Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Letni piknik 126p w Skierniewicach

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 15:16    Temat postu: Letni piknik 126p w Skierniewicach Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie ale jak najbardziej poważne - czy byli by chętni na piknik z udziałem 126p w okolicach miesięcy czerwiec-lipiec. Ewentualnie proszę się opowiadać czy impreza jednodniowa czy dwu. Jeśli jedno, to wtedy Skierniewice nad jeziorkiem, jeśli dwu, to w ośrodku wypoczynkowym pod Skierniewicami.
Jeśli impreza byłaby dwudniowa można by zorganizować jakąś interakcję typu wspólne wieczorne ognisko albo jakieś mecze w siatkę czy tam w nogę, byłoby to też dobre rozwiązanie dla pijących, mogli by spożyć nieco % i nie wracać pod wpływem Laughing. Można by przy okazji zorganizować kilka konkurencji dla naszych Maluszków z dyplomami, chyba że sponsorzy zafundowali by jakiś medal.
Oczywiście postarałbym się wraz z kilkoma znajomymi osobami "z głową na karku" z okolicy o doprowadzeniu wszystkiego do porządku, zainteresować sponsorów, lokalne media.
Wstępnie kto by był zainteresowany to zacznę już działać w tym kierunku.
Jeśli ktoś by chciał pomóc to również czekam na propozycje Smile

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm mozna cos pomyslec Smile ja tam troche mam wprawy po organizowaniu zlotow Cartoon Trabant w Skierniewicach Very Happy ale tylko czy chetni by byli Very Happy
Czerwony Smile

Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem Za dobry pomysł Very Happy
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron niezły pomysł napewno byliby chetni z łodzi duzo osób na tym forum jest oraz z "okolic" ze tak powiem np. Ja Wink
Jezeli byłbym nie zajety jakos w dniach trwania tego pikniku to chetnie bym zajrzał na 1 dzien Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 22:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I właśnie w tym roku zrobilibyśmy 1 dniowy zlocik, tak na próbę. Mogę przedstawić wstępny plan imprezy Smile

12:00 - zbiórka na parkingu hipermarketu tesco

12:30 - przejazd ulicami miasta na miejsce imprezy

13:00 - oficjalne rozpoczęcie imprezy nad skierniewickim zalewem

13:30 - konkurencje jazdy sprawnościowej - czasówka między pachołkami

14:00 - konkurencje jazdy sprawnościowej - test sprawności, należy przewieźć szklankę wody z punktu A do punktu B trzymając szklankę poza samochodem, wylewając przy tym jak najmniej wody

14:30 - konkurencja pchania Malucha na czas - 2 osoby pchają Malucha z dwiema innymi osobami w środku (osoby siedzące w aucie nie ulegają zmianie)

15:00 - wybory najlepszych Maluchów na zlocie - zostanie wybrany jeden najlepiej utrzymany seryjny Maluch, jeden najlepiej stuningowany i jeden najstarszy a zarazem równie dobrze utrzymany/odrestaurowany, głosować będzie publiczność

15:30 - konkurencje jazdy sprawnościowej - parkowanie precyzyjne przed przeszkodą

16:00 - ogłoszenie wyników poszczególnych konkurencji

16:30 - wspólne ognisko

ok 18, 19:00 - zakończenie imprezy

dzień imprezy jeszcze nie jest ustalony, ale myślimy o pierwszym weekendzie lipca Smile o wszelkich działaniach odnośnie imprezy będziemy stale informować Smile idea jaka ma nam przyświecać to dobra zabawa w miłym towarzystwie naszym i naszych samochodzików Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron a moznaby nad tym zalewem sobie rozbic namiot i przenocowac jakby ktos był "nietomny" wracac do domu ?? Chodzi tu o %% Laughing

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 19 Kwi, 09 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba tak RazzRazzRazz ale to na własną odpowiedzialność Twisted Evil

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 20 Kwi, 09 17:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p napisał:
napewno byliby chetni z łodzi duzo osób na tym forum jest

stasiu126p Terytorium powstało w Łodzi wiec nie dziwne ze jest sporo osób z łodzi Smile
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 20 Kwi, 09 19:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak więc bardzo wstępna lista uczestników wygląda tak:

Aron, chybol, andrzey,, Jarek (miejscowy), Kamil (miejscowy), Nowaczek, stasiu126p

Wstępna data - 5 lipca 2009

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 20 Kwi, 09 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko postaram sie nie zapomniec Razz

Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Sro 22 Kwi, 09 7:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli by to bylby weekend to i ja sie zjawie Smile
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 22 Kwi, 09 12:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, będzie to niedziela, wstępnie 5 lipca 2009 Smile

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 14:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AronJa też byłbym chętny.

Jak coś to mam znajomych w urzędzie Laughing, a no i w its.
Jak coś Aronto ja mogę pomóc. Mogę zrobić plakat (próbny oczywiście).

Tylko jeżeli przyjedzie 10 osób to to się opłaca robić ? Crazy

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 15:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja bardzo chetnie przyjade i na ta chwile z kim gadałem to ze mna bedą jeszcze 2 auta jak jakoms pomoc panowie to słuze pomocą bardzo chetnie cos pomodze Smile
Powrót do góry
chybol (Skierniewice)

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 10:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron i co wymysliles cos ?? Smile jak tak do taj sprawozdanie i bedziemy kombinowac Wink
Czerwony Smile

Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 6:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja w sumie też byłbym chętny na spotkanie w Skierniewicach. Jak byłem na KJS Wiosna bardzo mi się tam spodobało
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 12:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ciekawy pomysł jeśli się wyrobie z formalnościami związawymi z wymianą silnika to też się chetnię pokażę Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wymiana na coś z grupy Fiata Mr. Green Question

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 14:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Porthos napisał:
Ja w sumie też byłbym chętny na spotkanie w Skierniewicach. Jak byłem na KJS Wiosna bardzo mi się tam spodobało

Ale cię chłopie czasu nie było Shocked Very Happy

Mówicie 5 lipiec, hmmm. Napiszcie coś o jakiś możliwościach noclegowych, bo w jeden dzień to troche ciężko to widze Smile
Powrót do góry
chybol (Skierniewice)

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 15:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumie w okolicach skierniewic jest fajny w miare tani osrodek Smile w miejscowosci Nieborów swego czasu organizowalem tam zloty Cartoon Trabant sa to domki drewnianie 4-6 osob w zaleznosci jaki domek takie wyposaznie z tego co pamietam domek nr 20 najlepszy bo jest i TV i prysznic ciepla woda Very Happy normalnie full wypas Wink jak chcecie to w przyszlym tyg moge podjechac i sie dowiedziec teraz o efentualne koszta i czy nie ma tam jakiejs masowej imprezy Smile
Czerwony Smile

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 23 Maj, 09 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chybol jeeeeeeeeedziesz Mr. Green

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 18 Cze, 09 14:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron i jak ci idą przygotowania odbedzie sie jakis pikniczek integracyjny czy nie Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński