Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Konto zablokowane - brak dostepu do portalu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 19:24    Temat postu: Konto zablokowane - brak dostepu do portalu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyslalem maila na podany adres, oto odpowiedz:

Witam

Konta Harnas również nie ma w naszej bazie. Informacji na temat blokady konta udzielamy tylko włascicielowi hostingu lub osobie upoważnionej.
--
Pozdrawiam
e-mail:admin@linuxpl.com

a strony glownej otworzyc nie moge Rolling Eyes
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 21:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba maxx składki nie zapłacił na czas

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Termin na przelew był do 14 marca, wczoraj 13 marca przelałem pieniądze, ponieważ były na mBank więc przeszły od razu. Podejrzewam że dziś ktoś się rozpędził i wyłączył konto po czym sami zidentyfikowali przelew.

Wieczorem puściłem przelew i poszedłem spać, rano dostałem SMSa od Arka (thx), potem jeszcze Piter126p napierdzielał mi dzwoniąc Smile

Edit:
Tu jest mój przelew za serwer, i potem przelew z konta klubowego na moje konto. Bo na poprzednim screenie jest tylko "oddanie".

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Pon 14 Mar, 11 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Pawwel92 (Dzbenin / Ostrołęka)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o mnie to ja nie miałem żadnych problemów .. Wink

http://www.terytorium126p.pl/forum/fiat-126p-fl-patriota-by-pawwel92-t7886-100.html
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 14 Mar, 11 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz chodzi wszystko.
przegladarka troche sfiksowala i ladowala caly dzien zablokowana strone mimo, ze nie byla zablokowana juz Rolling Eyes
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 30 Sie, 11 11:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś rano nasz usługodawca wyłączył serwis bo "generował za duże obciążenie" (?).

I tu sugestia, prośba, gdyby strona nie działała wchodzimy na www.linuxpl.com klikamy chat online z operatorem, wpisujemy imię, klikamy hosting i piszemy "Nie działa nam www.terytorium126p.pl ".

Te wskazówki trzeba sobie zapisać bo nie będą dostępne w przypadku problemów.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński