Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Krzeszowice, Pierwszy AleZlot Turystyczny, 5-6 Maj 2007r
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 23 Mar, 07 16:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co wy, ja sie mam zamiar z wami najebac Jupi!
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 23 Mar, 07 17:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co zrobić? Smile żaden z nas nie pije, zwłaszcza na zlotach

PostWysłany: Pią 23 Mar, 07 17:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PFFFFF
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 23 Mar, 07 18:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Devil kłamałem

ide zaraz potrenować, co bym za szybko nie odpadł Razz

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 23 Mar, 07 19:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Medyku a kto tu o upalaniu mówi? my preferujemy jade low'n'slow, prawda jacq? Mr. Yellow
a popić to można Twisted Evil

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 23 Mar, 07 19:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przecież nie napisałem że nie można pić, przecie wódka jest dla ludzi, ale z umiarem, co do upalania, to chetnie bym sam ponajeżdzał jak Wit Dąbal Very Happy, ale na ten zlot sie aż powstrzymam, pojeżdże na zlocie F&F'u Razz
Powrót do góry
pterock (Kraków)

PostWysłany: Pon 26 Mar, 07 14:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sluchajcie, info o zlocie jest na wszystkich znanych nam stronach klubowych fiata 126p. jako ze moze sie okazac ze bedziemy musieli ograniczyc liczbe miejsc w przypadku bardzo duzego zainteresowania, prosze o wysylanie zgloszen do korozji.
i do zobaczenia Smile
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 26 Mar, 07 14:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ja mam parę pytań:
  • Co to znaczy fabryczne?
  • Klasyki z alusami odpadają?
  • Z halogenami?
  • Jest jakaś komisja powołana która orzeka czy ktoś może wziąć udzał czy nie (regulamin)?
  • Jeśli nie może wziąć udziału to jakie będzie miał ograniczenia (co z innymi fiatami, nie będą wpuszczane?)
  • Będą mogły jechać w kolumnie?

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 26 Mar, 07 15:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

twój się nie kwalifikuje Laughing Mocha też nie, bo ma za dużo tjuningowych elemjentuf Razz

Czy to tak trudno zrozumieć, że są uczestnicy i gapie/widzowie/znajomi, którzy pojadą za kolumną uczestników. Jakby wyglądał jakiś tuning wśród samochodów dla których jest ten spot? Dla mnie jest wszystko jasne napisane.

A jeden halogen może być? Razz

PostWysłany: Pon 26 Mar, 07 15:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sluchajcie, chodzi nam o to zeby sie wies nie zjechala. zlot na poczatku mial byc tylko dla klasykow i aut seryjnych. zdecydowalismy sie jednak tez na auta lekko poprawione... reasumujac, jesli maluszek jest zrobiony ze smakiem to ok. zreszta pogadam jeszcze z korozja i napiszemy to tak zeby nikt nie mial watpliwosci
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 26 Mar, 07 23:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat jest śliski. Niechciałbym przejchać xxx km, żeby potem rozdzielono grupę 8 maluchów na 4 które mogą i 4 które zostają.

Wolałbym jakiś jasne reguły bo dla dowolnego malucha znajdziesz osobę której się on podoba i której się nie podoba.

PS. Mam nadzieję że organizatorzy zlotu nie odbierają tego jako "atak"...
PS2. Z wypowiedzi JacQ widzę tylko pytanie bez odpowiedzi Very Happy Laughing Rolling Eyes Wink Twisted Evil
Jacq napisał:
Czy to tak trudno zrozumieć (...) którzy pojadą za kolumną uczestników (....) tuning (...) dla których jest ten spot?

PostWysłany: Wto 27 Mar, 07 6:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miedzy innymi po to prosimy o przysylanie zgloszen mailem zeby moc zweryfikowac samochody jakimi chcecie sie pojawic. nie chcemy zeby doszlo do takiej sytuacji ze ktos jedzie ilestam set km i zostanie pod wjazdem.
tak jak powiedzialem chodzi o to zeby nie pojawialy sie batmobile i inne wynalazki, alusy, halogeny... - nie ma sprawy Smile
Powrót do góry
romi1984 (Iłów)

PostWysłany: Wto 27 Mar, 07 8:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://fiacik.pl/film.html
pościągajcie sobie filmy są ...
"swing jarosławiec" szczególnie ten, bo coś mi się zdaje że ta impreza to chyba coś w tym klimacie będzie co nie? Cool czyli na pełnej wyjebce hehe Shocked

Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 27 Mar, 07 12:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i bardzo dobrze, że wreszcie bedzie zlot bez tych wszystkich wynalazkow, dokładek, wlotów do nikąd, neonków, naklejek i innych badzewstw Wink

PostWysłany: Wto 27 Mar, 07 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dobra, zeby nie bylo watpliwosci... na zlot oprocz aut klasycznych i seryjnych, zapraszamy rowniez wszystkie fiaty 126, ktore zostaly przez wlasciciela udoskonalone. Wymogiem jest aby bylo to zrobione ze smakiem i w dobrym guscie. To czy modyfikacje nam podejda ocenimy juz w gronie organizatorow. czyli, wysylacie zgloszenie ze zdjeciem i nr rej i my wam odsylamy decyzje.
jesli sa jeszcze jakies watpliwosci i pytania to chetnie odpowiem.
Powrót do góry
Medyk (ETM)

PostWysłany: Wto 27 Mar, 07 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do mnie decyzja nie przyszła, z resztą nie ważne bo mnie nie bedzie.
Powrót do góry
LyszyK

PostWysłany: Wto 27 Mar, 07 23:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pterock napisał:
No dobra, zeby nie bylo watpliwosci... na zlot oprocz aut klasycznych i seryjnych, zapraszamy rowniez wszystkie fiaty 126, ktore zostaly przez wlasciciela udoskonalone. Wymogiem jest aby bylo to zrobione ze smakiem i w dobrym guscie. To czy modyfikacje nam podejda ocenimy juz w gronie organizatorow. czyli, wysylacie zgloszenie ze zdjeciem i nr rej i my wam odsylamy decyzje.
jesli sa jeszcze jakies watpliwosci i pytania to chetnie odpowiem.

No i proste Wink

PostWysłany: Sro 28 Mar, 07 19:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja mam jeszcze jedno pytanko do kiedy odsyłacie te decyzje, bo niewiem czy czekać, czy niemusze już się o kase martwić Wink
Powrót do góry
pterock (Kraków)

PostWysłany: Sro 28 Mar, 07 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

korozja zajmuje sie weryfikacja. poprosze go zeby sie sprezal Smile
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 03 Kwi, 07 14:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy jesli ktoś będzie "odrzucony" już na miejscu to będzie w stanie przenocować z innymi (zaparkować gdzies na końcu, za parawanem).

Proszę o sprawdzenie mojego fiata, link do garażu jest po lewej stronie, pod avatarem (teraz mam chromy, alusy i kubełek).
Odpowiedź proszę na PW "co by mojej reputacji nie szarpać" Smile .

PostWysłany: Wto 03 Kwi, 07 16:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musisz wyslac zgloszenie, korozja zajmuje sie weryfikacja. adres byl podany, ale gwoli przypomnienia: zlot@alefiat.pl
podaj dane takie jak:
rok prod, nr rej, swoje dane i fote pogladowa Smile
pozdrawiam
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 04 Kwi, 07 13:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
Czy jesli ktoś będzie "odrzucony" (...) to będzie w stanie przenocować z innymi (zaparkować gdzies na końcu, za parawanem).

PostWysłany: Sro 04 Kwi, 07 15:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie zakladaj od razu ze bedziesz odrzucony Smile
ale tak, impreza bedzie dla wszystkich chetnych miejsce do zaparkowania tez sie napewno znajdzie. Natomiast w konkurencjach nie bedziesz mogl startowac...
tak czy inaczej wyslij zgloszenie.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 06 Kwi, 07 9:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wysłałem.

Chodzi o to ze na zlot pojechałbym dla towarzystwa innych osób. Nawet gdybym nie mógł się ścigać, startować na auto zlotu to nie przeszkadza mi to. Pojechał bym tylko żeby spotkać się z innymi których znam tylko z forum.

Tylko musze mieć pewność że będą ku temu warunki. Na pewno będzą jacyś "niedopuszczeni", ale chciałbym mieć możliwość stania na parkingu razem, wspólnego grillowania itd.

A jak tam przygotowania?

PostWysłany: Sro 11 Kwi, 07 10:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wpadajcie ja tez tam gdzies się bede przemykał a będzie to swietna okazja do ogladniecia ciekawych perełek i do pogadania , poznania sie , pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński