| Autor |
Wiadomość |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 15 Sie, 10 16:15 Temat postu: |
|
|
jak ma ladne corki to moze tez Ci pozyczy
z migomatem to juz spawac mozna  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Pon 16 Sie, 10 11:55 Temat postu: |
|
|
Słuchaj kondek - może Ty masz coś z wzrokiem?
Piszemy Ci, że przetłoczenia na podłodze są potrzebne ! Jak wstawisz płaską 1 mm, to zupełnie inaczej będzie się cała buda zachowywać...
Chyba, że chcesz żeby się dobrze dywaniki z Tesco układały  _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kondek279 (Zawiercie)

Pochwał: 1
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Pon 16 Sie, 10 16:11 Temat postu: |
|
|
| Moch napisał: | | Chyba, że chcesz żeby się dobrze dywaniki z Tesco układały |
ale przyznam że mają kilka ładnych welurowych modeli. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszel1510 (Toruń)

|
Wysłany: Wto 17 Sie, 10 16:53 Temat postu: |
|
|
| Kondek279Tyle że blacha jest płaska a podłoga ma różne wgłebiania itp które wpływają na jej sztywność.Płaty blachy nie będa się tak sprawować jak nowa podłoga niestety.Po za tym nie wiem czy ty chcesz to łatać bo raczej nie ma czego łatać jak zmieniać to całość |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kondek279 (Zawiercie)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michalx150 (Trzebinia)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kondek279 (Zawiercie)

|
Wysłany: Czw 03 Lut, 11 20:41 Temat postu: |
|
|
Nadszedł rok szkolny, zimno na dworze jak nie powiem co ale staram się robić jak najwięcej, podłogę już wyklepałem i połatałem wystarczy wspawać belkę, bożka mi się skopciła a (jak to naliczyłem) 5-7 warstw farby ręcznie nie chcę mi się zdzierać, lampy wysłane do zrobienia neonów w środku, kapliczkę wyczerniłem, udało mi się zetrzeć podkład z kanapy co mi się rozlał, pokombinowałem trochę z podświetleniem licznika i powiem że nawet fajnie wyszło. Teraz zostało mi skołować jakieś ogrzewanie do garażu, komin już jest dawno zrobiony a więc dokręcę nogę do piecyka jakiegoś takiego starego i mogę bez problemu pracować w zimę
P.s.
Nie chce ktoś się wymienić kloszami kierunków przednich i bocznych? Oddam pomarańczowe za białe
:EDIT:
Przez zimę się namyślałem, różne warianty przemyślałem i doszedłem do wniosku że jest u nas w rodzinie od lat i tak zostanie więc dlatego poszukuje teraz dawcy części blacharskich po małej cenie. Ostatnio brat kolegi kupił malucha za 100zł bez żadnych dziur więc chyba nie będzie trudno znaleźć jakiejś karoserii w dobrym stanie  _________________ http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/103042
http://www.youtube.com/user/kondek279 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|