Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Kontrolki
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Lajkonik (Kraków)

PostWysłany: Sro 23 Lis, 11 20:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie co do kontrolki ssania. W moim FL-u jest ale nie działa i tak ma być ? Ona jest w ogóle podłączona czy to tylko wydumka ?
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Sro 23 Lis, 11 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A to już było wcześniej tłumaczone kolego. Kable są wyciagnięte, ale czujnika nie ma pod wajchą. Więc sobie zamontuj taki jak od ręcznego i git majonez będzie.
Powrót do góry
Lajkonik (Kraków)

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 9:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OK, dzięki Wink ... a żarówka w tablicy rozdzielczej jest ? ... bo nie chce mi się na darmo rozbierać.
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 10:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Otwórz klapę bagażnika, odsłoń tą dużą czarną gumę która jest tuż za kapliczką i sobie zerknij do środka Smile będziesz widział ile jest lampek.
Ja nie mam pojęcia czy moze być czy nie, bo niestety takiej kontrolki nie mam u siebie.
Powrót do góry
BEZIMIENNY

PostWysłany: Sro 30 Lis, 11 12:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lajkonik napisał:
OK, dzięki Wink ... a żarówka w tablicy rozdzielczej jest ? ... bo nie chce mi się na darmo rozbierać.

u mnie byla fabrycznie zarowka.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński