Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Kość Słoniowa
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Sro 01 Paź, 08 0:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Holen napisał:
Tak, maluszek krajowy, przyjechał do Zgierza z Krakowa. Oczywiście na własnych nogach. I nie autostradą, tylko trasą górkowo-zakrętową przez Skałę, Wolbrom, Lelów, Koniecpol, Częstochowę, Bełchatów i Pabianice.

pytanie Kapsla wydaje mi sie ze pytal czy od Krajo czyli Pawła Krajewskiego ( ktorego gorąco pozdrawiam ) Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 03 Paź, 08 9:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widziałem wczoraj na żywca. Jakoś przypomina mi moje własne auto... piękny jest i jaki wielki ten pies urósł Mr. Green

Należy się temu autu zdecydowanie niższe zawieszenie. Takie ciutkę Twisted Evil

Member
Member
Pochwał: 7

PostWysłany: Pią 03 Paź, 08 10:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh no ja też widziałem wczoraj na żywo nawet siedziałem i zapalałem autko stanem technicznym zajebiste bo tak to można powiedzieć stan prawie jak z fabryki pogratulować właścielowi. Mam nadzieję że jak za 2 tyg na spocie deszcz nie będzie padał to zawitasz do nas z Madzią Marcin pozdr. Laughing Mr. Green Mr. Green

PostWysłany: Pią 03 Paź, 08 10:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za miłe słowa, co do następnego spotu - mam nadzieję że pogoda pozwoli przyjechać maluszkiem, a jeśli nie, to przyjedziemy cywilnymi autami.

Szkoda tylko że dalszy ciąg spotu nie miał miejsca w jakimś pubie lub chociaż kawiarni, byłoby przyjemniej usiąść i porozmawiać.

Trzeba namierzyć jakiś fajny lokal w Łodzi z parkingiem - widokiem na maluszki ze stolików. Mr. Green

Pozdrawiam wszystkich przybyłych...
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miałem okazje widzieć tego malca w realu i prezentuje się naprawdę dobrze,aż nie mogłem uwierzyć ze ten lakier to oryginał.
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naprawdę śliczny maluszek, pamiętam jeszcze jak był na allegro, jedynie felgi mi nie pasują , można by o czyms innym pomysleć ale poza tym naprawdę piękny okaz Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński