Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Lakierowanie 126p - WARSZAWA I OKOLICE

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomo¶ć
kurczak126p

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 8:52    Temat postu: Lakierowanie 126p - WARSZAWA I OKOLICE Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie jestem nowy Smile kupiłem niedawno maluszka z 1996r celem pozostawienia dla przyszłych pokoleń- mechanicznie w miarę ok bardziej zależy mi na tym by brzydkie zaprawki i inne kwestie lakierniczo blacharskie zrobić na tip-top. Szukam blacharza lakiernika który mógłby się nim zaj±ć w wolenj chwili bez po¶piechu czy ci¶nienia Smile pozdrawiam ew. proszę o info na mail marek.skrzecz@gmail.com pozdrawiam i dziękuję.

Marek
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 11:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w łodzi jest arek on ci zrobi blache
Powrót do góry
kurczak126p

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 12:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jakbym mógł prosić o jaki¶ namiar ? Very Happy
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 13:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

9296900 gg jego
Powrót do góry
kurczak126p

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 14:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie spróbuje się z nim skontaktować w wolnej chwili Jupi!
Tu s± aktualne zdjęcia auta z wczoraj jakby kto¶ miał ochotę co¶ doradzić lub zasugerować

http://www.megaupload.com/?d=41X01USG

pozdrawiam

Marek
Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński