Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Krzeszowice, Pierwszy AleZlot Turystyczny, 5-6 Maj 2007r
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
yoshi2 (Łódź)

Pochwał: 1

1976 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 11 Kwi, 07 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja już swoje zgłoszenie wysłałem i również czekam na odpowiedź z niecierpliwością Smile

PostWysłany: Sro 11 Kwi, 07 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przygotowania pochlaniaja tyle czasu ze nawet nie mam kiedy odpisac Razz
ale za to zapowiada sie calkiem ciekawa imprezka z fajnymi nagrodami wiec wszystkich niezdecydowanych serdwcznie zapraszam i nie badzcie tacy niesmiali Smile
Powrót do góry
korozja

PostWysłany: Sro 18 Kwi, 07 9:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doszli nam nowi patroni medialni TVP3 i Automobilista który ufundował nagrodę (roczną prenumeratę Automobilisty) dla najstarszego maluszka który ukończy rajd !!!

Serdecznie wszystkich zapraszamy !!!

Program zlotu:

Sobota 5 maj
Miejsce : Gminny Klub Sportowy „Świt” Plac Franciszka Kulczyckiego 2 Krzeszowice
9:00 – przyjmowanie załóg i odprawa przed rajdem

9:30 – uroczyste rozpoczęcie rajdu, start pierwszej załogi na trasę Rajd z ittinererm poprzez miejscowości Alwernia Rudno, Zalas, Kamień, Podłęże, Miękinia
Na trasie przejazdu, zwiedzanie muzeum pożarnictwa w Alwerni, przeprawa promem przez Wisłę, od 3 do 5 punktów kontrolnych w których rozgrywane będą konkurencje sprawnościowe i wiele innych atrakcji

14-15 – obiad na trasie dla załóg biorących udział w rajdzie

16:00 – Meta pod klubem sportowym Świt w Krzeszowicach pokazy i prezentacje samochodów uczestników rajdu, glosowanie publiczności na najładniejszy pojazd rajdu, najbardziej oryginalny, itp...

18:00 –możliwość oglądnięcia meczu ligowego na stadionie Świt

20:00 – ogłoszenie wyników i rozdanie nagród, darmowy grill dla uczestników rajdu oraz luźne rozmowy o samochodach do późnych godzin nocnych

Niedziela 6 maj

9:00 – konkurencja sprawnościowa osobno nagradzana, sesja zdjęciowa oraz oficjalne zakończenie zlotu

Nocleg dla wszystkich załóg jest darmowy na sali gimnastycznej w klubie sportowym Świt. Dlatego też każdy powinien zaopatrzyć się w poduszkę coś do przykrycia i coś miękkiego pod siebie Wink oraz pantofle Smile
Osoby które już wcześniej zgłosiły chęć przybycia już w piątek zapraszamy w godzinach wieczornych pod klub sportowy gdzie zostaną zakwaterowane na nocleg. (przed zlotem jeszcze będę się kontaktował z tymi osobami)

Spotykamy się w sobotę w tym miejscu Okolice klubu sportowego Świt
Powrót do góry
pterock (Kraków)

PostWysłany: Pią 20 Kwi, 07 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/maluch-zywa-legenda,896492,415
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 23:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednak bede, ale swom maluchem bede tak na 99%, bo czeka mnie jeszcze poskładanie silnika, ale mysle że sie wyrobie.
Powrót do góry
yoshi2 (Łódź)

1976 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 23:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musimy sie jakoś zebrać, żeby pojechać w miarę możliwości w jednej kolumnie.
Ja już zaklepałem dni wolne w pracy.
Czekam tylko na potwierdzenie czy "załapuję" się na uczestnika zlotu Smile
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 26 Kwi, 07 9:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to kto jedzie (chce jechać)?

1976 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 26 Kwi, 07 15:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jadę na pewno Smile ( no chyba, że wyskoczy jakaś awaria przed samym wyjazdem Rolling Eyes ).
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 27 Kwi, 07 23:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I to wysztko? yoshi, Medyk, maxx?

PostWysłany: Sob 28 Kwi, 07 6:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie tylko Wink
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 28 Kwi, 07 7:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jednak pracuję. Moja firma nie za często daje wolne Blee Mocno na to liczyłem, ale...
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 28 Kwi, 07 16:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
I to wysztko? yoshi, Medyk, maxx?

a o mnie pan admin zapomnial ? Wink
Powrót do góry
Julek (Olkusz)

PostWysłany: Nie 29 Kwi, 07 13:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam pytanie... Czy ktokolwiek dostał odpowiedź od organizatorów??
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

PostWysłany: Nie 29 Kwi, 07 15:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 30 Kwi, 07 7:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też dostałem.

Yoshi z Zielem chcą chyba jechać.

PostWysłany: Pon 30 Kwi, 07 12:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też już dostałem:D Cool Cool Cool
do zobaczenia na zlocie:)
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 01 Maj, 07 12:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosił bym taką liste kto jedzie?? bo nie wiem czy sie wybierać czy nie.
Powrót do góry
korozja

PostWysłany: Wto 01 Maj, 07 21:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystkich którzy nie startują w rajdzie zapraszamy w sobotę 5 maja o godzinie 16 pod stadion sportowy "Świt" w Krzeszowicach na mały piknik, pokazy samochodów biorących udział w rajdzie, wybory najładniejszego maluszka, casting na statystów do produkcji filmowych Stars impresariat filmowy
o godz. 18 mecz ligowy i wiele innych atrakcji

Serdecznie zapraszamy AleFiat Team Wink
Powrót do góry
yoshi2 (Łódź)

1976 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 01 Maj, 07 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
Ja też dostałem.

Yoshi z Zielem chcą chyba jechać.

Jedziemy razem z Zielem, nie ma innej opcji Smile
Musimy się jakoś umówić, żeby wyjechać razem z Łodzi.
Dobrze kombinuje ? Smile

PostWysłany: Pią 04 Maj, 07 8:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiedy z łodzi wyjeżdżacie? może bym sie podpiął?
Powrót do góry
yoshi2 (Łódź)

1976 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 04 Maj, 07 10:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Planujemy wyjazd dzisiaj w nocy. Dokładnie jeszcze nie opracowaliśmy dokładnego planu. Po prostu jedziemy Smile
Jesteśmy jak najbardziej chętni na wyjazd razem, zawsze raźniej w grupie.

PostWysłany: Pią 04 Maj, 07 16:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie tak na szybkiego

Wszyscy którzy nie pojawią się na zlocie mogą poczuć klimat zlotu oglądając TVN24 mamy na żywo transmisje z imprezy pierwsze wejście już z samego rana ok 8:40

pozdrawiam
Powrót do góry
pterock (Kraków)

PostWysłany: Sob 05 Maj, 07 21:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to sie teraz maxxx tlumacz Smile
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 06 Maj, 07 10:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie przyjechał ? Laughing

PostWysłany: Nie 06 Maj, 07 18:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie przyjechał, niby problemy z autem, mogłeś wspomnieć że nie masz czym jechać bym cie zabrał, jechałem sam na zlot, na szczęście znalazł się przypadkowy fotograf który mimowolnie stał się pilotem i było spoko z gruntownymi przygodami, bardzo ciekawa i wspaniała trasa rajdu, ciekawe konkurencje, organizacja na bardzo wysokim poziomie, wszystko dopięte na ostatni guzik, przynajmniej tak to wygladało z mojej perspektywy choć Korozja miał odmienne zdanie, ale dla mnie było naprawdę spoko, niech żałuja ci co nie mogli się pojawić, zdecydowanie bede na 100% za rok.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński