Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Krzeszowice, Pierwszy AleZlot Turystyczny, 5-6 Maj 2007r
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
korozja

PostWysłany: Nie 18 Mar, 07 16:51    Temat postu: Krzeszowice, Pierwszy AleZlot Turystyczny, 5-6 Maj 2007r Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zespół AleFiat.pl ma zaszczyt zaprosić wszystkich właścicieli i sympatyków Fiata 126p na:

Pierwszy AleZlot Turystyczny

Który odbędzie się 5-6 maja 2007r w Krzeszowicach

Zapraszamy do udziału w rajdzie wszystkie klasyczne Fiaty 126p z rocznika 1973-1977
Jak i te późniejsze 1978-2000 pod warunkiem zachowania wysokiego stopnia oryginalności i utrzymania !!!!

Ogólny Program Zlotu przewiduje przybycie od bazy Pod Klubem sportowym Świt w godzinach porannych. Po odprawie zawodników start na trasę rajdu wg itinerera (ok. 126 km)
Na trasie w punktach kontroli liczne zawody i próby sprawnościowe, obiad, zwiedzania muzeum pożarnictwa w Alwerni i inne atrakcje.

W godzinach popołudniowych na terenie klubu sportowego Świt wystawa samochodów biorących udział w rajdzie, konkurs elegancji, wybory najoryginalniejszego maluszka i wiele innych atrakcji.
W godzinach wieczornych wspólna impreza integracyjna grill, ognisko, imprezę sponsoruje Piekarnia Gronpiek oraz okoliczne zakłady rzeźnicze Wink ,a gasić pragnienie będzie krystalicznie czysta woda EDEN

6 maja w godzinach porannych konkurencja niespodzianka, oraz przejazd kolumną na miejsce rozdania nagród, (telefon gsm, odtwarzacze mp4, kosmetyki samochodowe, i to co najważniejsze dla kierowcy talon na paliwo, oraz wiele innych gadżetów, oprócz nagród dla najlepszych przewidziane są drobne upominki dla wszystkich załóg ),
sesja fotograficzna oraz uroczyste zakończenie zlotu.
Szczegółowy plan zlotu wkrótce

W najbliższym czasie podam też informacje o noclegu
Istnieje możliwość przenocowania z 4 na 5 maja dla osób przyjeżdżających z dalszych rejonów Polski – szczegóły wkrótce

Koszt uczestnictwa załogi (kierowca + pilot) będzie wynosił max. 30zł suma może ulec zmianie w zależności od hojności sponsorów.

Ilość załóg biorących udział w rajdzie ograniczona !!!!

Zgłoszenia prosimy wysyłać już teraz drogą mailową na adres: zlot@alefiat.pl - w zgłoszeniu powinny znajdować się następujące dane:
Imię i nazwisko kierowcy, rocznik Fiata 126p, zdjęcie samochodu (mile widziane), planowana ilość pasażerów oraz nr rejestracyjny pojazdu
.
Informacje na bieżąco na www.alezlot.alefiat.pl
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 18 Mar, 07 17:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wow.
Zapowada się ciekawie, dziwne tylko że taki zlot tak nagle wyrósł z niczego. Alefiat.pl to jakiś odłam forum "Forum Polskiej Motoryzacji"?

Dodam do kalendarium.

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 18 Mar, 07 18:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no, zapowiada się bardzo ciekawie Smile Nie wiem czy bym nie wpadł z kolegą jego fiacikiem, bo nie mamy wcale tak daleko z katowic Smile
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 18 Mar, 07 18:06    Temat postu: Re: Pierwszy AleZlot Turystyczny 5-6 Maj 2007r Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

korozja napisał:
Jak i te późniejsze 1978-2000 pod warunkiem zachowania wysokiego stopnia oryginalności i utrzymania !!!!

skonczylem czytac na tym zdaniu Mr. Yellow Razz Razz
to ja podziekuje, bo mnie jeszcze wyrzuce jak przyjade swoja rajdowka z 97roku Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

gdyby Zomo byl juz gotowy to jeszcze MOZE zalapal bym sie w "wysokim stopniu utrzymana", bo orginalny to on tez nie bedzie Mr. Yellow LOL
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 19 Mar, 07 0:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...niedoczytałem Confused

Nie wiem czy jest sens dalej drążyć temat.

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 19 Mar, 07 0:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:

Nie wiem czy jest sens dalej drążyć temat.

jak najbardziej
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 19 Mar, 07 11:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

korozja - na mnie możesz polegać, jeśli dostanę w pracy wolne dni. Bo niestety jest obóz pracy - pracuje się cały weekend też czasami...
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 19 Mar, 07 16:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak już od dawna wiadomo tez tam będe, los pokarze jeszcze czy klasykiem czy nie, ale moja obecnośc jest gwarantowana.
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 19 Mar, 07 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez planuje byc Mr. Yellow jako obserwator oczywiście Razz

tylko gdzie sa krzeszowice? Rolling Eyes Laughing

Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 19 Mar, 07 17:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pilot.pl Razz

PostWysłany: Pon 19 Mar, 07 19:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja także już się jakiś czas temu zdeklarowałem i słowa dotrzymam Wink
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś ma może telefon do organizatora (jeśli tak to proszę na PW).

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kjub napisał:
tylko gdzie sa krzeszowice? Rolling Eyes Laughing

ja wiem Razz kuzyn tam mieszka, może przyjade i pojedziemy obadać

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 18:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już wiem Razz
to wpadaj popaczymy!

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie fpuszczom was Twisted Evil
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak sie posmaruje to mnie fpuszczom Razz

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 23:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm może by na to pojechal Confused

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JacQ co Ty na to ??
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 23:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

samochody koncernu VAG nie wjadom pshecie Confused

ja jestem na tak, ale co będe robił za miesiąc, to nikt nie wie Ekhm...

Ostatnio zmieniony przez Jacq dnia Czw 22 Mar, 07 23:22, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chlopaki fajnie jakbyscie przyjechali ale zeby nierobic zamieszania i niezrecznych sytuacji bylibyscie jako obserwatorzy a nie uczestnicy przy obecnym charakterze waszych maszyn. Taka jest idea tego zlotu
Pozdrawiam
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 23:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no, wiadomo, zbijamy się jak zwykle Wink

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 23:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak tam z miejscami w Twoim bolidie ??
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 22 Mar, 07 23:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mowie, ze jako obserwator Mr. Yellow

PostWysłany: Pią 23 Mar, 07 13:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zlot jest w charakterze turystycznym więc burdy, najebki i ostre pojeżdzawki nie wchodza w grę, zlocik jest kameralny. Wink
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 23 Mar, 07 14:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To co to za zlot ?? Laughing Laughing Laughing
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński