Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Licznik

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
pelek126p (Okolice Lubaczowa)

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 09 Mar, 10 15:02    Temat postu: Licznik Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.

Mam prośbę jak podłączyć takowy licznik jest on z poloneza nie wiem jakiego proszę o wskazówki co do której kostki i w jakiej kolejności podłączyć

Powrót do góry
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 09 Mar, 10 18:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musisz po sciezkach poleciec po kolei i obczaisz co i gdzie jest Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 10 Mar, 10 7:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj wieczorem siadłem i troche popatrzyłem ale to trzeba posiedzieć dłużej i pomyśleć co do stacyjki a co na stałe
Powrót do góry
NiKiEL (Piotrków Trybunalski)

PostWysłany: Pon 19 Lip, 10 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kolego gdzieś miałem rozpiskę co do czego bo sam kiedyś taki kładłem do malca....ale uznałem ze jest za wielki i zmieniłem na ten mniejszy od caro plus...

a jak jeszcze to jest aktualne to zrób zdjęcie ścieżek tylko tak lekko z góry zeby było widać jaka ścieżka do jakiego miejsca w gnieżdzie idzie to usiąde i Ci powiem co do czego Wink

!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 20 Lip, 10 7:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już nie aktualne ponieważ całkiem inny licznik z tego powstaje
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 20 Lip, 10 12:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz Nikiel jakieś zdjęcia tych liczników zamontowanych w aucie?

PostWysłany: Wto 20 Lip, 10 14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak licznik od poldzera miałem w starym maluchu który już nie istnieje Wink

Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 20 Lip, 10 14:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to to się domyśliłem, ale myślałem, że może zachowały Ci się jakieś zdjęcia? Bo mi też od dłuższego czasu chodzi pomysł zapakowania któregoś z tych liczników do auta, ale jeszcze nie mam pomysłu co i jak, żeby to jakoś sensownie wyglądało. Wink

PostWysłany: Wto 20 Lip, 10 16:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak miałem gdzies fotke ale to była tylko taka prowizorka zrobiona nie zabudowany ani nic...jak znajde to wrzuce

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński