Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
liczniki
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
rockmaniak (Żory)

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 14:09    Temat postu: liczniki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mam pytanie . na co nalezy zwracac przy doborze licznika do malucha?
i czy da sie podlaczyc licznik z kazdej marki i modelu auta? czy moze sa jakies ograniczenia?? jak tak to jakie?? jakie ewentualne przerobki licznika beda konieczne przy mnotarzu licznika?
i czy mozna dostac licznik z ccs na szrotach i ile takowy bedzie kosztowal?

z gry dzieki
Powrót do góry
SAMAEL66 (Inowrocław (kiedyś Finlandia))

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 14:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po pierwsze primo napisz skąd jesteś
po drugie jakiego masz boba??
oczywiście ze do ST nie będzie pasował licznik z wersji Happy End
trzeba troszkę przerobić
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 18:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rockmaniak napisał:
czy mozna dostac licznik z ccs na szrotach

Pojedź i sprawdź.

rockmaniak napisał:
ile takowy bedzie kosztowal

Pojedź i sprawdź.

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 18:35    Temat postu: Re: liczniki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rockmaniak napisał:
witam
i czy mozna dostac licznik z ccs na szrotach i ile takowy bedzie kosztowal?

to czy mozna to zalezy czy ktos wywali na szrot albo ccs albo np malucha z takim licznikiem
mi sie udalo kupic za 20 zł na szrocie ten licznik

ale tak w ogole to zapomnij o tym i szukaj na allegro tylko cena 100- 180zl
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 19:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Albo zostaw seryjny licznik i kup jakiś obrotek .
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 17:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mozna też wstawic zegary z autka LADA sawiecka maszina Very Happy

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 21:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sorki ze sie dopiero teraz odzywam ale koncert wczoraj byl, a dzis przy maluchu kopałem.
mieszkam na slasku. a jutro pojade na autozłom. a moja bestia to 650E z 1993r. to ze niektore trzeba bedzie przerobic to wiem, ale czy np, da sie wsadzic do niego licznik z auta jakiegos samochodu innej marki? (pomijajac juz to ze jego ksztalt nie bedzie pasowal) aha i jakie liczniki sa najlepsze do malacza i za ile stoja?
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 21:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z ikarusa są zajebiste i stoja po milion baniek
Powrót do góry
rockmaniak (Żory)

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi ci o licznik z tego czegos:

http://moto.allegro.pl/item294569852_okjazja_ikarus_256_54_1988r_za_7000.html
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq, on nie zajarzył Shocked

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nio wiem ze taki zart
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie to nie żarty ...
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 22:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie zarty
ja taki mam
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 23:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ikarusie Twisted Evil
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 23:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to tez
Powrót do góry
rockmaniak (Żory)

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 15:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra chopacy, koniec oftopu.
piszcie teraz juz na temat Laughing Twisted Evil
bylem dzis w rybniku na złomie (elrow (jakos tak)) to nie mieli licznika z ccs, jutro jak sie wyrobie to pojade jeszcze do jastrzebia (bzie - jakos tak) na zlom.
nio i piszcie i jakie jeszcze liczniki pasuja do malacza, (ale tak na serio)
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 15:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak na serio to pytanie bez sesnu.. kazdy bedzie pasowal.. wiadomo ze tylko maluchowski kostke wepnies zi bedzie dzialc.. kazdy inny trzeba bedzie kombinowac.. zalezy od zdolnosci zdobycia schematow i twej inwencji tworczej.. mozesz od samolotu nawet pulpit sobie wsadzic.. polak potrafi
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 15:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie masz po co jchac od jastrzebia bo tam tez nie bedzie Rolling Eyes
a zreszta jak dla mnie to mozesz i nawet do szczecina jechac Rolling Eyes
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 16:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myśle ze kizar dał najsensowniejsza odpowiedź, a ja dodałbym do niej tylko tyle że jeszcze włączniki będziesz musiał gdzieś ulokować jak zmienisz na zupełnie inne.
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 17:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeszcze ze tak dodam to od samolotu jak bys myslal nad panelem to tez przy okazji kierownica juz nei bedzie pasowala.. tylko nie pytaj jaka pasuje do malucha.. bo pwoiem ci ze kazda - tylko jak se przerobisz.. a jak bedziesz przerabial juz to ster sobie zamontuj co by komplet byl.
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 18:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakbyś chciał przerobic sobie licznik to mam zestaw na wstawienie kapliczki.

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 19:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

narazie sie tylko orietuje. popytam sie jeszcze na zlomie o ten z ccs. moze sie cos trafi.
Powrót do góry
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq napisał:
z ikarusa są zajebiste i stoja po milion baniek

Shocked Shocked rozniosłeś mnie tym

najlepiej jeździj bez licznika większa widocznosc albo z piździotoryny. podpinam sie pod kizara, ale ciekawym rozwiązaniem wlasnie są zegarki z łady Very Happy

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 16 Sty, 08 14:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BeXa napisał:
piździotoryny

Chodzi Ci o motorynkę? Jeśli tak to Cię wyprowadzę z błędu, one nie miały liczników.

PostWysłany: Sro 16 Sty, 08 16:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak chodzi mi o motorynke miały licznik prędkościomierz i licznik przejechanych km Very Happy, sam miałem taki w mojej Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński