Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
kupic nie kupic?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Mroziu126p (Wrocław)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 18 Gru, 11 21:52    Temat postu: kupic nie kupic? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam w zwiazku z tym ze interesuje mnie mniej wiecej ten rocznik zastanawiam się nad kupnem tego malca http://tablica.pl/oferta/piekny-29letni-klasyk-na-chromach-IDwQfP.html
ale martwie mnie te niebieskie "wstawki" wiocha moim zdaniem, musialbym to potem malować na oryginal. Warto?
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Nie 18 Gru, 11 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niebieskie wstawki moze i nie wiocha bo w miare ladnie pomalowane, ale ja osobiscie pomalowal bym auto w jeden kolor gdyz wstydzil bym sie tak jezdzic.
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 18 Gru, 11 22:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Warto nie warto. Trzeba jechać i obejrzeć, na pewno wart choćby obejrzenia. 1500zł wydaje się jak na obecne czasy jeszcze w miarę rozsądną ceną. Zdrowy prawdopodobnie jest, nawet jeśli trzeba byłoby go malować, to odpada spawanie, szpachlowanie, wyganianie rdzy... Do tego gość daje dużo części, jak pisze drugi silni, skrzynie biegów, jakieś inne gówna... Ja bym przynajmniej jechał obejrzeć, czy auto jest takie wspaniałe jak właściciel zachwala i jeśli faktycznie jest, to brać.

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 18 Gru, 11 23:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za odpowiedzi Wink
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Sro 21 Gru, 11 8:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak jak kolega kaszlak_maniak napisał trzeba jechać i zobaczyć na własne oczy bo ta tęcza wygląda nie fajnie więc jest z czego targować bo każdy wie ile lakierowanie kosztuje w zakładzie. Trzeba mu w papiery zajrzeć i resztę cena w dół bo wątpię żeby duże zainteresowanie było ponieważ każdy woli na gotowca Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński