w ten dzień byłem Confused
Powrót do góry
FaZZoR ((Wrocław))

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 10 Paź, 06 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szkoda ze mnie tam nie bylo no ale coz na nastepny juz na bank pojade:D
i na kazdy nastepny rowniez:D
Powrót do góry
Adi (Kalisz)

PostWysłany: Sro 01 Lis, 06 10:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ma może ktoś namiary na kolege właściciela malucha z soczewkami w przed lampach
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Sro 01 Lis, 06 14:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem zwie się Marcin ksywka CiNek i jest z Pabianic Wink Laughing
Powrót do góry
Adi (Kalisz)

PostWysłany: Czw 02 Lis, 06 19:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jakieś adres e- mail lub telefon
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 10:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Relacja stacji RetSat1:

Zapisz ten film na dysku

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Pon 03 Paź, 11 11:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 11:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maxxiu jaka ty masz zajebista czapke na glowie podczas udzielanai tego wywiadu Very Happy
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 11:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

(tak wygląda maxx obudzony przez S.W.A.P.'a, akcją kierował niejaki rogaL)

Miałem zarąbistą fryzurę, którą mogła przykryć tylko zajebista czapka.
Jest taki moment jak uśmiecham się i patrzę poza kamerę, to wtedy gdy kapitan pocisk robił głupie miny!

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 12:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaaa ?? ja nic nie wiem :d ja wtdy nie wiem gdzie bylem ale napeno nie budzilem ludzi swap`em Smile ale czapeczka byla kozacka Very Happy to musze przyznac :d

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 13:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no jest zajebista maxx twoja czapka niedługo bedzie tak sławna jak Sweterek Kononowicza <LOL> Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 14:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to gdzie ta czapeczka Rolling Eyes Very Happy
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 14:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek napisał:
no no jest zajebista maxx twoja czapka niedługo bedzie tak sławna jak Sweterek Kononowicza <LOL> Laughing Laughing Laughing Laughing

to byl podteXt polityczny Very Happy a czapeczka byla git Very Happy

Lama tutaj http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=3303455091749838566
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński