Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
ll edycja motoryzacyjnego show na dachu Galeri Łódzkiej

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 19 Cze, 09 23:10    Temat postu: ll edycja motoryzacyjnego show na dachu Galeri Łódzkiej Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozpoczynamy ll edycje motoryzacyjnego show pod hasłem " Galeria Bryk " - to wyjątkowa impreza,na którą zapraszamy wszystkich włascicieli nietypowych, stuningowanych i niebanalnych aut. Kazdy moze sie pochwalić swoim samochodem!

Zgłoszenia do zabawy do zabawy przyjmowane będą od wtorku 23 czerwca do 1 lipca w godzinach 11-17 pod numerem tel 0426659358 .
wielki finał czyli prezentacja bryk, odbędzie sie 5 lipca (niedziela) w godz 13-17 na dachu Galeri Łódzkiej !!

Podczasz imprezy czas umilac będą muzycy z łodzkiego zespołu Full steam grają szlachetny popz elementami jazzu .

MASZ FAJNĄ BRYKE ?? POCHWAL SIĘ NIĄ, POKAŻ SWOJE AUTO I ZGARNIJ NAGRODE
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 19:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poprzednio byłem, czemu miałbym nie być tym razem...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński