Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
KONKURS NA NAJFAJNIEJSZEGO KLUBOWEGO FIATA
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 12:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednego miejsca na podium za chiny ludowe nie potrafie zrozumiec...

Ile osob glosowalo i jaki byl rozkald glosow na poszczegolne auta?

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 12:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i się zaczyna!!!!!!!!!!!! zrób swój konkurs a potem my na Tobie siądziemy

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 12:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wez wyluzuj Laughing
sapper napisał:
To tylko głupi konkurs

ale bede wdzieczny za rozklad glosow, moze byc na pw

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 12:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tutaj. Ja też chciałbym zobaczyć.

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 14:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyyyyy... ja głosowałem na Lamę, za to, że chlopak się stara i ma plany i ambicje. Dziękuje tyle odemnie Very Happy

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na Pabla - Swapik pierwsza klasa Smile
Powrót do góry
kapsel

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na jedynego słusznego malucha, który powinien wygrać. Rolling Eyes
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 21:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ty tak uważasz anie wszyscy. Ass...
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 21:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyniki będą w archiwum ankiet na stronie (jak tylko to rozgryzę), dla tych co chcą poznać szegółowy rozkład głosów.
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 16:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Są już szczegółowe wyniki na stronie.
Czekam przez 7 dni na PW gdzie słać nagrody (pierwsze 3 miejsca) + osoby z losowania.

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 16:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Z tego co pamiętam to zostałem wylosowany. Jestem z łodzi więc wysyłanie chyba nie ma sensu. To może bym odebrał sam jakbyś mi dał adres albo ktoś z okolic złotna kto ma z tobą lepszy kontakt by mógł to podrzucić Question
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 16:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gdzie te wyniki??
Member
Member

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 16:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mały bartek ja mieszkam na teofilowie to na złotno mam rzut kamieniem, a jutro u maxxa mam być to mogę te smycz dla ciebie zabrać i podwieźć, oczywiście jeżeli ani ty ani maxx nie macie nic przeciwko.
Powrót do góry
mały bartek

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 16:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byłoby super lama, to jakbyś wział to bym ci podał adres dokładny albo w jakimś konkretnym miejscu się spotkamy, widzę że można ci ufać
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 16:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znam troche złotno bo kumpel mój na jagodnicy mieszka to te tereny mam obeznane. Maxx akceptujesz?
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 16:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog napisał:
gdzie te wyniki??

www.terytorium126p.pl -> ankiety -> konkurs

Może być na spocie, może być przez kogoś (Ty musisz wytypować tą osobę żeby nie było że Ci potem nie dała).
Member
Member

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 16:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to decyduj się mały bartek
Powrót do góry
mały bartek

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 17:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jeżeli lama możesz to byłbym wdzięczny.
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OK wezmę jak będę, napisz do mnie na gg to się zgadamy gdzie i kiedy.
Powrót do góry
RedSn@kE (Łódź)

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
WitchDog napisał:
gdzie te wyniki??

www.terytorium126p.pl -> ankiety -> konkurs

nie ma ankiety konkurs albo nie tu gdzie trzeba patrze linka prosciej bedzie jak podash
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a o ile zakład że jest? pomijając fakt że to jest już nieważna ankieta tylko pozostawiona do wglądu
Powrót do góry
RedSn@kE (Łódź)

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o 3.50 Smile
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przelewem DIL zakłąd stoi czekam na kasę, zapodaj na gadu to ci podam dane, a za 2 min daję dowód
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A oto dowódRedSn@kE

czekam na honorowy dług.
Powrót do góry
RedSn@kE (Łódź)

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 20:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to ona tylko widoczna dla memberow
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński