Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
KZK o Puchar Terytorium126p
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 29 Cze, 09 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zająłem się reaktywacją klubowej fotokomórki.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 30 Cze, 09 14:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to dobrze Cool Ja jak trochę ogarnę swoje sprawy to zajmę się dopracowywaniem szczegółów Razz

Member
Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 08 Lip, 09 14:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko zależy od terminu przydało by się podać jakiś tak mniej więcej przynajmniej, bo ja np mam wakacje więc z przyjemnością bym się wybrał, nawet po to żeby zobaczyć stare gęby, tylko aktualnie jestem po operacji i nie chodze więc nawet nie mam jak przy maluchu po grzebać, dlatego zapodajcie jakiś termin bo nie wiem czy mam się z rehabilitacją spinać czy nie;P a Porthosowi się wyciągnie fotel kierowcy i w taki sposób będzie jechał to da nam szanse jakieśWink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński