Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Łódź, II Ogólnopolski Zlot 126p 2005

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 03 Wrz, 06 16:26    Temat postu: Łódź, II Ogólnopolski Zlot 126p 2005 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łódź, II Ogólnopolski Zlot 126p, 27-28 sierpnia 2005

Wyniki z konkurencji

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Wto 24 Cze, 08 15:23, w całości zmieniany 6 razy
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 03 Wrz, 06 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłem, pamiętam. Zaje*ista przygoda Exclamation Polecam wszystkim.
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 11 Wrz, 06 12:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[GVideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-5813509352107931497&q=126p[/GVideo]
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 11:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też byłem, naprawdę świetna zabawa, świetny tor, dość dużo maluchów i ciekawa ich stylistyka, troche sie ludzi poznało.
Powrót do góry
Niera (Chorzów)

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 18:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panie M.A.X.X Fajny ten Pana Maluch Elegant?Qrde ja juz chce miec swojego :)Pozdrawiam
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niera napisał:
Panie M.A.X.X Fajny ten Pana Maluch Elegant?Qrde ja juz chce miec swojego :)Pozdrawiam

o kutwa trzeba bylo mu to na pw napisac a nie durnowato stare posty wywlekac nie wnoszace nic do tematu
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 23:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o kutwa trzeba bylo nie cytować calego porzedniego postu bo tak się nie robi zwlaszcza w starych postach, nic nie wnosząc do tematu.

Bardzo lubie trn filmik (no wlaśnie filmik Twisted Evil ) z tego zlotu i wywiad z TYM maluszkiem. Wywiad rewelacyjny! Sie powtarza Mr. Green
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wkońcu wracają, fotki z II zlotu w Łodzi.

Defin:

murdock (kolega z KON-WITu)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 24 Cze, 08 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje fotki:

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński