Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Łódź, 4 lutego 2012, Nocny Spot wszystkich Marek
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 11:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i z wielkim grilem Very Happy

Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 14:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zimno było nie powiem że nie. Tą Betką też ładnie wleciał w te słupki. Trasa przebiegła w miarę pomyślnie gdyby od nas z Bełchatowa wszyscy trzymali się razem. Na della dojechaliśmy ale było już za późno ponieważ chłopaki nie nadążali Very Happy Silnik dał radę choć obawiałem się że takiego tempa nie ogarnie po prawie 3 latach stania na dworze:)
piotrekwielki za szybko chyba było bo reszta mówiła że za szybko lecieliśmy Very Happy A jak z belką? Mocno ją pogięło i da się wyprostować?

Ogólnie gdyby było cieplej to mogę się jeszcze raz pojawić na takim zlocie Smile
Powrót do góry
Halabala2909 (Okolice Bełchatowa)

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spocik fajny tylko trochę za zimno było
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 18:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magic nie jest źle, ale i tak czekam na dwie, od tego kogoś, że o zderzaku nie wspomnę. Oczywiście we wzorowym stanie i identycznym kolorze. Czekam na przesyłkę

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrekwielki co się stało ?

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widać było że do mądrych nie należał. Ważne że zderzak nie pękną. Adrian. wjechał cienkim w zderzak tzn oparł się o niego.
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 18:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zimno jak cholera, Ale klimat był fajny. Zwłaszcza jak do driftowania dołączyli się goście z wózkiem sklepowym. Ten z BMW miał pecha. Zdaje się, że kktoś na nim wymusił pierwszeństwo. A najlepszy był koleś, który pomagał sprzątać: "A kolega to z Łasku przjechał!" Gościu z jaguara jakoś sobie nie radził z driftem. Ale wracali chyba w 7 osób. W końcu ktoś musiał się zrzucić na paliwo do takiego auta Devil
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
HarryEL (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 17:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek napisał:
trzeba to powtórzyć jak będzie cieplej Jupi!

kolejna impreza tego typu planowana jest 3 marca br info pod tym linkiem
http://okmpm.com.pl/forum/index.php/topic,108.0.html

pozdrawiam

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 18:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=339737046067168&set=a.253621544678719.63837.226657940708413&type=1&ref=nf <-- link do Facebook-a Osobiście będę się starać żeby się pojawić Smile Może nie w takim składzie jak ostatnio ale być będę Smile
Powrót do góry
Kazek (Łódź)

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 18:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wreszcie cos bliżej mnie;D I wreszcie przy m1 tam się mogę pojawić Very Happy
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już zarezerwowałem sobie czas. Tym razem wpadnę Felixem.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 22:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czym byłeś poprzednio?BOLEKlodz
Powrót do góry
wojtek6996 (Bełchatów)

PostWysłany: Pią 10 Lut, 12 9:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magic napisał:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=339737046067168&set=a.253621544678719.63837.226657940708413&type=1&ref=nf <-- link do Facebook-a Osobiście będę się starać żeby się pojawić Smile Może nie w takim składzie jak ostatnio ale być będę Smile

No mój malec już ogarnięty porządnie więc można lecieć Very Happy
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Pią 10 Lut, 12 17:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłem z kolegami vectrą. Kumpel zaparkował obok miejsca, gdzie kręcili bączki. I Tomka widziałem.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 10 Lut, 12 17:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HarryEL napisał:
arek napisał:
trzeba to powtórzyć jak będzie cieplej Jupi!

kolejna impreza tego typu planowana jest 3 marca br info pod tym linkiem
http://okmpm.com.pl/forum/index.php/topic,108.0.html

pozdrawiam

Piter Profesjonalizm z twojej strony jest bardzo słaby
jak juz podajesz link do forum to spraw aby był ogólnodostępny a nie po zalogowaniu nie kazdy chce miec tam konto... bo to mało fajne jak zmuszasz ludzi Smile a najwięcej info jest na FB i nikt nie ma wiecej Smile bo w koncu ja wrzucam newsy i wymyślam cuda na spot Smile a informacje na w/w stronie są słabe to mało powiedziane

ciach, maxx
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 11 Lut, 12 0:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Załóż nowy temat i przenieś tam materiały o spocie...

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 11 Lut, 12 15:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciach

Quoter napisał:

Piter Profesjonalizm z twojej strony jest bardzo słaby
jak juz podajesz link do forum to spraw aby był ogólnodostępny a nie po zalogowaniu nie kazdy chce miec tam konto... bo to mało fajne jak zmuszasz ludzi Smile a najwięcej info jest na FB i nikt nie ma wiecej Smile bo w koncu ja wrzucam newsy i wymyślam cuda na spot Smile a informacje na w/w stronie są słabe to mało powiedziane

ciach, maxx

Quoter
jest widoczna dla wszystkich,zwłaszcza dla nie zarejestrowanych informacja że w trosce o bezpieczeństwo i ochronę danych osobowych użytkowników jest ograniczony dostęp do forum.
Rejestracja jest dobrowolna,Ograniczenie dostępu do forum zostało wprowadzone ze względów bezpieczeństwa.
I się przydało ponieważ nastąpił atak na klub OKMPM z komputera Kofeiniego ,który użyczył bliżej nie określonej osobie komputera,owy użytkownik wraz z osobą użyczająca zostali zbanowani.A osoba użyczająca po prywatnej rozmowie poproszona o publiczne wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.
Regulamin forum również uległ zmianie po tym incydencie i osoby funkcyjne dostały więcej uprawnień
Dzięki rejestracji na forum,można było dojść,gdzie i kto dokonał próby sabotażu.
Jeśli sobie życzysz żeby Twoje dane były ogólnodostępne to proszę bardzo,mogę to uczynić specjalnie dla Ciebie,ponieważ uważasz że rejestracja na forum jest ograniczeniem swobód obywatelskich
pozdrawiam Harry

Post skrócony... //m.a.x.x.

Ostatnio zmieniony przez HarryEL dnia Sob 11 Lut, 12 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 11 Lut, 12 16:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat o 2 spocie wszystkich marek...

Temat został wyczyszczony //m.a.x.x.

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Pon 13 Lut, 12 0:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński