| Autor |
Wiadomość |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Pią 27 Sie, 10 14:16 Temat postu: "Le Blogueur" - program na temat kultowych aut w E |
|
|
| Cytat: | Szanowni Panstwo ,
Pracuje dla francusko-niemieckiej telewizji ARTE w Paryzu, dla europejskiego tygodniowego magazynu ?Le Blogueur?, i przygotowujemy obecnie 26-minutowy program na temat kultowych samochodow w Europie. W ramach tego programu planuje nakrecenie kilkuminutowego reportazu w Polsce na temat maluchow.
Do nakrecenia tego reportazu ? najprawdopodobniej pod koniec przyszlego tygodnia lub na poczatku nastepnego - poszukuje milosnikow lub kolejcjonerow maluchow, ktorzy zechcieliby wziac w nim udzial. Chodzi glownie o opowiedzenie anegdot zwiazanych z maluchami, o krotka rozmowe na temat pasji do tych samochodow, oraz ewentualny udzial w kilku scenach (np. Jazda maluchem, rozmowa w garazu lub w warsztacie itp. itd. ) Calosc w zadnym wypadku nie zajmie duzo czasu, gdyz bede miala jedynie jeden dzien na nakrecenie calego materialu.
Procz tego czy planowane jest w bliskim terminie spotkanie / zlot / czy jakakolwiek impreza w Polsce zwiazana z maluchami ?
W razie zainteresowania bardzo prosze o kontakt :
Klara Wyrzykowska
klarawy@phares-balises.fr
00 33 1 40 60 46 93 |

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Wto 31 Sie, 10 13:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Adam (Pabianice)

Pochwał: 1
1992 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pią 27 Sie, 10 15:57 Temat postu: |
|
|
W sprawie tego to dzwoniłem. I w sobote 4 wrzesnia miejsce jeszcze do ustalenia... Pani bedzie kreciła z nami reportaż... Kto chętny ?? _________________ Zero smutków, zero złoci, wyjebane po całoci...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

Pochwał: 4
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pią 27 Sie, 10 18:08 Temat postu: |
|
|
jesli mój pojedzie to obowiazkowo _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Pią 27 Sie, 10 20:34 Temat postu: |
|
|
Do mnie dzwoniono w tej sprawie.
Z pewnością będę ja i dwa moje malacze ( Beżyk i 84' ) + wezmę pewnie ze sobą jeszcze kogoś. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
morrek (Łódź)

Pochwał: 17
1991 Fiat 126p SWAP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam (Pabianice)

Pochwał: 1
1992 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sob 28 Sie, 10 13:27 Temat postu: |
|
|
To gdzie w takim razie mozna zrobic to spotkanie ?? Jakies propozycje ?  _________________ Zero smutków, zero złoci, wyjebane po całoci...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|