Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
"Le Blogueur" - program na temat kultowych aut w E

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 27 Sie, 10 14:16    Temat postu: "Le Blogueur" - program na temat kultowych aut w E Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Szanowni Panstwo ,

Pracuje dla francusko-niemieckiej telewizji ARTE w Paryzu, dla europejskiego tygodniowego magazynu ?Le Blogueur?, i przygotowujemy obecnie 26-minutowy program na temat kultowych samochodow w Europie. W ramach tego programu planuje nakrecenie kilkuminutowego reportazu w Polsce na temat maluchow.

Do nakrecenia tego reportazu ? najprawdopodobniej pod koniec przyszlego tygodnia lub na poczatku nastepnego - poszukuje milosnikow lub kolejcjonerow maluchow, ktorzy zechcieliby wziac w nim udzial. Chodzi glownie o opowiedzenie anegdot zwiazanych z maluchami, o krotka rozmowe na temat pasji do tych samochodow, oraz ewentualny udzial w kilku scenach (np. Jazda maluchem, rozmowa w garazu lub w warsztacie itp. itd. ) Calosc w zadnym wypadku nie zajmie duzo czasu, gdyz bede miala jedynie jeden dzien na nakrecenie calego materialu.

Procz tego czy planowane jest w bliskim terminie spotkanie / zlot / czy jakakolwiek impreza w Polsce zwiazana z maluchami ?

W razie zainteresowania bardzo prosze o kontakt :
Klara Wyrzykowska
klarawy@phares-balises.fr
00 33 1 40 60 46 93

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Wto 31 Sie, 10 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Adam (Pabianice)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 27 Sie, 10 15:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sprawie tego to dzwoniłem. I w sobote 4 wrzesnia miejsce jeszcze do ustalenia... Pani bedzie kreciła z nami reportaż... Kto chętny ??

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 27 Sie, 10 18:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli mój pojedzie to obowiazkowo

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 27 Sie, 10 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do mnie dzwoniono w tej sprawie.
Z pewnością będę ja i dwa moje malacze ( Beżyk i 84' ) + wezmę pewnie ze sobą jeszcze kogoś.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 27 Sie, 10 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postaram się być?

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Adam (Pabianice)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 28 Sie, 10 13:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To gdzie w takim razie mozna zrobic to spotkanie ?? Jakies propozycje ? Rolling Eyes
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński